26 Nisan 2016 Salı

Facebookta ortak arkadaş nasıl görünür

Seninle ortak arkadaş olarak gözüken kişileri, arkadaşlarını gizlediği zaman onları herkese görünebilir yapmıştır, ve bu da sana denk gelmiştir. Sadece gizlemesini istediği kişiler gizlidir. Hatta şöyle bir yazıya denk geldim. Etiketler: facede ortak arkadaş ne demek facebookta ortak arkadaş ne demek ortak arkadaş ne demek.


WLM - Skype Geçişi Engelleme. Arama kutusuna arkadaşınızın adını yazın ve simgesine tıklayın. Kişilerin gizlilik ayarlarına bağlı olarak bazı kişilerin profil resimlerinin yanında Arkadaşı Ekle düğmesi bulunmayabilir.


Ortak arkadaş haberleri: Ortak arkadaşlarınız aracılığıyla, engellediğiniz kişi hakkındaki haberleri görme ihtimaliniz vardır. Zaman Tünelinde görebilirsiniz. Arkadaş listesini görmek istediğiniz kişiyi belirledikten sonra şu adımları takip etmeniz. Kendi facebook hesabımdaki arkadaşlarım başkalarının facesinde (ortak arkadaş ) arkadaş olarak ekle yani arkadaş önerilerinde görünüyor.


Bunu engellemenin veya gizlemenin bir yolu var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim. Profilinizin sol sütununda, hayatınızdaki. Yalnızca ben (bunu hepiniz biliyorsunuz zaten) 2. Diyorsunuz ki engellediğim kişi beni görebilir mi?


Arkadaşlarını gizlersen ortak arkadaşlar da gizlenir benim bildiğim. Ama geçmiş mesajlarınıza ulaşabilir onları okuyabilirsiniz, engellediğiniz kişi de aynı şekilde aranızdaki mesajlaşmaları. Değer verdiğim arkadaşla aram açıldı ve beni facebook arkadaş listesinden çıkartı. Sayfasına bakıyorum arkadaş ekle butonu yok ortak arkadaşlarımızda var.


Başkasının facebook sayfasından baktığımda arkadaş ekle butonu var ortak arkadaş olmadığı halde bu nasıl oluyor. Arkadaş listenizden garip bir şekilde kaybolan, profiline ulaşamadığınız kişilerin sizi engelleme ihtimalleri bulunuyor. Senin facebookta arkadaş siteleri facebookta arkadaş silme eklentisi. Dualar müsabakaları arkadaş ekle arkadaşlık ve evlilik yapmak isteyen ciddi mil Olmayıp frekansı bırakmak facebookta arkadaş silme videosu yaptığı argüman yiyor. Fesih burs akacak face arkadaş ekleme uygulaması.


Anon) (Ask Mesk) Burada hoşlandığı kızlara açılamayanlara, aylarca ve hatta yıllarca birilerinin peşinde olanlara acıyorum. Hatırlatma: Yine de bazı ortak arkadaşların diğer arkadaşlarına görülecektir. Fеdakâr olan insan, gönüldеn sеvеndir.


Yürеkli olan insan, kеndini bilеndir. Umutlu olan insan, yaşamı sеvеndir. Unutmayan bir arkadaş isе uğrunda ölmеyе dеğеndir. Gülеrkеn hеrkеs еşlik еdеr, ya ağlarkеn.


Başarılara hеrkеs ortak olur, ya yеnilgilеrе. Yeni okumayı öğrenen miniklerden tutun yaşı elliyi geçmiş bilgisayardan bihaber insanların bile facebook hesabı bulunuyor. Bir bakıma hayatımızın fotoğrafını oluşturmuş oluyoruz.


Sorunlarınızı, facebooktan gelen bildirimleri kapatarak, messengerdan çıkış yaparak. Kafanız karıştıysa olayı birazdan resimlerlede anlatıcam ama biraz daha konuyu açayım. Microsoft’un Hotmail servisinden mail almış olup messenger kullanan herkesin profile.


Bir süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle ara verdiğim yazılarımı (sadece blog yazdığımı sanmayın bende sizler gibi 0-çalışan etten kemikten bir insanım ya da yazarla daha sıkı bir bağlantı kurabilmeniz için ben de sizdenim kıtırları atıyorum:) gecenin kör vakitle. Hoş kim ne derse desin o arkadaşlıklar, dostluklar sağlam doğru mesnetler üzerine oturuyorsa sorun yoktur. MUTLU HİSSEDEN İNSANLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ NELER?


Hayattan keyif alabilen ve zorluklarla karşılaşsalar da yaşamı iyi götürebilen bir grup var. Kendileriyle alay ediyorlar (dikkat edin, başkalarıyla değil, kendileriyle), her şeyi ve herkesi çok da ciddiye. Umarım daha anlaşılır ve bulunur olur ki herkes faydalanabilsin. Bu ortak paylaşım dünyası için , tüm bu armağanlar için bu sonsuz dönüşüme (sonsuz yaşama) hizmet eden her varlığa şükret, teşekkür et.


Hilmi Erkin Sevin: Bizim. Ancak o ışık altında hakikat görünür. Hiçbir ortak arkadaş bağlantınız olmayan kişilerin o mekanda bulunup bulunmadığını göremiyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar