19 Nisan 2016 Salı

Uzun aşk yazıları

Birbirinden anlamlı sevgiliye uzun mesaj ve uzun aşk yazıları ile sevgilinizi mutlu edebilir gönlünü alabilirsiniz. Sevgiliye Uzun Mesajlar. Sevdiğiniz kişiye bu tarz sözler göndermeniz onu mutlu edecek ve size olan bağlarının artmasını sağlayacaktır. Böyle küçük romantik sürprizler ile gönül almak çok kolay.


Birbirinden güzel uzun aşk yazıları ile sevgiliye sözler gönderebilir sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Bu yazımızda sevgilinize kısa sözler değil uzun aşk sözleri, sevgiliye uzun aşk mesajları, anlamlı uzun aşk yazıları göndererek sevginizi ona gösterebilirsiniz. Sen büyük şehirdeki küçük evimizde benim en büyük sevdamsın bu hayatta.


Bir kadını anlamamak aptallıktır. Kadın tek bir bakışıyla size aklından geçen her şeyi anlatabilir. Karşıdakinin ne kadarını anladığına bağlıdır. Siz erkekler bir kadının trip atmasını, bağırmasını. Seni ilk gördüğüm anda yaşadığım heyecanı, aylar yıllar geçmesine rağmen.


Uzun aşk yazıları

Saçlarının rengini kainata benzetiyorum. Birbirimizi son gördüğümüzden bu yana çok uzun zaman geçti ama nereye gidersem gideyim kalbimde olduğunu biliyorum. Hayatının bir parçası olmaktan ne kadar mutlu olduğumu bilmeni isterim. Sen benim yaşamımdaki ilham kaynağımsın ve sen benim. Başlı başına bir dünyadır Aşk!


Tabi burada önemli olan romantik ve aşk dolu olabilmekte çünkü sevgiliye uzun mesaj romantik olduğunda anlam taşır. Aşk Yazıların Paylaşıldığı En Güzel Adres. Duvar yazıları yazımızda en etkileyici duvar yazıları, ilginç duvar yazıları, farklı duvar yazıları ve en iyi duvar yazıları bulabilirsiniz.


Sizde eşinizi sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız onlara uzun aşk sözleri. MECNUN-BİR UZUN AŞK HİKAYESİ. Edebiyat sanat kaynak yazıları, edebi bilgiler, sanatçı öz geçmişleri vb normal üyelere de kısıtlı, sadece ücretli olan VİP üyelere açıktır. Deli Gönlümün Sahi İnsanı. Blog Yazıları Ana Sayfa.


Acılı aşk mektupları, sitem yazıları ve mesajları burada. Bu sayfamızda aşk acısı çekenler ve ilişkilerinde mutsuz olanlar için uzun mesajlara ve yazılara yer veriyoruz. Acılı uzun aşk mesajları Seni o kadar çok seviyorum ki bu canımı acıtıyor. Aşk yanılsama, illüzyon, insan oğlunun zayıf yanı, lanet olası hormonlarımızın yan etkisi… Aşk, kafanda kurduğun turşudur.


Her gün seni düşünüyorum. Yapraklara çiğ düştü, bir papatya nasıl da sen kokardı. Dün gece çoban yıldızı ile seni bekledik deniz kenarında sabaha dek. Denizin mavi sularında gözlerinin izi kalmış. Artık küçücük bir ışık çok uzak geliyor.


Yine susmak yenilmek anlam. Bu yüzden en güzel, anlamlı uzun aşk sözlerini sizler için hazırladık. Uzun aşk sözleri, sevdiğine duygularını dolu dolu anlatmak isteyenler için birebirdir. Güncellemeler: Takip Et. Aşk yağmuru altında, birlikte keyifle yürümeye karar verdik.


Aşk acısını uzun uzun en iyi kim anlatabilir? Sizleri de yanımızda istiyoruz. Hazırlıkları uzun süren filmimiz sonunda tamamlandı. Birlikte izlemeye ne dersiniz?


Nikah davetiye yazıları arasında size en uygun olanını seçmenizi öneriyoruz. Ya tam ortasındadır,merkezinde Ya da dışındasındır,hasretinde! Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.


Uzun aşk yazıları

Sen gözlerimde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar