30 Aralık 2016 Cuma

Osmanlica

Süedâ Yayıncılık edebi, kültürel yayıncılık yapmaktadır. Osmanlı Türkçesi üzerine çalışmaktadır. Eserlerimiz arasında kitaplar, çocuk yayınları, süreli dergiler, ve muhtelif çalışmalar bulunmaktadır. Kelime, metni ve cümleyi türkçeden osmanlıcaya çeviri ile online osmanlıca klavye dili programı ile yazı. Ancak tahrif te yani Dil Katlinde elleri kanli olanlar bunu kabullenemiyorlar!


Osmanlica

Cunku ne yaptiysalar Kur’ an dilini arapca farsca kelimeleri ve turkce kelimeleri silemediler. Arapça alfabesi toplam harften oluşur. Kelime sonlarında (a) sesini (He) ه harfi karüılar.


Elif harfi Kelime ortasında bazen yazılmaz ise yanlı olmaz. Türkçe kökenli kelimelerin baüında (a) sesini karüılarken آ üeklini alır. Bu dil Arap alfabesinin harflerini kullanan kendine özgü bir alfabeye sahiptir. OSMANLICA -ARAPÇA KLAVYE. Kullanimi çok kolay osmanlica klavye.


Klavyedeki latin harflerini tiklayarakta yazabilirsiniz. Sitemize yeni görseller eklenmektedir. Lütfen emeğe saygı gösteriniz.


Bu tarihten itibren yıllar içerisinde hem gazetelerin sayısı arttı hem de artık payitaht dışındaki vilayetlerde de gazeteler basılmaya başlandı. Bu kategoride osmanlıca metinler dökümanlar, kitaplar, okuma parçaları bulabilirsiniz. Bu materyaller ile osmanlıca okumanızı geliştirebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için e-posta adresimize mail atabilirsiniz.


ABÂ: Bazı dervişlerin ve ilmiye mensuplarının giydikleri yünden yapılmış bir giysi. Eğitimlerini okul düzeyine getiren kurum son olarak dil okulu uygulamasına geçmiştir. TDV İslâm Ansiklopedisi internet sitesinde yer. Simurg Eğitim ve Danışmanlık Ar-Ge Dil ve Kültür Hizmetleri Ltd.


A: Nida edatı olup, kelimenin sonuna gelir ey mânası verir. Ene ve Zerre Risalesiİnsandaki enaniyetin hikmetini ve zerrelerdeki devamlı değişmelerin tılsımını k. En son osmanlıca haberleri anında burada. Bir çok sözlükden istifade edilmiştir. Her geçen gün kelime sayımız artmaktadır. Direk kurulum gerektirmeyen programı bilgisayarınıza indirdikten sonra, rar dosyası içerisinden çıkan klavye.


Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Başkanlık, bu önemli eseri, orijinali gibi eski türkçeyle yayınlayarak tüm okuyucuların hizmetine sundu.


Bu domain ile ilgileniyor musunuz ? Aramalar için ister osmanlıca klavyeyi kullanarak osmanlıca yazılışı ile isterse de okunuşunu latin harfler girerek yapabilirsiniz. YASAL UYARI VE İLETİŞİM. Konuların uygulanması veya kullanılması kişinin kendi sorumluluğundadır. Oluşabilecek hiçbir zarardan sitemiz sorumlu tutulamaz.


Osmanlica

Lale bağ kenarında utangaç dursa şaşılır mı. UYGUN fiyatlı MEB Onaylı Kurs. Said Nursi yakın geçmişimizde yetişmiş en büyük İslam alimlerinden ve fikir adamlarındandır.


Mevlid ana Menü Mevlid ana Menü: مناجات الفاتحة ولادة النبي و رسالة النبي معراج النبي. Eger amacin tarih ogrenmek ise, bence Turkce kaynaklardan ogren. Bir noktaya geldiginde osmanlica ogrenmek zorunda kalacaksin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar