21 Aralık 2016 Çarşamba

Aşık olmak için dua

Aşık olmak için dua

Sevgili okuyucular, yazımızın başlığını ‘bu aşık etme duası hayatımı değiştirdi’ şeklinde attık, çünkü birçok okurumuz bize aşık etme duasını tatbik ettikten sonra buna benzer yorumlar yazdılar ve bu duanın hayatlarında ciddi değişimler ve dönüşümler yaşanmasına vesile olduğunu dile getirdiler. BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETME İÇİN OKUNACAK DUA. Allah’a niyazdır, yakarıştır. Sahip olmak istediğimiz eşyalara veya kişilere sahip. Aşık etme duası, sevdiğinizi anında aşık eden dua, eşinizi size deli gibi aşık etme duası.


Aşık olmak için dua

Bu tür davranışların dinde yeri olmadığı gibi, bu tür davranışlar insanı küfre hatta şirke sürükler. Yapılacak iş aşık etme duası yöntemini kullanmaktır. Bu formülü başarılı bir şekilde uygularsan başarı sağlaman oldukça yüksek ihtimal. Okumayı bırakmayın biryerde karşı koyamaz. Medyum sizden aşık etme duasını yapacağınız kişinin eşyasını isteyecek ve buna aşık etme duasını okuyacaktır.


Dua sadece beş vakit namaza indirgenemez. Etkili aşk duaları hakkında tüm gizlenen gerçekleri öğrenmek için yazımın tamamını okumanızı öneririm. Giden sevgiyi geri getirmek için anında tesir eden aşk duası son derece etkili bir duadır.


Her iki durumda da anında aşık eden dua işe yarayacaktır. Aşık olmak konusunda dinimizin ölçüleri nelerdir? Bizim DUA gibi bir silahımız var çok şükür. Sevdiğin erkek yada kadın seni sevmiyor mu? Rabbim çizgiden ayrılmayınca yardım ediyor mutlaka.


Sevmek ve sevilmek insanın doğasında vardır. Sevilmeyi aşık olmayı herkez ister,bazen bu duygular karşılıksız olur,eğer sizde birini çok seviyor ve duygularınızda karşılıksızsa size en uygun dua Aşık etme dusıdır. Aşk insanı mutlu etmektedir, aşık olduğunu kişiyi gördüğü zaman iyi hissetmektir ve hayatı onunla paylaşmak istemektir. Aşık Etme Duası Her insan sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyar.


Aşık olmak için dua

Kısaca aşık olmak gerçekten çok güzel bir şeydir. Aşık olan kişi çok değer verdiği ve sevdiği kişinin de kendisini sevmesini istemektedir. Kendisine helal olmayan kimseye meyil duymaz, kendisinin helali olmayan kişiye aşık olmak, aşık etmek gibi boş işler için dua etmez. Duygular içten gelir ve engellenemez. Bir duygu hissedildiği için insan günaha girmez.


Ama davranışlar kontrol edilebilir olduğundan helal olmayan davranışlardan kaçınılmazsa günah olur. Ancak bilinçaltında olan korkular ya da inançların farkında olmadığımız söylemi aşktan kaçmalıyım. Kalp aşktan korkan parçamız değil aşka kendini atan parçamızdır. Bir saniye bile aşkın gerçekliğini yaşamak onun en büyük arzusudur.


Aşık olduğum kıza kavuşmak için dua edebilir miyim? Kocanı kendine aşık etmek için dua. Umarım istediğiniz güzel sonuçları alırsınız. Aşağıdaki duayı gece yarısı tam 1defa okuyun. Dünya bir çok hoca tarafından farklı vefk tılsımları ile güçlendirilen bu dua ile evli insanları,çiftşerin arasındaki soğukluk gider ve kocanız tekrar size aşık olur.


Aşk, şiddetli sevginin adıdır. Gerçekten günah anlayışı çok hassas olan müslümanların aklına gelebilecek bu soruya Kuran ışığında cevap vermeye çalışalım. Değerli ziyaretçilerimiz, şans için dua hakkında şöyle bir dua bizlere ulaşmakta… İbni Abbas Radiyallahu. AŞK İÇİN EN TESİRLİ AŞIK EDEN DUA, aşık eden dua, ÇIKTIĞINI AŞIK EDEN DUA, ÇOK ETKİLİ SEVGİLİYİ AŞIK EDEN DUA, ÇOK TESİRLİ KOCAYI AŞIK EDEN DUA, ÇOK İYİ AŞIK EDEN DUA,.


Dua kısmına bir şey diyememde. Hani insanda tümör, kist vs olur ameliyatla alınır. Keşke duygularıda ameliyatla alınabilseydi diye. Size öyle bir dua vereceğim ki, etkilerini yaşadıkça buna siz bile şaşıracaksınız. Dua etmek demek “Saldım çayıra mevlam kayıra” mantığıyla olmamalıdır.


Herkesi Size Aşık Eden Kuvvetli Dua. Kendini de bu konuda geliştirmeli ve iyi insan olmak yolunda adımlarını sağlıklı bir biçimde atmalısın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar