27 Eylül 2018 Perşembe

Ünlü fransız soyadları

Ünlü fransız soyadları

Bazı ülkelerde, isimler gibi soyadları da öne çıkarak adeta o milletlerle özdeşleşiyor. Amma da Accayip Dünya” adlı kitapta, kendi soyadları yerine annelerinin soyadlarını kullanan ünlülere de yer veriliyor. Kitapta derlenen bilgilere göre, ünlü yazar William Shakespeare babasının soyadı olan ”Arden” yerine annesinin soyadı Shakespeare’i kullanmış. Sinatra stüdyosunda ilk, daha sonra da Amerikan albümünü yazdı.


Bu ünlü şarkıcının zor anı vardı. Oyuncunun kişisel hayatı sadece iki erkekle yakından ilişkiliydi. Soyadı listesi — Tüm soyadları. Ana Sayfa Arama Yazdır Giri.


Aşağıda İngilizce konuşulan toplumlar için yaygın soy isimler verilmiştir. Herkesin bir yaşama nedeni var. Benimki ise bir Sevda.


Al Capone ya da Carleoneler, film yıldızları kadar ünlü olmuş mafya simaları. Sinemanın romantize ettiği mafya dünyasının gerçek ‘baba’ları ise kanlı bir dünyanın acımasız. Bu yazımda sizlere en çok kullanılan İtalyanca kadın isimlerini veriyorum. Eserleri insanları ve nesneleri çoklu görüş açısından gösterir. Kimler yatmıyor ki burada… Azra Erhat orada, Yusuf Atılgan orada, “İzmir’de Yunan’a ilk kurşunu atan Hasan Tahsin de orada.


Meşrutiyette ve Cumhuriyette sanatta, sinemada, basında, memurlukta, devlet kademelerinde, tekstilde, tütün ticaretinde, külliyen ithalatta başı çeken ünlü aileler de burada yatıyor. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Yabancı devletler Ruslarla aynı zaman zarfında daimi isimler aldı. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Artık hangisi Müslüman hangisi sabetaycı o kendi içlerine ve vicdanlarına kalmış bir olaydır. Fransız güzel soyadları. Söylediğimiz gibi bir insanın sabetaycı olduğunu (gizli Yahudi) öğrenmek zordur.


Sabetaycı olan kişi çıkıpda ben sabetaycıyım demez. Ama soyadları bu listede olan kişilerin kökü sabetaycıdır. Temasa geçerek hem kendisini hem de ailesini memleketlerine davet etmek ve ağırlamak istiyoruz dedi. Stravinsky’nin adı bir tür çorbaya, Mozart’ın adı elmalı enginar dolmasına, Verdi’nin adı sote edilmiş filetoya, ABD Başkanı Washington’un adı ise sütlü kremalı mısır çerezine verilmiş. Angelina Jolie kimdir, Amerikalı aktris, model ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi.


Gerçek adı Angelina Jolie Voight‘tur. Birçok dergi tarafından dünyanın en güzel kadını seçilmiştir. Golden Globe, Emmy ve Oskar ödüllerinin sahibi olan ünlü oyuncu kimsesiz çocuklara yardım amaçlı projeler yürütmektedir. Bu gün çocuk, genç ve orta yaştan her insan çizgi filmleri bilir, takip eder ve izler.


Asıl soyadları Naçar olmasına rağmen olimpiyat şampiyonu olduktan sonra Atatürk tarafından Erkan olarak değiştirilmiştir. Türkçe(yerli) şarkıların bulunduğu bir müzik kütüphanesi, Sanatçılar hakkında bilgiler, biyografileri, albümleri, şarkı sözleri, şarkı akorları, video klipler, müzik haberleri. Her türlü bilgi bu sitede.


Görüldüğü gibi resim bir hayli zarar görmüş. Rusça Kadın İsimleri, evet. Bir isim şekilde şekile nasıl girer açıklayacağım. Fakat önce şunuda not etmek istiyorum. Müzisyen kimliğiyle bilinen, başka isimlere verdiği bestelerle de adını duyuran şarkıcı ne yazık.


Yunanca isimleri - Yunan erkek adları - Yunan erkek isimleri ve anlamları - Yunanca erkek isimleri - yunanca erkek adları A Abderus. Bar yaşına geldiğinde mankenliğe geri döner ve Castro ve Pilpel gibi markaların reklam kampanyalarında yer alır. Türklerle Ermeniler arasında ünlü. Yazarlar - İsveçli ünlü Şairler liste.


Nerede - İrlanda Neresi - İrlanda Haritada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar