12 Nisan 2016 Salı

Yeni tanıştığın biriyle nasıl mesajlaşılır

Yeni biriyle tanışırken standart yöntem genellikle önce isminizi ve yaptığınız işi söyleyerek kendinizi tanıtmaktır. Problem şu ki, eğer ilginç bir işle uğraşmıyorsanız, bu konuşma daha ileriye gitmez. Konuştuğunuz insana onun ilgisini çekebilecek daha çok şey vermeniz gerekmektedir.


Ama yeni biriyle tanışmak, onu gerçekten tanıyabilmek ve belki de sadece birkaç soruyla onun hakkında fikir edinebilmek çok ama çok önemlidir. Yeni Tanıştığın Birine (Erkeğe veya Kadına) Sorulacak Sorular Canım Sıkılıyor, Ne Yapabilirim Diyenlere Öneriler. Kızın aklındaki YABANCI ERKEK imajını silmek istiyorsan etkili bir ilk mesaj atmalı, kızın ilgisini çektikten sonra da çekici bir şekilde sohbet etmelisin.


Yeni tanıştığım bir erkekle ne konuşabilirim ? Güncellemeler: Takip Et. Bir erkeği etkilemek için onunla nasıl konuşmanız gerektiğini mi merak ediyorsunuz? Bu aşamada yapılabilecek en iyi şey ortak noktalara odaklanmak. Gerçekçi olmak önemlidir. Duygularını açarken çok abartılı olmamalısın.


Tekrar ediyoruEğer yeni tanıştığın bir kızı kaybetmekten korkarsan, onu gerçekten kaybedersin. Ne zaman bir kızla nasıl konuşulur düşüncesi aklından geçse, bu son söylediğimi hep hatırla. Muhtemelen içinden “ne ilgisi var” diye düşünüyorsun… Nedeni şu: Bir kızla tanışırsın ve ondan çok hoşlanırsın. Bir Kızla Nasıl Konuşulur Doğal Görünüm ve Çekicilik.


Bir kızla nasıl konuşulur hakkında doğal görünüm ve çekicilik çok önemlidir ancek erkekler genel olarak kızlarla konuşabilme konusunda maalesef ön yargılıdırlar. Bu, sizin daha önce duymadığınız bir konuyla ilgili olabilir veya kendisiyle ilgili yeni bir bilgi olabilir. Rol yaptığın ya da kandırmaya çalıştığın izlenimi verebilirsin. Ne olursa olsun, daha önce hiç duymadığınız bir şey olmalı. Daha belirli bir konu için hobisiyle ilgili bir şey söylemesini isteyebilirsiniz.


Yeni başlayan arkadaşlar için bunlar kesinlikle önemli tavsiyelerdir. Birçok erkeğin spora karşı ilgisi vardır. Ama daha ileride konuştuğunuz konuların önemi kalmayacak, hatta bakışlarınız ve beden diliniz çok daha önemli bir hal alacak, tabi ki hepsinin bir sırası var önceliğinizi muhabbetinizi geliştirmeye ve ilgi çekici konuları öğrenmeye verin! Kadınlar konuşurken aynı zamanda dinleyebilirlerde ve bunu bir biriyle bağlantısı olmayan konularda , konudan konuya geçerken yapabilirler. O zaman hem İÇTEN olur hem de kendin yeni taktikler keşfedersin haha.


Ama üstteki sözlerden hoşuna gidenleri olduğu gibi de kullanabilirsin. Ayrıca telefonda erkeklere göndermek için mesajlar hazırladım sana. Yine bazısı eski sevgililerimin gönderdiği mesajlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar