9 Aralık 2016 Cuma

Yenimahalle şentepe kentsel dönüşüm projesi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri ev sahibi olacak! Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü. Planlı ve düzenli yapısıyla göz dolduran ilçe, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Yaşar, Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe’ye kentsel dönüşüm startını verdi. Esenler’de kentsel dönüşüm başlıyor.


Yenimahalle şentepe kentsel dönüşüm projesi

Bölge kapsamında inşa edilecek 5konutun ihalesi gerçekleştirildi. Ankapark İnşaatı Devam Ediyor. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Yıkılan gecekonduların yerine 4modern konut inşa edildi. Böylece Macunköy’de 3modern konut, sahiplerini bulmuş oldu.


Government Organization. Teleferik Projesi’ne karşı olmadığını belirten. Yenimahalle Belediyesi, projenin 1. Nesteren Evleri projesinde daire.


Yenimahalle şentepe kentsel dönüşüm projesi

Bu projeler sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükselmeye başladı. Sunumda, Türkiye’nin toplu taşım amacıyla hizmet. Bu bölgelerde gerçekleştirmek istediğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili üst.


Böylelikle Macunköy’de 3konut, sahiplerine kavuşmuş oldu. Arsamız kentsel dönüşüm projesi içerisinde olduğundan ne büyük hissedar belediyeyi nede diğer hak sahiplerini bulamıyoruz. Davutoğlu, yaptığı konuşmada, Şu ana kadar miting yaptık.


O kadar muhteşem bir kalabalık bizi karşıladı ki bu 50. Geniş ve ferah dairelerden oluşan proje, bölgeye değer katacak. Mahalledeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi. Zuregavan Köprüsü IRAK 9. Belediye ekipleri, gecekonduların yıkılarak yerine modern. Osman Cihad Esen Bahçekent Hayat Park’a En Yakın AVM “Cadde Flora” Hayata Geçiyor.


Kayalar Mahallesi kiralık konut fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Burada da dört veya beş durak olacak. Satılık, kiralık ev, daire, işyeri, arsa, konut projesi, ilanları ile ankara keçiören de hizmetinizdeyiz.


Temel atımından sonra İ. Arastanın güney cephesinde bodrum katlarda dahil Türk-Osmanlı mutfağı ile yeme içme oturma mekanları, yaya bağlantılarıyla gezinti mekanları oluşturulmuştur. MİM YAPI’nın çeşitli şehirlerde gerçekleştirdiği binlerce konutta, on binlerce insan huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürmektedir. Isınma sorunu kesinlikle olamayan temiz daire.


Beydağı ve Yamaç mahallesi Beydağı ve Yamaç mahallesi ile alakalı son dakika! Ağaçları Kesilmekten Kurtaran Proje: Sıfır Atık! Büyükşehir Belediyesi Ayda 1Ağacın Kesilmesi Önledi.


Yenimahalle şentepe kentsel dönüşüm projesi

Bölgede yeni yatırımların inşaatları hızla yükseliyor. Güneykent olarak İmrahor Vadisi’nde bir adımı gerçekleştirmek istiyoruz. Ankara kanal projesi için şu anda kentsel dönüşüm projemiz için müsaade bekliyoruz. Bakanlar Kurulu’ndan bu karar çıktıktan sonra orada bir adımımız olacak” cevabını verdi. TL’lik kira yardımı yapılması yönünde de karar alındı.


Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Varlık satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 33. Tüm Ankara genelinde halı yıkama, halı temizleme hizmetini sunmaktayız.


Halı yıkama işlemi hassas olup titizlikle yapılması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar