27 Aralık 2016 Salı

0342 Nerenin alan kodu

Gaziantep telefon kodu, Gaziantep telefon kodu kaç? Telefon açarken bir çoğumuz alan kodlarını karıştırabiliyoruz. Bu kodları karıştırdığımızda ise arayacağımız kişiden farklı.


Sorularına yanıt vereceğiz. Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık üçüncü şehirlerinden biridir. Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Samsun telefon kodu, Samsun telefon kodu kaç? Sivas telefon kodu, Sivas telefon kodu kaç?


Sitede yer alan içeriklerin telif hakları yazarların. Yeni mesajlar Forumda ara. Numaraların başında şehirlerarası telefon çıkış kodu da bulunur. Cevabı iptal etmek için tıklayın.


Bu web sitesinde yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette Gezlecekyerler. Bilinmeyen telefon çağrıları konusunda birçok vatandaş problem yaşıyor. Ankara, İzmir, Adana, Mersin telefon alan kodları nedir?


Hangi ilin telefon kodu kaç? GAZİANTEP” İlinin Telefon Kodudur. Aşağıdaki listede şehirlere göre telefon alan kodlarını bulabilirsiniz.


Böylece bir telefon kodu numarasını gördüğünüzde bu nerenin kodu? LKE KOD LİSTESİ: ÜLKE KODU: ÜLKE ADI: 001: Fransa: 002: Belçika: 003: Hollanda: 004: Almanya: 005: İtalya: 006: Birleşik Krallık: 007: İrlanda: 008. Türk İnkılâbının hangi safhası yoktur? Alan (Telefon) Kodları Listesi. TCMB (Merkez Bankası) memzuç risk kodlarından, 1risk kodu nedir?


Bedava e-devlet şifresi nasıl alınır? Nizip iline ait telefon alan kodu hakkında detaylı bilgi sayfasına hoş geldiniz. Kod numarasının ardından haneli telefon numarası da çevrilerek istenilen abone ile bağlantıya geçebilirsiniz. Rakım’ı ile dikkat çeken İslahiye, toplam 69nüfusa sahiptir.


Sibel Can, çocuklarıyla Monaco’daki lüks evinde tatil yapmakla kalmadı bir de ultra lüks mavi yolculuğa çıktı. Kesenin ağzını açan şarkıcı, haftalığı 2bin TL olan yüzen sarayla, deniz ve güneşin tadını çıkardı. Amerikan yapımı beş bölümlük tarihi drama türünde çekilen TV mini dizisi olan Chernobyl’in 5. Competitive Analysis, Marketing Mix and Traffic. Enter a site above to get started. Eski adı Büyük Kızılhisar olan yerleşim yerindeki yapılar kırmızı topraktan imal edilen kerpiç kullanılarak ve hisar şeklinde yapıldığından dolayı bu isim verildiği sanılmaktadır.


Karkamış ilçesi su yönünden çok şanslıdır, çünkü ilçe hem Fırat nehrine yakın hem de ilçenin içinden su kanalları geçmektedir. Ali ALAN BİYOKİMYA BÖLÜMÜ Prof Dr. Beylikdüzü Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! TV artışları sigara kullanıcılarını da etkiledi.


Tütün içeren purolar, uçları açık purolar ve sigarilloların vergi oranları yüzde 30’dan yüzde 69’a, asgari maktu vergi tutarları ise 0. Gã¼llã¼ gã¼l güllük türkiye. Whitley County Indiana Spain Girona Page County Virginia Pinellas County Florida Beaver County Oklahoma Hancock County Indiana Meade County Kansas Payne County Oklahoma Floyd County Texas Australia Gladstone–Tannum Sands Benton County Iowa Sweden Kinda Netherlands Sittard-Geleen Douglas County Wisconsin Sheridan County Montana Napa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar