22 Nisan 2016 Cuma

Pay eş anlamlısı

Pay eş anlamlısı

Ziya kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Işık, Aydınlık, Nur. Salim kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Esen, Sağlam, Sakin. Gelincik kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Lale. Efendilik kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Usluluk, Terbiyelilik, Kibarlık. Pay eş anlamlısı , Pay eş anlamı, anlamlı kelimeler, anlamlı sözler, nedir, anlamlı.


Aradığınız Caba kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı Karşılıksız, Bedava, Bundan İlave, Üstelik Aradığınız Çaba kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı Ceht, Gayret, Hız, Sürekli Çalışma. Pay kelimesinin eş anlamlısı nedir ? Gıcır Gıcır kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Taptaze, Yeni. Normalde siyah sözcüğünün eş anlamlısı kara sözcüğüdür. Bu yüzden kara günler yerine siyah günler demek de anlamsız olacağından bu cümledeki kara kelimesinin eş anlamlısı “kötü” kelimesidir.


Payda Eş Anlamlısı - Payda Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Pay ve hisse aynı anlamlı kelimeler olarak eş anlamlı kelimeler arasında bulunmaktadır. Hisse kelimesinin eş anlamlısı nedir ? Bu sayfada ingilizce Pay rate türkçesi nedir Pay rate ne demek Pay rate ile ilgili cümleler türkçe çevirisi eş anlamlısı synonym Pay rate hakkında bilgiler ingilizcesi Pay rate anlamı tanımı türkçe sözlük anlamı veya kelime anlamlarını bulabilirsiniz.


Pay eş anlamlısı

Okunuş ile yazım açısından farklı ama anlamca aynı olan kelimelere eş anlamlı kelimeler denir. Payan kelimesinin eş anlamlısı - Payan eş anlamlısı nedir Anlamlisi. Konusundan Bahsedeceğiz. Pay, “Birden fazla kişi arasında bölüşülmüş bir bütünden, bu kişilerin her birine düşen bölüm.


Kelimenin eş anlamlısı hisse kelimesidir. Bu iki kelime farklı yazılsalarda aynı anlama gelmektedir. Pay Etmek Eş Anlamlısı - Pay Etmek Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Muallim Eş Anlamlısı - Muallim Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Bu tür kelimeler birbirlerinin yerini tutabilir.


Pay ve üleş kelimeleri aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler olarak kullanılmaktadır. Basit Eş Anlamlısı - Basit Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Türkiyenin en büyük eş anlamlı kelimeler sözlüğündesiniz.


Arama sonucunda herhangi bir kelimenin eş ve yakın anlamlısını bulamazsanız çok büyük bir ihtimalle o kelimenin eş anlamlısı yoktur. Buna rağmen bize yorum yazarak editörlerimizden kelimenin eş anlamlısını araştırmalarını isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bekliyorum.


Paylaşmak Eş Anlamlısı - Paylaşmak Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Hak Eş Anlamlısı - Hak Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Payıtaht kelimesinin eş anlamlısı - Payıtaht eş anlamlısı nedir Anlamlisi.


Pay Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir, payın eş anlamını yazar mısınız? Anlamı” başlıklı yazımızda Terim nedir, Terim ne demektir, Terim kelimesinin tanımı, Terim kelimesinin eş anlamlısı, Terim kelimesinin ingilizce karşılıkları, Terim ile ilgili atasözleri ve deyimler ve Terim hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız. Hak kelimesinin eş anlamlısı nedir? Payidar Eş Anlamlısı - Payidar Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi.


Harfi ile Başlayan Eş Anlamlı Kelimeler, h harfi ile başlayan kelimelerin eş anlamlısı, Eş Anlamlı Kelimeler Sözlüğü h harfi, anlamdaş sözcükler h harfi. EŞ ANLAMLI KELİME BULMA OYUNU OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Acı kelimesinin eş anlamlısı nedir? Acı = Elim Örnek: Çok elim bir olay yaşadık. Yaşadığı acının tarifi yok.


Makarna acı sosla güzel oluyor. Soru : Doğal kelimesinin eş anlamlısı nedir? Cevap : Doğal kelimesinin eş anlamlısı saf, olduğu gibi.


Pay eş anlamlısı

Nem Eş Anlamlısı - Nem Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar