26 Nisan 2016 Salı

Duolingo seviye tespit

Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku. Nerede hata yaptığımızı görsek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Seviye tespit sınavını bir defa mı kullanabiliyoruz ya da sınırsız mı? Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Sonrasında yapılan görüşmede İngilizce ihtiyacınız, öğrenme amacınız, hedefiniz ve ayırabileceğiniz zaman göz önüne alınarak, ihtiyacınıza en uygun eğitim.


Temel eğitimi geçmek için seviye tespit sınavlarını tamamlamanız yeterli. Belirlememiz için lütfen seviye tespit sınavımızı tamamlayınız. Testi tamamladığınızda doğru yanıt sayınız ve İngilizce seviyeniz hakkındaki değerlendirme ile birlikte tüm sorular, soruların doğru yanıtları ve sizin verdiğiniz yanıtlar. Tavsiye edilen süre dakikadır. Bu ağaca başlamadan önce size seviye tespit sınavına girip seviyenize uygun bir yerden başlayıp başlamayacağınızı sorar.


Seviye Tespit Sınavı toplam sorudan oluşmaktadır. Lingot kazanmak için sadece dersleri geçmemiz yeterli. Ders ve seviye geçtikçe lingot kazanıyoruz.


Web yada mobil uygulama üzerinden giriş yaptığınızda temel seviyeden başlayabilir yada dakikalık seviye tespit sınavı ile seviyenizi ölçebilirsiniz. Engoo, İngilizce öğrenenlere ders veren bir servistir. Ders materyalleri bireysel çalışmalar için de uygun olsalar da, asıl amaçları Engoo öğretmenleriyle işlenen derslerde kullanılmaktır. Duolingo Uygulamasını İndir.


Londra metrosunda ya da Miami plajlaında hiç yabancılık çekmeyecek kadar biliyorsun sen bu dili, önce onu bir söyleyelim. Ama belki biraz daha üzerine düşsen bu işin çok da zorlanmayacaksın, karmaşık cümlelerle herkesi kendine hayran bırakacaksın. YÖKDİL hazırlık kurslarımıza başvuran adaylar kurumumuzda yapılan sınava göre veya daha önceki YÖKDİL veya Akın seviye tespit puanlarına göre sınıflandırılarak kendi dil seviyelerine uygun gruplarda derslere kabul edilirler. Kolaylıkla kayıt olunabilir.


Giriş yaptıktan sonra kendimize yoğunluk durumumuza göre bir puan hedefi belirliyoruz. Bu şekilde çalışma daha verimli hale getirilebiliyor. Ana menüde öğrencinin seviyesine göre bir seçim yapılması gerekiyor. Başlangıç seviyesi seçilebilir ya da seviye tespit sınavıyla seviyemizi belirleyebiliriz.


Kapsamlı kurslarıyla telaffuzunuzu geliştirmeye de yardımcı olan bu uygulamada yaptığınız alıştırmalar, öğrenmek istediğiniz dili ana dili olan kullanıcılar tarafından düzeltiliyor. Merhaba arkadaşlar senelik mühendislik bölümü mezunuyum. Böylece tam da sizin seviyenize göre bir eğitimden başlayarak geri kalan kurları tamamlayarak dil okulundan mezun olursunuz. Yoğun bir iş tempom var. Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir İngilizce dersleri sunan online İngilizce kursudur.


Başlıca dil kursundan ustalıkla konuşma, okuma ve yazmayı öğren. Dil öğrenmen için milyon kişi sana yardım etmeyi bekliyor! Dil Belgesi: TOEFL IBT 7 IELTS 6. USEFUL WEBSITES FOR ENGLISH LANGUAGE LEARNERS. Eğer biraz temeliniz varsa seviye tespit sınavı yapıp seviyenize göre bir dersten başlayabiliyorsunuz.


Dersler genellikle video ağırlıklı ve o videolar üzerinden. Kaybedecek çok da bir şeyim yoktu o yüzden ben seviye tespit sınavına girmeyi tercih ettim ama ortada büyük bir sorun vardı. Ben hiçbir yabancı dili bilmiyordum. Hiç vakit kaybetmeden Tim Ferriss’in dil öğrenme tekniklerinden bahseden kitabını okumaya başladım.


Hazırlık Atlama ve Seviye Belirleme Sınavı Kursu 30. Yabancı Dil Kursları Devamı. Sadece soruluk uyarlamalı (adaptive) dilbilgisi (gramer) testimiz ile bütün bilgi eksiklerini (knowledge gap) dakikada gör ve hedefine hızla ilerle.


Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça öğrenebileceğiniz dillerden bazılarıdır. Kullanımı oldukça kolaydır, arayüzü Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Dersleri indirerek internet olmadan da çalışabilirsiniz. Tamamladığınız her seviye üzerinden ise resmi. Bu keyifli uygulamayla, Çeviriyle Öğren kitabımda yaptırdıklarıma benzeyen Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe cümle ve kelime çevirileri yapabiliyorsunuz.


Ayrıca programı ilk kez kullanmaya başladığınızda bir seviye tespit sınavı yapıyor ve buna göre sıfırdan ya da bulunduğunuz seviyeden başlayabiliyorsunuz. Yaptıkları Nokta Atışı Benzetmelerle Tespit Konusundaki Hünerlerini Göstererek Yüzümüzü Güldürmüş Kişi. Orada çıkan sitelerdeki soruları çözerek öğrenebilirsin.


Sizin bölümünüz itibari ile İngilizce hatta birkaç önemli dili bilmeniz çok önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar