6 Nisan 2016 Çarşamba

Ingilizce site

Ingilizce site

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bir de bu site kendi Twitter hesabından günlük gramer alıştırmaları paylaşıyor. Minute English minute English (dakikada İngilizce) biraz karışık bir arayüzüne sahip olmasına rağmen, açıklamalarını gayet net ve nokta atışı yapıyor.


Site genel gramer hatalarına ve sorularına yönelik çok güzel bir bilgi. Gramer kurallarıyla uğraşıp, kelime ezberlemekle zaman kaybetmeyin. Doğal bir şekilde İngilizce öğreten sitelerle hız kazanın. Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli.


Site üzerinden İngilizce öğretmenleri ile yüz yüze konuşun. Bir dil öğrenmek için en iyi yöntem bol bol konuşma pratiği yapmak. Buradan yola çıkan Preply internetten İngilizce öğrenmek için kullanabileceğiniz en iyi sitelerden bir tanesi. Preply’ye üye olarak deneyimli İngilizce öğretmenleri ile yüz yüze konuşma imkanına sahip oluyorsunuz.


Internet sitesi, resmi web sitesi, resmi Internet sayfası, resmi web sayfası İsim, Bilgi Teknolojileri. En iyi ingilizce öğreten siteler bu aralar en çok merak edilen konular arasında. Türkiye’deki en önemli eğitim konulardan bir tanesi.


Genel İngilizce, YDS İngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. Merhaba Onur, sitemizde her iki aksandan örnek videolar paylaşıyoruz. Ancak mevcut durumda genellikle Amerikan İngilizcesi ile hazırlanmış dersler çoğunluktadır.


Akıllı öğrenci Bu site çok güzel sınavlarım geldiği zaman buradan test çözüyorum inşallah sınavımdan 1alırım. Zeynep Bence harika yarın sınavım var çok yardımcı oldu. Anonim Benim yarın yazılım var. Her türlü şikayet ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.


Pratik İngilizce Videoları. Bilmediğin bir konuyu anlamak, Telaffuzunu geliştirmek, Yeni kelimeler öğrenmek ya da ana dili İngilizce olan insanların kullandığı kalıpları konuşmana katmak. Basit bir site ama son derece kullanışlı. Siz nasıl İngilizce pratiği yapıyorsunuz?


Ingilizce site

Böyle bir site kurduğunuz için önce sizi tebrik etmek isterim. Piyasadaki İngilizce sisteminin dışına çıkmış oldunuz. Bizim gibi sınava hazırlanmayan fakat yurt dışına arada çıkan kişiler için konuşmak ve anlamak çok önemli. Başarılarınızın devamını dilerim.


Sistemimiz Microsoft altyapısını kullandığından sıra beklemeden çok hızlı bir şekilde çeviri sonucunu elde edebilirsiniz. Ayrıca ingilizceden türkçeye çeviri yaparken herhangi bir karakter ya da. Hikayeler Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Ne yalan söyleyeyim, bana sorduklarında ben de altyazılı dizi izlemenin dil gelişiminde oldukça faydası olduğunu ve mutlaka uygulanması gerektiğinden bahsediyorum. Site açıklamasında bu yazıyor galiba sen siteye katkıda bulunuyorsun aynı anda ingilizce öğreniyorsun, ben tam anlayamadım biri açıklarsa sevinirim) voscreen.


Ingilizce site

Listening için faydalı bir site. Kitabın sayfaları aktivite aktivite ayrılmış, fotokopi edilebilir özellikte, dosya pdf formatındadır. Dosyayı indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Sıfırdan İngilizce nasıl öğrenilir, İngilizce öğrenmeye nereden başlamak gerekir, İngilizce çalışmaya nereden başlamalıyım ya da adım adım İngilizce öğrenmek istiyorum, ne yapmalıyım gibi sorular öğrencilerden sık sık aldığım sorular. The authors and the resources they use are supposed to be responsible for the contents of these works.


Bu kapsamda AB Hindistan, Filipinler, Birleşik Krallık ve Kanada başta olmak üzere ülke İngilizceyi resmi dil olarak kabul etmiştir. Busuu dil öğreniminde dünyanın en büyük sosyal iletişim ağıdır. Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan dünyanın her tarafındaki anadilini konuşan kişiler ile ücretsiz olarak bağlantıya geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar