7 Nisan 2016 Perşembe

Sincan belediyesi kursları 2018

Amacınız ister eğlenmek, öğrenmek isterseniz hayatınızı kazanmak için bir meslek sahibi olabilir. Bu kapsamda şimdilik farklı branş olup, her geçen yıl arttığını gözlemliyoruz. Belediye ve hizmetlerinin tanıtımı, projeler, yatırımlar ve bütçe ile ilgili bilgiler, güncel yerel haberler, kent rehberi, basın bültenleri ve ihale ilanları bulunmaktadır. Dönemi içinde henüz kesin kayıt tarihleri açıklanmadı.


Ama şunu belirtmek isterim ki kayıtlar her zaman Eylül ayında başlamaktadır. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Kurslar, haftada gün (saat dk) olmak üzere hafta devam edecek ve toplamda 10saat yapılacaktır. Kurslara her öğrenci sadece bir defa katılım hakkına sahip olacaktır. Ekim ayı konuklarının başında ise Serdar Tuncer ve Yavuz Bahadıroğlu geliyor.


Eleman ilanları gün içerisinde sürekli güncellenerek size en son ve en güncel liste sunulmaktadır. Bugün yayınlanan ilanları kaçırmamak için sitemizi sürekli takip edin. Toplumda kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek, kadınlarımıza birlikte yaşama ve planlı çalışma alışkanlığını kazandırmak, toplumda dostluk, dayanışma ve güven duygusunu. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması. Sincan Aile Yaşam Merkezi 05.


Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi, başvurmak istediğiniz eğitimin başlangıç tarihi itibariyle gün öncesine karşılık gelen tarihtir. Aylık eğitim periyodlar ile gerçekleşen eğitimlere başvurular online.


Hükümlülere yönelik olarak Adalet Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirliği sonucunda, cezaevlerinde bulunan ve tahliyelerine yıldan az süre kalan hükümlülere bir meslek edindirilerek tahliye olduktan sonra istihdam edilmelerini kolaylaştırmak amacıyla mesleki eğitim kursları düzenlenmektedir. Dikiş, Nakış, Takı tasarım, Ahşap Boyama, Stilistlik, Cilt bakım Ebru, Hat, Tezhip kursları MKM binası içinde hafta içleri 9:30- 12:arasında verilmektedir. Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin. Ebru sanatından ahşap boyamaya, seramikten bebek tasarımına kadar.


Sincan belediyesi kursları 2018

Hazırlık Kursları (DYK) 06. SMEK Kursları Ücretli mi? Dilediğiniz kurs merkezi ve branşa herhangi bir ücret ödemeden katılabilirsiniz.


Sizlerden talep edilecek tek ücret teneffüslerin olmazsa olmazı demli çay ve kahve ücreti olacaktır. Meslek Edindirme Kursları. Ankara kursları listesi. Tantavi Sosyal Tesisleri.


Sincan belediyesi kursları 2018

Bilgi Evi Hizmetlerimiz. Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri. Veterinerlik Hizmetleri. Müracaatları (İstihdam Merkezi) Vergi Ödeme.


Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları başladı. Yeniliklere devam ediyoruz. Kurumumuzda yapılan toplantı odamızın sonuna gelindi.


Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü´nün desteği ile UNHCR Projesi kapsamında Türkiye ´de sekiz Halk Eğitimi Merkezinden birisi olarak projemizi başlattık. Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesislerinde başlıyor. Ağustos Pazartesi Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor!


Tatile giren çocuklar ve gençler, yaz spor okulları (İl Spor Merkezleri) sayesinde, hem değişik branşlarda sportif faaliyetlere katılacak, hem kültürel etkinliklerin içinde olacak, hem de sinema, drama, halk oyunları ve satranç gibi. Kurs Merkezlerinin listesi aşağıdadır. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere c. Etiam ut dui eu nisi lobortis rhoncus ac quis nunc. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler Canlı Yayın.


Ramazan Bayramı sonrası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar