27 Nisan 2016 Çarşamba

Urla bademler kiralık

Urla bademler kiralık

Bademler (Urla) için adet kiralık Villa bu ay için 5. Vi̇lla si̇te i̇çeri̇si̇nde 4mmüstaki̇l bahçeli̇di̇r. Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Bademler, Güzelbahçe’den başlayıp Seferihisar’a doğru uzanan geniş koridorun ortalarında, İzmir’e 3 Seferihisar’a ve Urla’ya 9’ar km.


Mahallesi günlük kiralık yazlık fiyatları. Urla, şehre yakınlığı, temiz havası, bozulmamış yapısı ve doğası ile son yıllarda oldukça dikkat çekmeye başladı. TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin.


Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bademler, İzmir’ in batısında Güzelbahçe ve Seferihisar ilçeleri arasındaki boğazın tam ortasında yer alır. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.


Yörüklerin kurduğu köy ismini çevresinde bulunan badem ağaçlarından almıştır. Hayallerinizdeki fiyat ve özelliklerde güncel ilanları için enteremlakofisi. Serin ve tertemiz bir denize sahip tenha koyları kafa dinlemek için birebir. Hobbit House Barbaros, Urla: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.


TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Yeşilin tüm tonlannı seviyor, güne kuş sesleriyle başlayıp doğanın tazeliğini içinize çekmek istiyorsanız, 1mbüyüklüğündeki bu villalarımız sizin için en doğru tercih olacaktır. Entellektüel köy arıyorsanız Avrupa’ya gitmeyin buraya bir gelin görün diyebilirim.


Yeşillikler arasında kıvrıla kıvrıla giden güzel bir yol. Emlakları Ara Burada ilk sonuçlara bakın bulunanar sonuçlar. Listelenen Emlak Ilanları Bademler. Urla (8) Gayrimenkul Durumu.


URLA ÇEŞME YOLUNA CEPHELİ MİGROS KİRACILI 9mTİCARİ İŞYERİ. SEFERİHİSAR YOLUNDA SOĞUK HAVA DEPOLU İŞYERİ. Kiralık (1) Satılık (17) Daha Fazla Arama Detayı. Aradığınız emlağı bulamadıysanız emlak talep formunu doldurarak emlak talebinde bulunabilirsiniz. ZMİR Urlada eleman arayanlar, firmalar, fabrikalar ve iş yerleri.


En son güncel ve yeni iş ilanları. Güney ve doğu cephe olduğu için devamlı ışık ve güneş almaktadır. Açık mutfak olup ankastreler mevcuttur. Tuvalet ve banyolar yenilenmiş olup sıfır ayarındadır. Emlak-Konut-Gayrimenkul-Yatirim-Ortakligi-İzmir-Urla-Bademler-Koyu-Arsa son dakika haberleri ve Emlak-Konut-Gayrimenkul-Yatirim-Ortakligi-İzmir-Urla-Bademler-Koyu-Arsa video ve resimleri.


Sıra Urla’nın denizleri, yemekleri ve gezmelerinde… Öncelikle belirtmeliyim ki Urla’nın havası çok temiz. Urla’da ev kiralama maceramızı anlatmıştım. Nem oranı oldukça düşük ve sık sık çıkan tatlı esintiler çok rahatlatıyor. Klimasız ortamda bile çok terlemiyorsunuz.


Buzdolabı, elektrikli 2’li ocak,çamaşır mak. Köy sayfamız üyelik gerektirmemektedir. Urla Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz.


Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb. Garanti kiracılı daire Sanatın kalbinde sizi bekler ! TL den başlayan fiyatlarla.


Ful deniz manzarasina mutfak ve banyo yenilenmis durumda. Alisveris merkezlerine cok yakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar