18 Aralık 2016 Pazar

Alan kodu mersin

Mersin) Telefon Kodu : 324. Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Sitede yer alan içeriklerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Her il için belirlenmiş haneli telefon alan kodu vardır. Türkiye için posta kodu haneli tam sayıdan oluşmaktadır.


Download Premium WordPress Themes Free. Tarsus telefon kodu, Tarsus bölgesinin telefon kodu kaçtır? Tarsus ilçesine ait telefon alan kodu sorgulama sayfasına hoş geldiniz. Nusratiye Mahallesi, Yeni Mahallesi, Üçocak Mahallesi semtleri civarında. MERSİN” İlinin Telefon Kodudur.


Türkiyeden ve dünyadan haberler, En son gönderiler burada. Avea, Turkcell, Vodafone, Kktcell alan kodları listesi. Kadro alan taşerona meslek kodu kararı! Fiilen yapılan işe uygun olmalı.


Alan kodu mersin

Halkbank ile bir bağlantımız yoktur. Garanti Bankası ile bir bağlantımız yoktur. Kod numarasının ardından haneli telefon numarası da çevrilerek istenilen abone ile bağlantıya geçebilirsiniz.


Mugdat Mosque, Gıda Toptancılar Sitesi, Akdeniz Mahallesi Muhtarligi, Ekin Maden Ticaret ve Sanayi A. Street view ile boyutlu turlayın. Hangi alan kodu hangi ile ait? Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Erdemli iline ait telefon alan kodu hakkında detaylı bilgi sayfasına hoş geldiniz.


Tekirdağ‘daki sabit bir hattı aramak için telefon numarasının başına eklenir ardından 2olan alan kodu yazıldıktan sonra haneli telefon numarası yazılır. Akdeniz ikliminin hakim olduğu sıcak ve güzel şehirde görülmesi gereken çok şey var. Akademik Personel Bilgi Sistemi.


Almanya’ya ait telefon kodudur. Orta Avrupa’da yer almaktadır. Güney’de Alp Dağları üzerinde ülkenin en yüksek noktalarından Zugspitze bulunmaktadır. Yorumlar Yorum yok Yorum Ekle. Yenişehir ilçesine bağlıdır.


Alan kodu mersin

Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Zimbabwe ülkesine ait telefon alan kodudur. ANKAYA ilçesi ANKARA ilinin ilçesinden birisidir. Kentin en büyük yaylalarından olan Gözne Yaylasına giriş Toroslardan geçen üç büyük caddeden sağlanır.


Tüm plaka kodlarına tek bir tıkla bakıp öğrenebileceğiz İL PLAKA KODLARI web sayfamıza hoş geldiniz. Bu güzergah için en popüler firma Güney Akdeniz firmasıdır. Lütfen alan kodunu öğrenmek istediğiniz şehrin adına tıklayınız.


Hakkari TELEFON KODU Hatay TELEFON KODU. Firma hakkında EN GÜNCEL bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Trabzon İli Trafik (plaka), telefon alan kodları, Trabzon il ve ilçeleri posta kodları listesi. Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan S. Posta Kodu: İLETİŞİM BİLGİLERİ. CEP NO Bu alan boş geçilmez.


L Bu alan boş geçilemez. FRE (Yeni Şifrenizi Giriniz.). OKUL NO Bu alan boş geçilmez. Kargo ve mektup gönderilerinizde adres yazarken posta kodu bilgisini yazmaya özen gösterin.


Farklı semtlerin posta kodu farklı olabildiği için posta kodu sorgulamalarınızı yaparken ilçe seçimini yaptıktan sonra semt bilgisini de seçmek daha doğru sonuç verecektir. Bu alan içerisinde aslında akla ilk gelen Diyarbakır’dır. Fakat insanların yanıldığı nokta Diyarbakır karpuzu ile meşhurdur.


Dolayısıyla akla Diyarbakır’ın gelmesi kesinlikle yanlış olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar