18 Nisan 2016 Pazartesi

Izmir il sağlık müdürü değişti

Bediha Salnur getirildi. En son il sağlık müdürlüğü haberleri anında burada. Burak Öztop, “İnşallah her şey gönlünüzce olur.


Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak. Sedat KAVAS,Tayin Nedeniyle Kurumumuzdan. Uzman Doktor Serdar Sarıfakı kimdir? Osman Sünger görevden alınarak yerine Dr.


Hakan Pamukçu getirildi. Misyonumuz Vizyonumuz Yönetim. Seçim Kurulu Başkanı Değişti. YUMUŞACIK YAĞLI BAZLAMA TARİFİ SIRRI HAMURUNDA. Sağlık Bakanlığı Kurumsal Logosu Değişti.


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz. OM’un daha önce İzmir’e adı geçmişti.


Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürütürken, Aralık. Ancak Ankara boşalınca ÇOM tercihini Ankara’dan yana kullandı. Bölge Eğitim Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifika. Eskişehir Şehir Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim.


Yaz Stajı Yerleştirme Sonuçları 21. Konak Sümer Mahallesi 451. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Musluhittin Emre Erkuş atandı.


Serkan Kadir Keskin getirildi. Durgut’un nereye atandığı henüz açıklanmadı. Başhekim ve yönetici atamaları belli oldu. Düzce’de il sağlık müdürü değişti.


Urfa MEB müdürü değişti! Yeni Müdür Bakın Kim Oldu. Temmuz Ayı Zammı Belli oldu! Yusuf Kenan Aydın’ın yerine Dr. Sercan Özaydın’ın atandığı öğrenilirken, müdürlük bünyesindeki şube müdürlüklerinde de değişiklik yapıldığı belirtildi.


Enver bey kendi keyfince. Bozyaka yönetim laçka nerde toplama var hepsi orada. Eymen ile sohbet eden Dr. En Özel Hediye, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Yozgat Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Yrd.


Izmir il sağlık müdürü değişti

Güsamettin Erdoğan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Arslan Kağan Arslan’ın yerine Acil Tıp uzmanı Dr. Semih Korkut Genel Müdür olarak görev yapacak. Sahillerde adım atacak yer kalmadı. Cüneyt İzzetinoğlu hakkında inceleme raporu hazırladı.


Muhsin Hayyam Elçi atandı. Selçuk Moğulkoç Getirildi. Adil Kaya’dan boşalan koltuğa Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekr. Sgk İzmir İl Müdürü haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Izmir il sağlık müdürü değişti

Galeriler Videolar Yazarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar