14 Aralık 2016 Çarşamba

Toefl kelime ezberleme programı

Bunlardan ilki Magoosh TOEFl bölümü. Burada kelimelik testler yer alıyor. Bu testler kolay, zor ve orta seviye olarak ayrılmış.


Birbirinden farklı, İngilizce kelime ezberleme programları ile sende öğrenmeye başla! Bu kelime ezberleme programı size test sistemi ile en iyi skorlamayı, ilerlemenizi en iyi şekilde takip etmenizi ve desleri en pratik şekilde. Bu sebeple İngilizce öğrenirken gramer bilgisiyle birlikte kelime ezberleme de bir arada götürülmelidir.


Bu teknikte ezberlenecek kelimeler hedefe ulaşılana kadar defalarca yazılır. Yıllardır milyonlarca insana kelime öğretmekte kullanılan hızlı öğrenme metodu cebinizde! Yeni Tasarım ve Yeni Seslerle Onbinlerce Kullanıcıyla Yarışmak Artık Çok Daha Zevkli!


Toefl kelime ezberleme programı

BURADAN İNDİRİN LİNK-BURADAN İNDİRİN LİNK-Sınavlar. Kelimelerin anlamlarını hatırlamakta. Ayrıca ingilizce öğrenmeye çalışanlarımız vardır (benim gibi). En büyük sıkıntı sanırım kelime ezberleme.


Bir program yapmaya çalıştım kelime ezberleme için. Herkese başarılar dilerim. YDS ve YÖKDİL için profesyonel hazırlık programı. Paradise lies at the feet of your mother. PEVOCA hem bir İngilizce-Türkçe sözlük yazılımıdır, hem de bir İngilizce kelime ezberleme yani öğrenme yazılımıdır.


Hayatımda defa olsun kelime ezber çalışması yapmadım. TOEFL sınavına hazırlanıyorum. Ielts puanım Toefl 108. Ancak tekrar söylüyorum konuyu baltalama gibi bir amacım yok, faydalı bir konu ama sadece görüşümü belirtmek istedim. Excelde kelime programı olur mu?


Hem de çok güzel, hem kelime ezber programı, hem sözlük, hem çoktan seçmeli test imkanı ve de kelimelerinizi yazma. OKUMA-KELİME-ÇEVİRİ-TEST gruplarında dersler, bu alanda kitap yazmış, konusunda uzmanlaşmış, bugüne kadar önde gelen çeşitli üniversitelerde görev almış ve almaya devam eden deneyimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Bilmediğiniz kelime ve kelime gruplarında size çok yardımcı olacak bir sözlük uygulamasıdır. Sadece günlük hayatta kullandığınız kelimeler değil, iş dünyası, mühendislik, dış ticaret gibi alanlardada milyondan fazla terim bulunduran bir sözlüktür. Ayrıca ses ile kelime tanımala özelliği uygulamayı öne çıkaran.


Toefl kelime ezberleme programı

Yabancı bir kelime aklıma gelirdi. Ulan neydi bu neydi bu diye düşünür dururdum. Bu uygulamada ise öğrendim dediğim kelimenin türkçesi aklıma gelmese bile görseli geliyor gözümün önüne.


Görsel geldiği için de otomatikmen Türkçesini çıkarıyorum. Bu da ezberleme değil öğrenme anlamına geliyor işte. Ayrıca bu kelimelerin hızlı, kolay ve kalıcı olarak nasıl öğrenileceğini, daha sonra gerektiğinde nasıl hatırlanacağını da hiç kimse söylememektedir. Bu İngilizce kelime öğrenme programı özellikle çocuklar için çok faydalı. Böylece görsel hafızanız aktif hale geçerek kelimeyi hafızanıza daha kolay yerleştirebilirsiniz.


Bu yöntem gerçekten işe yarıyor ! Programda bir çok kelime grubuna yer verilmiş. Almanca kelimeleri mevcut. Düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum. Diğer fiyatı Kitap kategorisinde.


YDS YÖKDİL oyun ve test ile kelime ezberleme programı YDS ve. Herhangi bir konu başlığında yeni öğrendiğiniz sözcükleri gruplar halinde sözlük veri tabanları oluşturararak öğrenmenize imkan tanıyor. Burhan Oflaz tarafından hazırlanan ücretsiz bir program olup KPDS ve UDS de sıkça çıkan kelimeleri seçenekli bir test şeklinde test yaparak öğretiyor.


Toefl kelime ezberleme programı

Kaldığınız yeri kaydedebilir sonra kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz, yanlışlarımı göster seçeneği ile de yanlışları görme imkanı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar