13 Nisan 2016 Çarşamba

Çağla şikel youtube kanalı

Çağla şikel youtube kanalı

kanalıma hoş geldiniz. Size artık buradan, kendi ekranımdan sesleneceğim için çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz hayatta birçok fark.


Adından sıkça söz edilen ve her yaptığı merak edilen Çağla Şikel, geçtiğimiz aylarda bir kanalı açarak hayranlarını çok sevindirmişti. Bazılarını kendileri bazılarını ise ajanslar yönetiyor. Kanalı ile ilgili “Parası bittiği için Yotube’a geldi” yorumlarına cevap veren Şikel, çocuklarıyla ilişkisinden, günlük yaşantısına kadar hakkında tüm merak edilenleri anlattı. You- Tube’daki kanalıyla konuşuluyor. Blog Yorum yaz Görüntülenme.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. AĞLA Kanalı Kısa Süre İçerisinde Büyüyor. Haber:Çağla Şikel Her şey dahil programına veda etmesinden sonra yeni arayışına son noktayı koydu. Yaptığı her işte başarılı olan ve kendini sevdiren Çağla Şikel hazırladığı kanalıyla da büyük beğeni topladı. Cilt bakım tavsiyeleriyle ve kıyafetleriyle kadınlara yol göstermeye devam ediyor.


Çağla şikel youtube kanalı

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan ‘Çağla’ adını verdiği kanalında ünlü manken. Bir kere izleyen abone olmus galiba 43subscribers 121views Edit=Yt kanalı açtı ise kanalı açtı ise kesın kanalı hakkında araştırma yapar ve benım bu mesajımı görür Benim bu mesajımı görürüsen bilmenı ısterımkı senin bir hayranın ım vede bilgilerimi taktıklerımı senınle her zaman herhangi bir karşılık beklemeden paylaşmaya hazırım. ’daki kanalında saç, makyaj ve kıyafet kombinleri konularında deneyimlerini paylaşan Çağla Şıkel: “Ünlü olmamız için dezavantaj. Bizleri burada çok istemiyorlar. Paran bittiği için mi buraya geçtin?


Türkiye’nin Sevilen Modellerinden Çağla Şikel saç modeli ile söz ettirmektedir. Yıl boyunca bronz tene sahip olan Çağla Şikel ara tonları tercih etmektedir. Televizyonun sevilen yüzü Çağla Şikel güzellik sırlarını kanalında takip edebilirsiniz.


Cennet Mahallesi dizisiyle kendisini sevdiren ünlü oyuncu ve model açtığı kanal ile bu kez cilt bakım rutinleriyle, kıyafetlerini değiştirmesiyle, tavsiyeleriyle kamera arkasındaki Çağla Şikel’ i ortaya çıkarmakta. Günlük bakım, güzellik, saç ve makyaj konularında tecrübelerini paylaşan Çağla Şıkel, kısa. Mankenliğin yanı sıra sunuculuk da yapan ve kanalı da olan yaşındaki manken, aylık kazancının 2bin TL olduğunu söylemişti. DÜVENCİ’NİN HAMİLELİK MACERASI. kanalının açılışını ünlü isimler ve ailesinin katıldığı muhteşem bir tanıtımla yaptı. Daha önceden bunu öğrendiğimi şimdi senin vesilenle hatırladım :D ne kadar gereksiz bir bilgiyse unutmuşum :D.


Diğer konusu altında soruldu. Uzay ve Kuzey’in de yer aldığı tanıtım gecesinde, Şikel’in birebir evinden samimi anlar içeren videolardaki eğlenceli ve öğretici sahneler davetlilere izlettirildi. Güzel manken son zamanlarda kendi kanalına yoğunlaşmıştı.


Çağla şikel youtube kanalı

Yeni açtığı kanalı kısa sürede 5bin aboneye ulaşan Çağla Şıkel eğlenceli içerikler üretiyor. Kendin yap, kombinler, düelloların yer aldığı kanalında konuklarda ağırlıyor. Ama gelerek ona destek olduğumu düşünüyorum.


Altuğ, “Bana ihtiyacı yoktur. AĞLA ŞIKEL, FOX’TA PROGRAM SUNACAK. Ulusal kanalların yeni yayın döneminin gündüz kuşağında ekrana getireceği yeni programlar, şimdiden netleşmeye başladı. FOX’un yeni sezonda gündüz kuşağının ekran yüzlerinden biri Çağla Şıkel olacak.


Modelin yapacağı programın adı netleşmedi ama içeriği belli. Instagram’ına yükledi altına da, ‘Ya valla benlik bir şey yok. Alişan, Manken, TV, Magazin. Get Premium Get TV Best of Music Sports Gaming.


Kanalda güzellik sırları, makyaj teknikleri, cilt bakımı gibi konularda videolar paylaşıyor. Kanalıma Hoş Geldiniz: Takip Ettiğinize Pişman Olmayacağınız Birbirinden Renkli Kanalı. Güzellik sırları DIY için buradan takip edebilirsiniz.


Brand Week İstanbul’un konuğu oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar