15 Nisan 2016 Cuma

Çayyolu satılık daire

Mahallesi konumunda hayalindeki satılık daire burada! TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


SO Çayyolu’nda her ayrıntısında başka dünyalar olan bir hayata çok yakınsınız. Ankara satılık daire ilanlarına goz atın! Katta olan daire, mükemmel.


En park, aka atabilge, atasayanlar- beytepe lotus,cepa i̇nşaat gibi, bitmiş oturulan ya da devam. Milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek Santra Çayyolu satılık daireleri konut alıcılarına sunuluyor. Toplam 1bin metrekare inşaat alanı üzerinde 4konut ve dükkandan oluşan.


Çayyolu satılık daire

Hizmet verdiğimiz bölgede gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz. Portföyümüzde satılık,kiralık ve devir işlemleri bulunmaktadır. Firmamızdan konut, villa, iş yeri ve arsa ilanlarına ulaşabilirsiniz. TroFi Gayrimenkul sizin adınıza yatırım değeri olan ilanları araştırır ve sizlere sunar. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Süper Lüks Daire Göster. Rose Garden Villarında Köşe Konumlu Asansörlü Villa. Quisque sed orci ut lacus viverra interdum ornare sed est. Donec porta, erat eu pretium luctus, leo augue sodales. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur.


Çayyolu satılık daire

TL’den başlayan aylık taksitlerle yeni bir konut sahibi olabilirsiniz. TL den başlayan fiyatlarla. TURYAP GÜVENCESİYLE SATILMIŞTIRZiraat mühendisleri. Ametist Residence Çayyolu daire fiyatları! Posts Tagged ‘ çayyolu satılık daire ler’.


Koordinat Çayyolu satılık daire! Next Level Çayyolu projesibin 1metrekare alanda hayata geçiriliyor. Mart itibarıyla projedeki son fiyatlar ve satış oranlarını buradan takip edebilirsiniz. Emlak sektöründe gayrimenkul firması olarak, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, Türkkonut ve cevre semtlerde yıldan fazladır taşınmaz alım satım da sizlere hizmet vermekteyiz.


Çayyolu satılık daire

Yaşamkent, Konutkent, Bağlıca, Türkkonut bölgelerinde satılık ve kiralıklarda yanınızdayız. Satılık ve kiralık emlak ilanları. Güncel Emlak Haberleri adresimize tıklayın. KİRALIK ÇAYYOLU YAPILI OFİS.


GÜVENLİK CADDESİ- KUVEYT KÖŞESİNDE FULL YAPILI. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb. Birlik, Çankaya, Ankara.


Alacaatlı, beytepe, incek, çayyolu, ümitköy, Gölbaşı. KONUMU VE MİMARİSİ İLE İŞİNİZE PRESTİJ KATACAK HARİKA BİR BİNA. Pamukkale, Mehmetçik 3+1m 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar