26 Nisan 2016 Salı

Telefon numarasından yer tespiti

Telefon numarasından yer tespiti

Hem GPS sistemi hem de Wi-Fi sinyal noktaları (takip edilen cihaza en yakın olan) cep telefonundan yer tespiti için veri kaynakları olarak kullanılabilirdir. Cep telefonu numarasından yer tespiti nasıl yapılır ? Bu işlemi yapabilmeniz için öncelikle servis sağlayıcısından izin koparmanız gerekmektedir. Bu da mahkeme kararı yada savcı kararı olmadan mümkün değildir.


Gerekli izinler alınınca gsm operatörünün uydusuna gelen sinyaller takip edilip yer tespiti yapılır. Gelişen teknoloji ile beraber birçok gelişen yenilikte hayatımıza giriyor. Sizlere Ücretli ve ücretsiz olarak numaradan yer tespiti yapma işlemini nasıl yapacağınızı aktaracağız. Us sizi en doğru şekilde telefon numarasından yer bulma işlemine götürecektir.


Merak ettiğiniz kişinin cep numarasını yazıp şu an neredeymiş öğrenebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız, bu siteye herhangi bir cep telefonu numarası girdiğinizde, numara sahibinin nerede olduğunu harita üzerinde görebileceksiniz. Bu uygulamalardan bir tanesi Mspy olmasıyla beraber. Son olarak telefon numarasından yer tespiti yapmak için epey bir araştırma yapmanız gerekiyor. Ya da polis bir tanıdığınız varsa sizler için yer tespiti yapabilir.


Telefon numarasından yer tespiti

Diyelim ki telefonunuz çalındı ve numarasını girerek konum tespiti yaptırmak istiyorsunuz. Bunun için karakola gidip polislere ifade vermeniz gerekiyor. O kişinin nerede olduğunu görün. Bu olayı mümkün olabileceği durumlar var evet ama yalnızca bir cep telefonu numarası ile yapabilmek malasef mümkün değil.


Telefon Yeri Nasıl Tespit Edilir? Karşı tarafın telefonu aracılığıyla yerini tespit etmek mümkün olsa da sadece bir cep telefonu numarası ile bu işlemi gerçekleştirmek maalasef günümüzde mümkün değil. Her ne kadar internet ortamında bu işlemi online olarak.


Kocam, karım yada çocuğumun güvenliği benim için çok önemli telefonlarından yer tespit edebilir miyiz ? Ancak bu işlem için çeşitli uygulamalar gerekmektedir. Elbette cep telefonundan yer tespiti yapmak için toplanan bu bilgileri incelemek gerekiyor. Spy’ın paneline girdiğinizde o andaki güncel konumu, belirli zaman aralıklarında bulunulmuş yerleri ve izlenen rotayı harita üzerinden görebiliyorsunuz. Detaylı adres bilgisine bile ulaşılabiliyor.


Eğer ki imei numarası yok ise uydu’dan görülemez. Ve bir konum bulmak için GPS sinyali yayması gerekmekte. Bu yöntem hukuk süreci içinde işleyen cep telefonu numarasından istenilen bir kişinin konum ve yer belirlenmesine imkan sağlayan en sağlıklı yöntemdir. Birçok kullanıcının merak ettiği konulardan bir tanesi de, telefon numarasından yer tespiti yapılıp yapılmayacağıdır.


Kullanıcılar, merak ettikleri kişilerin cep telefonu numarasından, o anki konumlarını görmek istiyorlar. Hizmet tamamen telekom’a ait ve yasal bir sistemdir. Yer Tespiti Yapabilmek Mümkün Mü ? Flexispy uygulaması telefon takip programı ve uygulamaları arasında ilk sırada yer almaktadır. Birinin telefon numarası ile yerini bulmak için ne yapılabilir? Numara takibi nasıl yapılır, cevaplarına bakalım.


Biz de numara yeri tespit etme ile ilgili merak edilenlere göz atacağımız bir yazı kaleme aldık. Takip ettiğiniz her kim olursa olsun size asla yalan söyleyemez unutkanlık. Numaranızdan sosyal ağ hesaplarınıza ulaşmaktan vazgeçerek direkt adınızı bulmaya çalışacaklardır.


Telefon numarasından yer tespiti

Herhangi bir sorunda karşıdaki kişinin bir sorunla karşılaşmaması ya da çocuğumuzun güvende olmasını sağlamak amacıyla telefon numarasından yer bulma tarzında araştırma yapıyoruz. Bu nedenden dolayı da telefon takip programlarının araştırmasını yapıyoruz. Sanırım site yapım aşamasında ve reklam amacıyla Beta versiyonu ile yayında. Sitede üyelik ve ücret konularında birşey göremedim. IP Sorgulama ile ulaştığınız bilgiler 40.


Ip adresi bulma işlemi için ip numarası veya alan adı kullanabilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerde yanlışlık varsa IP adres tespiti işlemleri tamamlanmayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar