9 Aralık 2016 Cuma

Işkur kursları 2018 istanbul

Yaşadığınız şehirde açılması planlanan kursları sorguladıktan sonra size uygun olan bir eğitime başvuru yapabilirsiniz. Bunu yapabilmek için sonuçların sol kısmında yer alan kurs numarasına tıklamak gerekir. Aşağıda yer alan görselden inceleyebilirsiniz.


Meslek kurslarının detaylı bilgileri. Kurslarına Katılabilmek İçin Kuruma Kayıtlı Üye Olmanız Gereklidir. Hükümlülere yönelik olarak Adalet Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirliği sonucunda, cezaevlerinde bulunan ve tahliyelerine yıldan az süre kalan hükümlülere bir meslek edindirilerek tahliye olduktan sonra istihdam edilmelerini kolaylaştırmak amacıyla mesleki eğitim kursları düzenlenmektedir. KUR Kursları ise İstanbul ile sınırlı olmayıp, Türkiye’nin her yerinde yaşayan insanların iş ve meslek eğitiminde yanında olmaktadır.


O nedenle bu imkanlar tüm insanlara açık olup, gerek İnternet sitesi iskur. SMEK Kursları (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Sizlerden Gelen Soru ve Yorumlar. Elâzığ’da dünyaya geldi. Maliye Bakanlığın Gelir Uzmanı olarak başladı.


Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Özel Bilim Akşam Lisesinde, lisans eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünde tamamladı. Bu kurslar sayfada listelenmiştir. Aradığınız kriterlere uygun kurs şu an için bulunamadı ancak hergün yeni kurs ilanı yayınlanabilme durumunu düşünerek, lescard. Kurslari haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünden mezun oldu. Kurumu İl Müdürlüğünde İl Müdür V. Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü. Psikoloji, yönetim ve organizasyon ve insan kaynakları alanlarıdır.


Olarak görev yapmaktadır. SGK’de Memur, İmza Yetkili Memur, Şef, Şef Görv. Lisans eğitimini İşletme Fakültesinde tamamladı. Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu. MEB‘de Öğretmen, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Mardin’in Midyat İlçesinde doğdu. Uzun yıllar İlköğretim Okul Müdürlüğü yaptı. Memuriyet hayatına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında başlayan KIZILKAYA, daha sonra Sağlık Bakanlığında çeşitli kademelerde idarecilik yaptı.


Evli ve iki çocuk babası olan ACAR, halen Düzce Çalışma ve İşkur İl Müdürü olarak görevini yürütmektedir. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi. Eğitimlerini Kastamonu’da tamamladı. Bitlis’te doğdu lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Bursa Uludağ Üniversitesi İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.


Baba adı Mehmet, anne adı Emine’dir. Ağrı İŞKUR İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğü görevine atandı. Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdu. Eylül ayından itibaren Çalışma ve İş. Mimar Sinan Üniversitesinde Pedagojik eğitimi aldı.


Işkur kursları 2018 istanbul

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünde halen devam. Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. Esenler Belediyesi ESEV Ücretsiz Kursları İstanbul Esenler Belediyesi ESEV Ücretsiz Kursları Kayıt İşlemleri, Açılan Kurs Programları, İletişim Bilgileri İçin.


Başkent Elektirk Dağıtım A. Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak başladı. Afyonkarahisar’da doğdu. Kosgeb Müdürlüğü tarafınca açıklanan girişimcilik kurslarının başvuru tarihlerini, telefon numaralarını ve merkez adreslerinizi sayfamızda öğrenebilirsiniz. KOSGEB’e başvurmak isteyen girişimciler haberimizi inceleyebilirler.


Işkur kursları 2018 istanbul

Karşınıza çıkacak listede kosgeb hizmet birimi, sorumlu personel ismi, iş birliği yapılacak kurum, eğitimin. Pendik Lisesini bitirdi. Sivil Toplum Kuruluşları hakkında çalışma yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar