19 Aralık 2016 Pazartesi

Bir kıza nasıl yaklaşılmalı

Kızlara yaklaşmak konusunda gözümüzden kaçan en önemli detaylardan biri bu. Bir kadının sizin zor anlar da onu koruyabileceğinizi bilmesi şüphesiz çekici bir şey. Bunu hoşlandığınız kızla bir sokakta yürürken bile vücut dilinizle belli edebilirsiniz. Bu yüzden de eğer bir kıza nasıl yaklaşılır diye düşünüp kararsız kalıyorsan bunu yapmayı kesmelisin.


Ne olursa olsun kararlı olmak kararsız olmaktan her zaman daha iyidir. Kızın da isteği var mı yok mu anlamak için ve kızı o konuda etkilemek için? Güncellemeler: Takip Et. Merhaba herkese, benim size birkaç sorum olacaktı. Daha sonra benden ayrıldı ben istemedim sorunda yoktu ama hala sebebini net öğrenmiş değilim.


Hatta yedili bir kız grubu olabilir, onlara bile yapabilirsin. Bir kıza seks amaçlı nasıl yaklaşılmalı? Kalabalık olduklarında daha eğlenceli olabilir.


Bir kıza nasıl yaklaşılmalı

Sonra da bir punduna getirip onu dinlemiş olduğunu belli edeceksin. Dikkatini ancak böyle çekersin. Bu zamanda böyle kızlar çok en iyisi hiç uğraşmamak hayatı yaşamak. Ama ciddi ciddi dinleyin, uyduruktan değil.


Karşınızdaki insanı dinlerken, ona ne cevap vereceğinizi düşünmeden ve tüm dikkatinizi ona vererek dinleyin. Depresyonda olan bir insana yaptığı hataların ne. Bir erkekle bir kadinin bir arada olma sebebi genelde aile kurmaktir. Annelik duygulari bir kadini dogal olarak güclendirir ama ne kadar güclü olursa olsun, basini erkeginin omuzuna yaslayip kendini orada güvende hissetmek ister.


Herhangi bir hastalığın kapılmaması ve genç kızın hamilelik gibi bir durumla karşılaşmaması da ilk cinsel ilişkide önemle üzerinde durulması gereken bir konudur. Ayrıca her yaşanılan ilişkide prezervatif ya da başka korunma yollarını kullanmak her zaman önemlidir. Pek çok depresyon hastası yakını, depresyon hastasına karşı takınacağı tavır konusunda ne yapacağını bilememektedir.


Yavuzlu bu konuyla ilgili güzel bir yazı yazdı. Bu, irade ile yenilebilen bir hastalık olmadığından, yakınları hastalarından bu tür beklentiler içine girmemelidirler. Karşı cinsi etkilemek,hoşlandığınız kızın ya da erkeğin de sizden hoşlanmasını sağlamak için bunları yaparak sizden hoşlanmasını sağlayın ! Psikolojik taktik ler bu videoda. Bir erkeğin titiz olması elbette kötü değil, hatta avantajlı bile ama bu durumun psikolojik bir hastalık olup olmadığını iyi görmek gerekir. Aynı evde yaşayana kadar sorun yok ama ya evlenme teklif ederse?


Bir kıza nasıl yaklaşılmalı

Kabul etmeden önce düzenle ilgili bir anlaşma yapsanız iyi olur gibi görünüyor. Ne yapacağınızı planlamadan onun karşısına çıkarsanız sadece kendinizi üzersiniz. Bir kere ihanet yüzleşmesinden sonra atacağmız adımı iyi tespit etmelisiniz.


Onun yüzüne gerçekleri haykırdıktan sonra terk edecek misiniz? Ergenlik döneminde kızınıza nasıl davranmalısınız? Sevgili Anne Babalar, kız çocuğu olan herkesi ilgilendiren bir konuda bir annemizin gönderdiği mail üzerine bu yazıyı yazmaya. D Artık bir şeyler olsun istiyorum ancak çok utangaç ve kendimi beğenmeyen hatta biraz kendimden nefret eden biriyim. Eğer kız sarhoş ya da bir bar ortamındaysa durum değişir tabi ama sizi hiç tanımayan bir kızı etkilemeyi başardıysanız bu sizin başarınız değil yine kızın sizin dış görüşünüzden hoşlandığındandır.


Bayram, sonbahar, kış günlerinin başlaması, havaların erken kararması, güneşli saatlerin azalması sağlıklı ruh haline sahip kişileri bile mutsuz, isteksiz ve halsiz. Eğer o kapalı bir odada camları siyah bir perdeyle kapatıp oturmak istiyorsa, oturur. Nasıl bacağı kırık bir insana kalk koş diyemezseniz, depresyondakine de kalk gez diyemezsiniz, zaten hiçbir faydası olmaz. Kendi ayağı ile, ailesini atarak koşa koşa gelen bir kıza şaşalı düğün yapan, çok değer veren bir erkek tarafı ben pek duymadım. Kız evi naz evidir, kız tarafı çok istekli davranırsa kız isterse kaçmamış olsun yine de kıymeti düşük olur.


Bir bakıma evcilleştirilmiştir, ama aile merkezinin çemberi olmakta ısrar eder. Tüm aile onun çevresinde dönmelidir. Yaşamdaki yeri ne kadar alçak gönülde olursa olsun, kendisini küçük sarayının kralı sanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar