8 Aralık 2016 Perşembe

2014 Ankara elmadağ yerel seçim sonuçları

ANKARA İL GENEL MECLİSİ OY DAĞILIMI. Hiç bir siyasi parti ile ilgisi yoktur. Adaylarının belirleme sürecinde seçmenlerin aktif olarak katılmalarına destek olmayı misyon edinmiştir. Uzmanlar tarafından hazırlanan içeriğin hukuki sorumluluğu tümüyle yazarlarına aittir.


LKELER Almanya Amerika Birleşik Dev. Arnavutluk Avustralya Avusturya Azerbaycan Bahreyn Belçika Birleşik Arap Emir. Hangi parti kaç puan aldı.


Bandırma Firma Rehberi – Bandırma İş İlanları – Bandırma Haberleri. Elmadağ ilçesinde hangi parti önde? Sitemizde Toplam Firma, 2Haber, Ürün ve İlan Bulunuyor.


YSK sonuçları açıklandı. Her gün bir ilçenin ele alınacağı dizi toplam gün sürecek. Mart yerel seçimlerinde seçmenler sandık başına giderek oylarını kullandı.


YENİMAHALLE ilçelerinin cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları. Seçim verileri Anadolu Ajans. CHP Adayı Mansur Yavaş: 43. Ankara bu açıdan hayati öneme sahip.


Belediye seçimleri partilere göre oy dağılımı. Anketler Firma Rehberi Seri. Yerel seçim sonuçlarını canlı olarak il il,. ELMADAĞ GÖKHAN KÜÇÜKÇELEB.


AK PARTİ - Adalet ve Kalkınma Partisi 53. MHP - Milliyetçi Hareket Partisi 31. BBP - Büyük Birlik Partisi 4. CHP - Cumhuriyet Halk Partisi 9. Evren: Hüsamettin Ünsal.


CHP silinirken Ak Parti büyük başarı yakaladı. MHP ilçeyi aldı, DP Haymana ile sürpriz yaptı. Cumhur ittifakı ayadı Mehmet Özhaseki ile Millet it.


Portalımızdaki anket sonuçları resmi olmayıp, ziyaretçilerimizin destekleme kayıtlarından oluşmaktadır. Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. Kulislerden sızan bir listeye göre ilçe adaylarını sizlere sunuyoruz. Bakalım hangi isimler aday olacak ? Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (C Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.


AK Parti adayı İbrahim Melih Gökçek 44. Nisan CANLI seçim sonuçları!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar