14 Eylül 2018 Cuma

48 Yaş kadını

48 Yaş kadını

Neşe Kavak tanınan bir jinekolog, çok parlak bir kariyeri var, yaşında. Kendi ifadesiyle kadın olarak altın çağını yaşıyor. Daha önce defalarca cinsel ilişki yaşadım halende yaşıyorum. Geneldede yaş altı kadınlarla ilişkiye girmeyi tercih ettim. Dışarıdan görünüşü fena değil kadının.


Cinsel konuda her konuyu konuşuyoruz. Seksde sınır tanımam diyor. Bende yaşındayım ve bende sınır tanımam.


Size bir yaş kadını, dosyası, dizisi, tartışması her ne haltsa hazırladım. Profesör Osman Müftüoğlu’yla gün gece sürecek bir söyleşi yaptım. Artık hiç şüphem yok: 40.


Bu, her yaş için önemlidir ancak kırk yaşından sonrası için vücudunuz, günlük aktivitelerden sonra kendini toparlayabilmek için yeterli miktarda dinlenmeye ihtiyaç duyar. Herkes için gerekli ve net bir uyku saati yoktur ancak geceleri altı saatten daha az ve tek seferde sekiz saatten fazla uyumamaya özen gösterin. Sen ne demek istedin oyle? Seks üzerine yeni yapılan bir araştırmaya göre kadınların cinsel isteklerinin zirveye ulaşması önceden tahmin edilenden yıl erken olabilir. Bunlara dikkat ederek yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.


Aysun, yaşındaki yeni sevgilisiyle yaşadığı cinsel deneyimlerden çok mutlu olduğunu anlatıyor. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için. Aslında, Ms London odaklandığımız her yaş grubundaki kadınları “dönüştürmek” bakımından ince bir iş yaptı. Cole Haan çizmeleri seçerek dinleyicilerin beğenisini topladı.


Kıbrıs Manşet Özel Haber. Necip Uludağ dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Bu durumun kadın anatomisinin doğal bir sonucu değil de menopoz sonrası ortaya çıkan bedensel ve ruhsal sıkıntılar, yaş, sosyo kültürel durumlar, toplumun bakış açısı, algılar gibi daha çok dış etkenlerden meydana geldiği düşünülmeli. Son iki üç yıldır yaş. Açık konuşmak gerekirse 20’li ve 30’lu yaşların cazibe tahtına artık 40’lı yaşlar oturmaya başladı.


Dünyaca ünlü markaların kampanya yüzlerine baktığımızda bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Göz altı kusurları makyajla nasıl kapatılır? Hangi tarz makyajla daha genç görünmek mümkün?


Ciltteki lekeleri kapatmak için nasıl makyaj yapılmalı? Kırışıklıkları kapatmak için nasıl bir makyaj tercih edilmeli? Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Günlük beslenme alışkanlığınızda uymanız gereken beslenme önerisi: Günlük multivitamin alın: Kendi yaş grubuna uygun vitaminler besin açığınızın yerini tutacaktır. Beslenmenize ek multivitamin alın.


Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Faruk Buyru, kadınların ileri yaşlarda doğurabileceği. Yaş farkı ilişkiler için bir sorun mu, erkekler yaşadıkları ilişkilerde yaş farkı için ne diyor? Birçok ilişkide yaş problemi yaşanabilir ancak dünya değişiyor ve ilişkilerin.


NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de. Yaş otuz beş, yolun yarısı eder deyince şair, yolu yarılayan kadınlar aklıma gelir. Ne aradığını ya da ne aramadığını bilen kadınlar. HM’in ticaret konsepti, modayı ve kaliteyi en iyi fiyatla sürdürülebilir şekilde sunmaktır.


HM, dünyanın önde gelen moda şirketlerinden biri durumuna geldi. Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır. Evet, alem gezip eğleniyor. Sokakta onun karizmasına teslim olmaya hazır çıtırlar fink atıyor.


O ise pijaması içinde evi bekliyor. Bu panik, yaşanmamış yılların hıncıyla sokağa döküyor yaş erkeğini. Yaş olarak ilerledikçe daha sağlıklı bir yapıya sahip olurlar.


48 Yaş kadını

Aslında burçlar kuşağının en sağlıklı burcudur Oğlak. Akrep Burcu Kadını Hangi Burçla Evlenmeli? Belki de yaşım gereği çok hoşuma gittiği için:) Özkök “21’inci yüzyılın, ‘insani açıdan’ ilk büyük keşfi, ’yaş kadınıdır’ demiş.


Ertuğrul Özkök’ün bu yazısını paylaşmadan edemeyeceğim. Kadının tam olarak kendini bulduğu yaşlardır 40‘lı yaşlar. Hem güzelliği, hem kişiliği tam yerine oturuyor ve ne istediğini biliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar