23 Aralık 2016 Cuma

Izmir seferihisar arası kaç saat

Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 2. Lt, benzinli bir araç ise 3. Alaçatı – Sığacık arası km, saat sürüyor. Seferihisar nereye bağlı?


Izmir seferihisar arası kaç saat

Yolculuk otobüsle saat dakika sürmektedir. Bu rota ortalama 15sa 32dk sürer. Bu güzergahta günlük ortalama firma sefer düzenlemektedir. Ankara – İzmir kaç kilometre veya arası uzaklığı kaç mildir?


Otobüs saatleri: Varış ve kalkış saatleri firmalara göre değişmektedir. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. ANTALYA, İZMİR arası kaç km? Lt benzin tüketeceksiniz.


DÜZCE, İZMİR arası kaç km? Mordoğan, İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı, Karaburun Yarımadası’nın sağ tarafında Uzunada karşısında yer alan bir kasaba. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 123. Mordoğan’a ulaşmak hızlı olmasa da pek çok alternatif mevcut. Merkez ile Mordoğan arası yaklaşık km ‘dir.


ESHOT otobüs ulaşımını kullanarak gitmek isterseniz: 7SEFERİHİSAR – F. ALTAY Aktarma Merkezi otobüs hattını kullanarak ulaşabiliyorsunuz. Ulaşım Süreleri - Kaç Dakikada, Kaç Saatte Giderim? Arkadaşlar bu başlık biraz çakma kokuyor olabilir.


Ama İzmir için de ihtiyaç var. Herkes en sık kullandığı hatları süreleriyle (ilk-son kullanmıyorsa kullandığı durakları, süreleriyle) yazarsak iyi olmaz mı? Ege Bölgesinde bir kaç il ve ilçede etkisini hissettiren bir deprem meydana geldi. AFYON ile İZMİR arası 3kilometredir.


Saatte ortalama 90km hızla bu mesafeyi saat dakikada gidersiniz. Otobüsle gitmeyi düşünenler için güzergah şu şekilde oluyor. Afyon ile İzmir arası ne kadar?


Eskihisar’dan feribotla Yalova’ya geçiş, buradan Bursa otogarı, Susurluk’ta yemek molası, Zeytindiyarı Akhisar’ı da görüp, en nihayetinde 18:30’da İzmir otogarına ayak basıyorsunuz. Ankara - İzmir arası uçakla saat dakika sürmektedir. Sonrasında ise minibüs, otobüs veya taksilerle dakikada. Menemen – Aliağa sonrasında Tepeköy kavşağında Ayvalık yönüne değil, sağa doğru dönerek Bergama’ya ulaşabilirsiniz.


Bergama arası ortalama saat dakika sürmektedir. Eskişehir ile İzmir arası 4km ve 5. Mahmutbey Batı Kavşağı ile İstanbul Havalimanı istikameti Nisan saat 22. Buca Metrosu yatırım programına alındı. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.


Izmir seferihisar arası kaç saat

Anadolu Ulasim Online Bilet Satis ve Uyelik Bilgileri Goruntuleme Uygulaması. En uygun otobus bileti, istanbul,Ankara,izmir,Eskisehir,Usak,Kutahya,Denizli,Bursa biletlerini hızlı ve kolay bir sekilde satin alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar