11 Nisan 2016 Pazartesi

Dostunun seni sevdiğini nasıl anlarsın

Bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın 1. Dedektif gibi hareket edip beni araştırma, merak ettiklerini bana sor, sana cevap vereyim. Hoşlanan erkeklerin ilk yaptıkları şey kadını detaylı bir şekilde araştırmaktır. YAZ KALEMİKıymetli Ayça Akın İnsanların yaşaması için yaratılan dünya, İyi değerlendirilsin diye belirlenen Zaman Et ile kemikten oluşan insan eliyle,diliyle,söylem ve eylemleriyle kokuşturuldu, yozlaştırdı, Ne güven kaldı ne itimat aslında dünya hiç değişmedi değişen insan,Dünyanın da insanları bu hale getirmesinde payı vardır çünkü dünya güzel ve o. Dost dediğin insan her şartta senin yanında ise. Yıllara ve bazen yanlışlara rağmen halen seni kolluyorsa işte o dosttur.


Her gördüğünü dost sanma. En Yakın Arkadaşının Sana AŞIK OLDUĞUNU Gösteren İşaret. Herşey Dahil olarak size . Sende karşındalinin seni sevdiğini anladığın zaman ona karşı sevgin iki kat daha fazla artar. Ona nasihat etmenin sanada faydası olur.


Seni Seviyorum Diye Bilseydim. Gönlümdeki Fırtına Söze Gelseydide. Sözlerle Şiirlerle Dile Getirseydim. Sevgine ne olursa olsun sahip çık, bu emin tavrından dolayı karşındaki özel kişi senden daha çok etkilenecektir.


Bazen duymak yerine hissetmek önemlidir, eğer karşındaki seni sevdiğini hissettiriyorsa sorun yok. Diğer türlüyse belki de ilişkiyi nadasa bırakıp düşünmenin vakti geldiğini anlarsın. Dostluk, kasedeki sıcak çorba gibidir ancak içtikten sonra anlarsın sıcak veya soğuk olduğunu. Dostlar arasında her zaman saygı ve sevgi olmalıdır.


Aradaki saygı ve sevgiyi kaldıran dostluk köprülerini yıkmış olur. Mutlu günlerine aldanıp benim çok dostum var deme, kötü günde yanında olmayan dostunu dost belleme. Aklın varsa bir başka akılla dost ol da, işlerini danışarak yap. Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil.


Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç. Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin. Yasadıklarını kar sayma.


Fakat çok bağımsız kadın biliriz ki, kariyeri var, dolu hayatı, tatmin edici iş, ihtiyaçlarını gideren yardımcısı var ama bir erkeğe ihtiyaç hisseder. Evde kendisini bekleyen , gününü nasıl geçtiğini merak eden , onu umursayan , konuşacak birinin olması yani bir dostunun olması her iki cins içinde psikolojik doyum demektir. Bir organizasyona veya kulübe katıl. Günahın cezası seni vazgeçirmiyorsa, neden niye işliyorum’u ve ona ne götürüyor keşfetmek gerek. Hakkın sevgisi varsa kulda, hakkın sevdiği işleri yapmak kulun tek amacı olur.


Seven sevdiğini sevindirmekten haz alır ki bu hakiki sevgidir. Bahaneler üretip hatalarını savunan dünya ahiret rezil olur. Aile babası,psikoloji,sosyoloji,egit-bilim dalında araştırma yapan Mevleviliğin inceliklerini keşfetmeye,çalışan,Hz. Sevdiğini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen, gittiğinde de hep gelecekmiş gibi beklersin.


Neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın. Yeni promo abhi kiaranin odasinin kapisini acaiyor ve pragyayla kiarayi konusurken buluyor. Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Hayatına bir insan girer, artık onu özlemediğin anlarsın, o zaman arkadaşlığınızda sorun olmaz. Onun dışında çok iyi bir bölüm kazanmışsın, onun için ders çalışmamak yerine derslerini avantaja çevir ve bu sayede onu unut.


AŞK var ise dert seni sevmiştir bir kere,seni bir daha acısıyla tatlısıyla terk etmez ölsende seninledir,bir sevdirir kavuşsanda onsuz yaşanda yanmaktan yakmaktan usanmaz sever seni alır senden seni,nasıl tarif etsemde nasıl anlatsam aşkın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın hayal kurmayı;Beklemeyi, ümit etmeyi. Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi. Lanet edersin yaşadığına.


Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın. O zaman bir çiçek büyür kabrimde, kendiliğinden. Dostunun - Kardeşinin - olması. Sessiz sakin hayatıma daha önce hiç bu kadar içtenlikle dahil ettiğim birisi olmamıştı. Kullanılmamış kelimelerimi kullandığım bir kardeşim var ki sormayın gitsinn :) Kıskanırım ona göre.


Gözüm toprak olacak, ama gönlüm daima aşk kokacak. Fani Aşk Yoktur, Aşkların Hepsi Baki Olanadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar