20 Nisan 2016 Çarşamba

Ticari taksi şöförü ne kadar kazanır

Ticari taksi şoförleri ne kadar para kazanır? Günlük, Aylık ve Yıllık Rakamlar. TL’den başlıyor ve artıyor. Yani taksi ortalama yılda 2bin 3bin arasında hasılat yapıyor.


Tabi şoförü maaşlı olarak tutan bazı plaka sahipleri de bulunmaktadır. Her ne kadar az da olsa bu kişiler ise asgari ücretten başlayan ücret vermektedir. Yani kazanırsın kazanmasına ama araba parası en az isteyen adamın taksisinde çalışmak daha mantıklı. Ancak bu kadar cezanın yeterli olmadığını düşünüyorum. Kariyerinize yön vermek için güncel iş ilanlarına şimdi bi’ göz atın ve online başvuruda bulmayı unutmayın!


Delidana gibi gezmek, ya da sabahtan akşama sürekli durakta sıraya girmek şöförü zarar ettirir. Müşteri hangi saatte, nereden çıkar? Hangi istikamete gider, bilmek lazım. Dolmuş, otobüs, metro, taksi gibi tercih edebileceğiniz ulaşım seçenekleri vatandaşa sunulmaktadır.


Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. Gideceği yere kadar mesela lira yazıyorsa. A, ne güzel iş dakikada lira kazandı diye düşünüyor. Sen de iyi kazanıyorsun diyen de var. Yüzsüz yüzsüz söylüyorlar bir de.


Bu sebepten dolayı taksicilik yapmak istiyorsanız kesinlikle bir yakınınız bir tanıdığınız olması gerekmektedir. Uber Sürücüsü Ne Kadar Kazanır? Normal taksi ücretlerile hemen hemen aynı rakamları kazanabilirsiniz. Bnde yeni basladm yrn 3. Stresli gecti bi snraki gün dha rahat aracıma binen hosgörülü saygıdeger müsterilerim oldu sagolsunlar beni bu işe meyilli oldum sonunda. Dış önermelere bu kadar açık olan taksi şöförlerinin yeni bir şeyler üretebilmesi veya bir müddet bu işle uğraştıktan sonra başka bir iş yapabilmesi mümkün değil.


Yenilenen ilan sayfalarına geçmelisiniz. Londra’da bir taksi sürücüsü olmak için ortalama yıl öğrenci gibi ders çalışmanız lazım. Bu kanunları cıkartana kadar.


Taksıcılık yapan dagdan. Yarış Oyunları kategorisindeki Cani Şoför oyununu oyna. Oyunlara ilgisi olan çocuklar bilgisayar başına.


Sizin için birbirinden farklı oyunlar üretilip ve her biri değişik etkiler bırakırken canı şoför de oldukça ilginizi çekebilecektir. Zaman zaman taksiciler ile vatandaşlar arasında kısa mesafe, yanlış yerden götürme gibi tartışmaların yaşanması dikkatleri taksicilere çevirmişti. Türkiye genelinde binlerce taksici mevcut. Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.


Aynı şekilde bir markaya. Arızalı ve hatalı taksimetre ile kesinlikle çalışma yapılamaz. Antalya'da durak haricinde yolcu almayan şoför, başka bir araçla otobüsü takip edip diğer durakta binen yolcunun saldırısına uğradı. Bir telefon kadar yakınınızdayız.


Otobüs seyir halindeyken yaşanan olayda. Yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşmesi için çalışan ve girişimciliğin yaygınlaşması için mücadele eden sosyal yapı. Niye taksi için var, bu kadar nasıl değerleniyor plakalar, sebepsiz zenginleşmeye neden olmuyor mu bu. Ben bakkal, manav, kasap vb. Tır şöförü gibi arkana arabalık konvoy dizince psikolojik olarak kendini tatmin mi ediyorsun anlamadım.


Benim ve birçok katılımcının da belirttiği üzere, bu Über tartışması taksi sektörünün disipline edilmesine yarayacak gibi görünüyor yukarıdaki haberden. Neymiş, rekabet iyiymiş. Bir de şu taksi plakalarından elde edilen haksız ve vergisiz rant işi çözülebilirse tam süper olacak.


Kaza tutanağına taksi şöförü tarafından yolcu indirmek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar