12 Eylül 2018 Çarşamba

Ready player one izle altyazılı

Her yaştan binlerce kişi bu oyunu oynamaktadır. Ancak oyunu oynamak için, The Oasis oyununun evrenine geçmek gereklidir. Ready Player One izle Film, The Oasis adlı bir oyunu merkezine alıyor. Wade Watts yalnız bir gençtir.


Ailesini yitirmiş olan bu genç, günlük hayatındaki sıkıntılarından kaçabilmek için zamanını The Oasis evreninde geçirmektedir. Bunlardan biri de Oasis adlı define oyunu. Tüm servetini ise oyunu kazanan kişiye vereceğini vaad etmiştir. Tye Sheridan, Olivia Cooke.


Film Özeti: Oldukça popüler bir video oyunu yaratıcısı ölünce, onun servetini kazanmak için sanal bir yarışma düzenlenir. James Halliday’in devasa sanal gerçeklik evreni OASIS’te yeni ve çok farklı bir yaşam olanağı bulur. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vaad etmektedir. IOI onun diğer anahtarlarını bulmasını engellemek için türlü girişimlerde bulunmaya başlar. Bu heyecan giderek yerini kıyasıya mücadeleye bırakacaktır.


Ready player one izle altyazılı

Bu mücadelenin sebebi ise oyunun kurucusunun ölmesi ve servetini oyunu kazanana aktaracak. Paskalya Yumurtası ile neredeyse mükemmel bir şekilde. Sitemizdeki tüm filmler vk. Türkçe Altyazı: Filmi orijinal dilinde, Türkçe altyazılı izlersiniz.


Spoiler: İzlemediğiniz bir filmle ilgili hevesinizi kaçırabilecek bilgi. Oyunun kurucusu, oyunun içerisine bir anahtar bırakmıştır. Oyunun baş yapımcısı çok yaşlı birisidir ve haritanın içerisine bir anahtar. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır.


Sorrento, IOI’ye katılmak için Wade’i istemektedir, fakat güvensizliği reddettiğinde, Sorrento ve onun yardımcısı F’Nale Zandor, Alice’in ve Wade’in komşularını öldürmek için Wade’in. Spielberg değil de başkası yapsa bu kadar tutmayacak teenage filmi. Eski adı ile Bağlan film izle veya Bağlan bize. Yeni adıyla FilmiFullHDizle1.


Ancak video izle böyle bir şikayet, ihbar, uyarı aldığında yada bu tür paylaşımları farkettiğinde bu paylaşımları kaldırmakla, üye bilgilerini saklamakla ve gerektiğinde yetkili mercilere bildirmekle yükümlüdür. Steven Spielberg, ve oyuncuları ise şeklindedir. SON EKLENEN FİLMLER DİĞER FİLMLER. ABD yapımıyla çekilen 7. Bu Videoda Sanal üzerine kurduğu.


Uygarlıkları felce uğratan enerji krizi, tam anlamıyla felakete dönüşen iklim değişikliği, kıtlık, yoksulluk, bulaşıcı hastalıklar ve geriye kalan son kaynaklar için süren nükleer savaşlarla dünya cehenneme dönmüştür. Henüz hiç yorum yapılmamış. VenoZehirli Öfke izle.


OASIS dünyasının mucidi James Halliday (Mark Rylance), gerçek bir dahidir. Susan Cooper CIA’de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan b. O zamanlar ölmek ne demek pek bilmediği için acıları pek hissedememiştir.


Ready player one izle altyazılı

Aksiyon Filmleri izle, Altyazılı Film izle, Bilim Kurgu Filmleri, En İyi Filmleri izle, Türkçe Dublaj Film izle, Yabancı Film izle. En güncel yerli ve yabancı film izle imkanı sunan 720psinemaizle. Artık hemen hemen herkesin evinde olan bilgisayarlar ve hatta akıllı telefonlar sayesinde film izle keyfimiz neredeyse sınırsız hale gelmiş durumda.


HDFilmcehennemiBOX iyi seyirler diler. Gençler yabancı dil bilgilerini geliştirmek ve orjinal sesleri kaçırmamak için altyazılı tercih ederken, belirli bir yaş üstündeki. Vefat Mektebi Kesimhane Kaideleri Altyazılı 5. Hayata adapte olmakta zorlanan Wade, kendini sanal gerçeklik oyunu olan The Oasis içinde gayet mutlu hissetmektedir.


Bu evrende istediği herşeyi yapabilir, herşey olabilir, herhangi bir yere gidebilir. Tek engeli kendi hayal gücüdür. Canavarlar Kralı Altyazılı 6. Sisters Biraderler Altyazılı 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar