27 Aralık 2016 Salı

Çiftliğe çoban aranıyor ilanları

Tarım ve Hayvancılık İş İlanları mı arıyorsunuz? Aradığınız işi sahibinden. Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılığı İş İlanları mı arıyorsunuz? Acil çiftlik elemanı aranıyor, çiftlik elemanı iş ilanları, çiftlik elemanı arayan, bahçe işlerinden anlayan aile iş ilanı, çiftlik elemanı arayanlar, çiftlik elemanı iş ilanları sayfası v. DİDİMDEKİ çiftliğe aile. Yaklaşık 3keçiyi ormanda güdebilecek, keçi bakımını bilen, süt sağımını bilen, yatılı kalacak deneyimli çoban aranıyor.


Yatılı, villada aile yanına yardımcı bayan aranıyor. Kalacak yeri, sıcak suyu verilecektir. Hafta sonralarını da orada geçirecek,. Sayfa (toplam 1iş).


OBANLIK İŞİ ARIYORUM İŞ İLANLARI: Büyükbaş yada küçükbaş hayvan bakabilirim, deneyimliyim diyorsanız, firmamızın süt üretimi yapan çiftliinde yatılı kalabilecek tecrübeli çoban ve çobanlar aranmaktadır, hayvanları otlatabilecek, kaval ve zurna çalmasını bilen hayvanların dilinden anlayan çoban iş ilanları. SİVAS Şarkışla’daki Süt Çiftliğimizde Sağım, Yemleme, Ayak Bakım,. FTLİĞE aile, sağımcı, yemci Bursa. KOYUN Bakımından Anlayan Yatılı Çoban.


Tavuk Çiftliğine tecrübeli Bakıcı Aile aranıyor. ATALCA’da çiftlikte bahçe tarım işlerine yaş altı çocuksuz aile. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz, ÜYELİK ve CV BİLGİSİ l CV FORMU talep etmez. OSTİM’deki restaurantımıza Pide ustası aranıyor. BÜYÜKBAŞ damızlık hayvan çiftliği için bakıcı aile aylık maaş 2. Acil hayvandan anlayan aile aranıyor, hayvandan anlayan aile iş ilanları, çiftlik elemanı arayan, çiftlik elemanı ilanları istanbul, çiftlik elemanı iş ilanları sayfası v. Tüm hayvan ilanları ve yeni ekleme işlemlerini buradan yapabilirsiniz.


Evde yavru kedi var sahipledirilmeyi bekleyen bu arada evimize sık sık misafir olan kedi hamile ve doğuma az kalmış yavrul. Türkiye ve yurtdışında 31. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları.


En büyük ve güvenilir iş verenler. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps.


Want to meet eligible single woman who share your zest for life? Eşi öldükten sonra yalnız yaşayamayan Hüseyin Çoban gazete ilanı ile eş aramaya karar Evli ve en küçüğü yaşında oğlum, kızım var. Antalya osmanlı çiftliği çiftliğe aile aranıyor, küçük bir tanesi.


Yatılı bekar elaman iş ilanları, çiftlik evimiz için bile kıdem. Bu metin bana bir ePosta ile geldi. Bu yağmurlar katı toprağı delemedi. Sapanlar küçük derecikler boyunca dolaşıp durdular.


Madam Lili’nin yanında mı? Madam Lili mütarekeden biraz önce memleketine gitmiş. Gazetelerde ilanları basılırdı eskiden. Yaşlı bir Rum kadını açacak! Bu yüzden ilanları kaldırabiliriz.


Araziler henüz satılmadı ama köye giden gelen çok oluyor. Malatya Haber Merkezi güncel ve tarafsız haber malatya, haber Merkezi - güncel malatya haberleri, haber,haber sitesi. Gerekli Tarama Gereksiz taramalardan kaçınan site.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar