18 Nisan 2016 Pazartesi

Ayrildiktan sonra erkek psikolojisi

Bazı erkekler ayrılırsak öldürürüm kendimi tarzında cümleler kurar. Gerçi pek görmedim kendini sevgilisinden ayrıldığı için öldüren ama tedirgin oluyorum yine de. Sigarayı bıraktıktan sonra saat saat vücudumuzda nelerin olduğunu artık hepimiz ezbere biliyoruz. Ayrılık konusu altında soruldu.


Nefesimiz açılıyor, iştahımız yerine geliyor, kanımız temizleniyor, vs. Eski sevgilinizin ayrıldıktan sonra sizin kadar incinmediğini sanmayın. Etrafta dolaşıp arkadaşlarına kalbinin ne kadar kırık olduğundan bahsetmiyor olması, onun sizin kadar üzgün olmadığı anlamına gelmez. Kadın ya da erkek olun, ayrılıktan sonra duygu dalgalanmaları yaşayacaksınız ve kısa bir süre aklınızı. Bir erkek, ayrıldıktan hemen sonra sizi aradıysa bilin ki size gerçekten değer veriyordu, hatasını anladı ve ilişkiyi düzeltmek için elinden geleni yapmak istiyor.


Bunun yanında aylar sonra sizi ararsa, sizi gerçekten özlemiş olduğuna ve sizin ne kadar özel olduğunuzu anladığına inanın. Sosyal medya profillerindeki resimler yenilenir, farklı kızlar eklenmeye başlanır. Yeni arkadaş gruplarıyla tanışır, yeni mekanlara gider, ama bir erkek başka birini sevsede, ilk aşık olduğu kızı hiç unutmaz.


Erkek veya kadınlar değilde ayrıldıktan sonra insan gibi insanlar ne hisseder hayvan gibi olan insanlar ne hisseder. Ama hayvan olanlar bir şey hissetmez. Onun insan olup olmadığını anlamkata sana kalmış. Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra misli daha fazla intihar etme olasılığına sahip. Sizin için en çok merak edilen beş soruyu bulduk.


Terk Edildikten Sonra Kadınların Karakterlerine Göre Yaptıkları Tuhaflıklar. Kerem, en sevdiği kadının ellerinden kayıp gitmesine izin verdiğini fark ettikten sonra bocaladığını anlatıyor: “Ece’nin beni terk etmesini şaşırtıcı derecede sakin karşıladığımı düşünüyordum. Ama yalnız kaldığım ilk gecede birkaç bira içtikten sonra ilişkiyi kurtarmak için.


Biten bir ilişkinin ardından yapılacak şeyi açıkladığım videodur. Videoda söylediklerimi harfiyen yaparsanız, ayrılık sürecini en az acıyla atlatmanız mümkündür! Aşık olmak cesaret ister. Erkek aşık olduğunda, kendini bu kişiye açarak çekebileceği acıyı hesaba katar. Powerofpositivity sitesinde yayımlanan bir yazı, erkeklerin sevdikleri bir kadınla.


Bir erkek için aşık olmak, bir kadın için olduğundan daha zordur. Pucca Günlük en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Kızlar hep merak eder: Sevgilisinden ayrılan erkek ne yapar, sevgilisinden ayrılan erkek nasıl davranır? Resmi olarak bitse de kalbimizde ve zihnimizde bitmesi en uzun zaman alandır. Sizden bir şekilde ayrılan ve artık bir daha görüşmemek üzere dediğiniz sevgiliyi aslında bilinen fakat ne yazık ki gelişi güzel bir şekilde kullanılan ters psikoloji yöntemi ile kazanabilirsiniz.


Acı gerçek, arkadaşların bir bir telefon edip durumu doğrulamak istemesiyle kendini iyice gösterir. Bu trafiğe, sevgiliye alttan alta göz koymuş olanların yapmacık üzüntüleri de eklendikçe acı daha çok yakar. Mutlu birliktelik zamanlarında kanka olan çiftler, iyi niyet. Sonra sevgilimle tanıştım çıktık falan filan gerçekten onu çok sevdim ve benim bi arkadaşım beni çekemediğinden dolayı benim başkasıylada çıktığımı söylemiş ve oda benden ayrıldı tabi ve çok inatçı, sinirli birisi. E bende yemin ettiğimden dolayı başında ona.


Erkek cinsel fantezilerinde siki bir formul var : Atesli ve cilgin bir cinselligi olmamasi gereken insanlarla yasamak. Bu listenin icerisine platonik arkadaslar, kiz arkadaslar, eslerin yakin arkadaslari veya yatakta iyi olan eski kiz arkadaslar girebiliyor. Erkekler partnerlerinin kendilerinden cok para kazanmasini umursarlar mi? Kendinize eğer gerçekten isterseniz eski sevgilinizi geri alabileceğinizi sürekli telkin edin, bu şekilde acınız biraz olsun hafifleyecektir.


Dış görünüşünüzde değişiklik yapın. Demet Akalın ile Önder Bekensir. Evli olarak başladıkları hayat paylaşımlarını şimdi boşanmış iki sevgili olarak sürdürüyorlar.


Acarkent’teki evlerine konuk olduk ve aşklarını nasıl yaşadıklarını konuştuk. Bu sekilde olusturduklari özgüvenle, gelecekteki iliskilerinin zorlu ve engebeli yollariyla daha kolay bas edebiliyorlar. Bekleme süresi ile ilgili detayları Avukat Begüm Giray Narin’den aldık. Boşanma kararı kesinleştikten sonra boşanan erkek hemen evlenebilir ancak medeni kanunumuzda kadınlar için bir bekleme süresi söz konusudur, bu süreye “iddet müddeti” adı verilir.


Peki, boşandıktan sonra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar