8 Aralık 2016 Perşembe

Il telefon kodları

Il telefon kodları

Alan ve telefon kodları sayfası. Hangi alan kodu hangi ile ait? Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Avea, Turkcell, Vodafone, Kktcell alan kodları listesi.


Yeni şehirler eklendikçe plakaları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Telefon Kodları Nelerdir? Plaka sayfamız bilgilendirme amaçlıdır. Araç plaka numaraları listemiz yukarıda yer almaktadır. Ezberleme şansımız olmuyor her zaman elimizin altında bulunması gerekiyor.


Kendi içeriğimizde olmasının bize ve arayanlara kolaylık olacağını düşündük. Sabit telefonlarla, bulunduğunuz il dışında bir sabit numarayı ararken veya cep telefonundan sabit bir numarayı aramak için telefon numarasının başına şehirler arası alan kodunu yazmanız gerekmektedir. Bizde sizler için telefon alan kodlarını tablo halinde listeledik. Sitemiz üzerinden hangi telefon kodu nerenin telefonu, illerin trafik telefon kodları kaçtır sorgulama işlemini yapabilir, hangi telefon hangi ilimize ait öğrenebilirsiniz! Artık Kürtlerin ve gençlerinin birleşme zamanı!


Il telefon kodları

Mail (Gizli Kalır Kimse Göremez) Cep İçin Müthiş Bir Gitar Zil Sesi ! Alfabetik sıralama yeni illerin eklenmesi ile değişmiştir. Ankara, İzmir, Adana telefon alan kodları nedir? Plakalarda coğrafi bilgi ile ilişkili bir numaralama sistemi kullanılmaktadır. Türkiye’deki il listesi, plaka kodları ve telefon alan kodları yer almaktadır. Yaşadığımız coğrafya daha iyi yönetilmesi için iller birbirlerinden ayrılmıştır.


Anadolu toprakları verimlilik bakımından medeniyetlerin beşiği olmuştur. Düzce telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Bende sizin için cep ve sabit telefon alan kodlarının bulunduğu basit bir seçme kutusu (HTML select box) hazırladım.


Bundan sene öncesine kadar bile birçok evde sabit telefon kullanımı devam ediyordu fakat bugün için bu kullanımdan söz etmek neredeyse olanaksız hale gelmiştir. Türkmenistan bölgesindeki en kalabalık şehirler. Hakkında Koşullar Gizlilik Arkadaşlar. Türkiye'nin iline ait plaka kodları, Türkiye plakalar ve şehirleri. Cybo'da Giresun (il) için Türkiye Posta Kodu Bilgileri.


Cybo'da Posta Kodları ile ilgili haritaları görün ve hakkında daha fazla bilgi edinin. Ağrı telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz.


Il telefon kodları

Ağrı telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Popüler Anketler Size Gerçekleri Sorgulatacak Yabancı Film. Senaryosu Çok Zekice Olan 1Yabancı Korku Filmi. Zekice Mesajlar Veren Film.


Gerçek Hayat Hikayelerinden ilham Alınarak Çekilmiş Mükemmel Film. Felsefi ve Estetik Yabancı Film. Türkiye il plaka ve telefon alan kodları.


Cybo'da Giresun (il) için Türkiye Posta Kodu Bilgileri. Cybo'da Posta Kodları ile ilgili haritaları görün ve hakkında daha fazla bilgi edinin. Türkiye ve Dünya ülkelerinin plaka, telefon kodu ve ülkemizdeki illerin posta kodlarının bulunduğu site.


Eylul Sosyal Güvenlik Merkezi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar