22 Aralık 2016 Perşembe

Evde ingilizce öğrenme programı

Belki de kendi çalışma sisteminizle evde İngilizce öğrenmek sizin için daha verimlidir. Kendi kendinize İngilizce öğrenmek istiyorsanız, bu önerilerimizi okuyarak başlayabilirsiniz: İngilizce öğrenmenin temel beceriden oluştuğunu. Gerçekten de evde oturduğunuz yerden “İngilizce” diline maruz kalarak kendi seviyenizi ciddi manada değiştirebilirsiniz. Tecrübe ederek tavsiye vereceğim ayrı r ile sizlere en samimi ve anlaşılır gelen kanalı ile evde İngilizce geliştirin. Kendini geliştirmek isteyen , mesleğinde daha iyi yerlere gelmek isteyen bir çok kişi İngilizce öğrenme yollarını araştırıyor.


Ben de bu yazımda kafanızdaki nasıl İngilizce öğrenebilirim ? Sorusuna cevap vermeye çalışacağım. Yaşantının Bir Parçası Haline Getir. Kendi kendinize evde İngilizce öğrenmek istiyorsanız İngilizceyi yaşantınızın bir parçası haline getirin ve bir gününüzün en azından yarım saatini ona ayırın.


Yarım saatten fazla zaman. Evde İngilizce öğrenmek tek başına her ne kadar zor olsa da eğlenceli de olabilir. Bazı günler ekstra yardıma ihtiyaç duyabilirsin. Yalnızca İngilizce öğrenme programı kullan. Dünyanın en hızlı İngilizce öğrenme yöntemi ile evde kendi kendine İngilizce öğrenme tekniklerini kullanarak kolay İngilizce öğrenmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Ancak en iyi İngilizce öğrenme programını bulmak her zaman çok kolay olmayabilir. Bu nedenle seçeceğiniz ve aylarca sürekli olarak kullanacağınız en kolay İngilizce öğrenme programına karar vermeden önce iyi bir. Nasıl İngilizce çalışmalıyım? Pratik İngilizce Öğrenme Teknikleri. Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.


Merhaba İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır. Ben İngilizce öğrenmek istiyorum. Acaba kendi kendime evde öğrenmem mümkün mü? Bazı forumlarda gördüm, kimileri Rosetta Stone gibi eğitim setlerini önermiş.


Evde ingilizce öğrenme programı

Bu gibi setler ile öğrenmek mümkün mü? Kimi zaman hızlı İngilizce öğrenme imkansız gibi gözükebilir, özellikle de bir dil. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi. Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz. Eğer dil zor geliyorsa en güzel çocuk hikayelerinden başlamak.


Fransızca hocamız bize lonveb. Başlangıçta olsam da bunu anladım. O yüzden eğer İngilizce öğrenme konusunda ciddi iseniz bu konuda sürekli olmanız ve istikrarlı bir çalışma göstermeniz gerekiyor.


Evde ingilizce öğrenme programı

Konuşarak Öğrenilir (Birinci Yazı için tıklayınız: İngilizce Konuşma ve İngilizce Öğrenme Yöntemleri) Evet, İngilizce konuşmak demek İngilizce öğrenmenin yolundasınız demektir. Türkçe konuşmaktan hiç bıkmadınız, sıkılmadınız. Unutmayın, bu bilgileri ve yukarıda sıraladığım yönergeleri bilmek yetmez, uygulamak gerekir.


Hemen burada, FluentU blog‘unda pek çok İngilizce film ve TV programı tavsiyemiz var, öyle ki,. Bir-iki kelimelik notları İngilizce yazmanın İngilizce öğrenme konusunda ne kadar etkili olduğunu bilseniz şaşırırdınız. Bugün İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca biliyor olmak en büyük mutluluklarımdan biri oldu. Yabancı dil öğrenmeye nasıl başladım?


Bu yaz temelin az üstünde olan İngilizcemi geliştirmek için kursa gitmeye karar vermiştim. Fakat kursların bütçemi aşması sebebiyle bende bu işi evde yapabilir miyim acaba diye düşündüm ve evde İngilizce öğrenme yollarını araştırmaya başladım. Hatta bununla ilgili sayfamızın Instagram hikayesinde evde İngilizce öğrenme ile ilgili tavsiyeler. Dil öğrenme uygulamamız çocuğunuzu eğlendirecek ve İngilizce kelimeleri, konuşmayı ve telafuzu öğrenmelerine yardım.


Temel kelime bilgisini öğrenin. Sitemizde yakın bir zamanda “İngilizce öğrenme seti” şeklinde bütün konuları ve çok daha fazlasını içeren yazılar bulabileceksiniz. Peki, evde yaptığın İngilizce çalışmalarını ve boş zamanlarını belirli bir plan içine sokmaya ne dersin? Bu yazıyı okuduktan sonra İngilizce veya herhangi bir yabancı dil öğrenimini bir çalışma planı dahilinde yürüterek hayatını nasıl kolaylaştıracağını anlayacaksın. Aşağıda çeşitli alanlarda (okuma, dinleme, konuşma vb.) kendini ispatlamış ingilizce öğrenme siteleri sizin kullanımınız için listelendi.


Evde ingilizce öğrenme programı

Kolay İngilizce öğrenmek için geliştirilmiş İngilizce eğitim setleri ile gramer çalışmadan kelime ezberlemeden İngilizce konuşabilirsiniz. Effortless English seti indir ve online İngilizce öğren. Mazeret kabul etmeksizin, yapılan planlara uygun hareket edilmeli, planlanan işler aksatılmadan yerine getirilmelidir.


Dijital çağda İngilizce öğrenmek için çok sayıda kaynağa kolayca ulaşabiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar