19 Eylül 2018 Çarşamba

3 Boyutlu kartpostal yapımı

Fon kağıtlarından boyutlu kolay kalp kart yapmak için makas, yapıştırıcı, cetvel, kalem, Pembe dış kap, Beyaz. Muhteşem bir çalışma, 3d kartpostal. El yapımı kartpostal modelleri olarak yapabilirsiniz. Hemde sizin ellerinizle hazırlanmış çok güzel üç boyutlu kartpostal.


3 Boyutlu kartpostal yapımı

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere pop up kartın nasıl yapıldığını anlattım. Gayet kolay ve eğlenceli. Hasır İpten Dekoratif Yastık Nasıl Yapılır?


Tığ İşi Örgü Etek Nasıl Örülür? Bu videomuzda 3d kart nasıl yapılır güzel bir örnek göstereceğiz. Duvar kağıdından çok hoş bir kartpostal yapılmış nasılmı?


Erkeklere hediye seçmek kadar kartpostal tasarımı da zor oluyor İnternette gözüme çarpan bu kartpostal tam erkeklere göre… Babalar gününe hazırlık olabilir. Görmüş olduğunuz bu üç boyutlu kartın yapımı tahmin ettiğinizden çok daha kolay! Tek yapmamız gereken talimatlara uygun yerlerden kağıdımızı kesip, kırmızı bir fon kartonuna yapıştırmak.


Etrafındaki yıldızlarda sticker denilen renkli ve parlak yapıştırmalar. Modern boyutlu yazıcılar henüz her evde kendine yer edinmiş değil, ancak internet milyonlarca hazır basılmış nesne ile dolmaya başladı bile. Muhtemelen çevrimiçi olarak yazdırılabilir bir versiyonunu. Burda dergilerinin yeni veya eski olsun tüm sayıları her zaman talep görüyor,o kadar çok dergi ekledikten sonra ben bile hangisini ekledi.


3 Boyutlu kartpostal yapımı

Yeşilin temizliğini ve mavinin huzurunu duvargiydir. Kasvetli ve sıkıcı odalarınızın havasını yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı duvar kağıtlarıyla tazeleyin. Yani hediye paketlerini daha yüksek görünüme kavuşturabilir.


Yılbaşı kartı yapımı kartpostal yapımı ve çok daha fazlası işte bu kadar kolay… Basit birkaç. Orijinal karpostallar var, boyutlu yada tahta gibi. B katmanları 3B kartpostallara.


3 Boyutlu kartpostal yapımı

Evet tahta :), görmeniz gerek) 4. Tebrik edilmek kadar tebrik etmek de sevindiricidir çünkü insanlar başka insanların mutluluklarını görmek, başarılarına tanık olmak ve bu başarılarda katkılarının olduğunu hissetmekten mutluluk duyarlar. D modeli yaratmanızda önemli bir rol oynar. RETMENLER GÜNÜ İÇİN BOYUTLU KART ÖRNEĞİ Öncelikle yaklaşmakta olan Öğretmenler günü tüm öğretmen arkadaşlara kutlu olsun. Burda gördüğünüz kart örneği benim en sevdiğim boyutlu kart tekniğinle yapıldı. Bu teknik hem basit ve kolay, aynı zamanda da oldukça gösterişli.


Dilerseniz sim, renkli kalem veya farklı malzemelerle süslemeyi arttırabilirsiniz. Sevdikleriniz için harika bir el yapımı yılbaşı kartı. El Yapımı Yılbaşı Tebrik Kartı Çeşitleri. El becerim bu işe yatkın diyorsanız, üç boyutlu yılbaşı kartpostalları hazırlayabilirsiniz.


Boyutlu Kartpostal Örneği. Anneanne kendi eline kartpostal. Ve bu çocuk bu hacimli kartpostalını annesiyle birlikte yapabilir ve büyükannesine veya teyzesine verebilir. Hafta sonu etkinlikleriyle çocuklara keyifli zaman geçirme imkânı sağlayanAkmerkez, üç boyutlu kartpostal yapımı etkinliğiyle çocuklara sevdikleri için kendi elleriyle yılbaşı hediyesi yapma ve yaratıcıklarını kullanma fırsatı sunarken, aynı zamanda yılbaşı coşkusunu da erkenden yaşatacak.


Aralık Cumartesi günü düzenlenecek etkinlik 14. Kolay Baklava Nasıl Yapılır? Aldığı kadar unla oldukça yumuşak bir hamur yoğurun. Ana Sayfa el yapımı hediye el yapımı hediyeler el yapımı yılbaşı hediyesi el yapımı yılbaşı tebrik kartlar. Sitemizdeki boyutlu kartpostal hazırlanması yazılarımızdan destek alabilir ve en şahane.


Graffiti grafiti gs günü güzel Hakkında hangi hayvan ilginç indir ingilizce isimler için KANDİLİ Kartpostal ma. Hediyelik Kart Happy Bithday Kesik-Kırtasiye. Biggdesign Kartpostal WritingsAhşap-Kırtasiye.


Funtasbig Biricik Annem Magnetli Kart KMK 14-Kırtasiye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar