20 Eylül 2018 Perşembe

Ingiliz youtube kanalları

’da İngilizce öğrenmeyi denediniz mi? Ama ne izleyeceğinizi biliyor musunuz? Artık istediğimiz anda çabucak İngilizce öğreten videoları bulabileceğimiz bir yer haline geldi.


Türk olurken, diğer 5’i yabancı kanal olacak. Umarım senin için hazırladığımız bu listedeki kanalları de beğenirsin! Speak English with Misterduncan. Neden öyle olduğunu anlamak hiç de zor değil.


Onun dışında bi makyaj artisti var kadın ingiliz Chorlatte Tilbury. Duymuşsundur belki o da iyi bence ,güzel işler çıkarıyor. ’un en iyisi olan Pewdiepie site kullanımına oyun oynarken kendi videosunu çekmek ile başlıyor. Burada yazılanları tek tek okumanızı tavsiye ederim.


Ingiliz youtube kanalları

Belki daha iyi fikirler aklınıza gelebilir. Sadece zihninizi bununla biraz meşgul etmeniz. En çok takip edilen r kim ? Sorularınızın cevabı ve daha fazlası sizler için hazırlamış olduğumuz bu listede. Onlar Çok Mu Çok İzleniyor! Türkiye dışından ve Türkçe olmayan dillerde yayın yapan televizyon kanalları internet yayını.


Servisleri sizler için test ettik. Güzellik ve bakım, makyaj, seyahat, eğitim, komedi gibi farklı alanlarda içerik üreticileri giderek artıyor. Seyahat ederek ve bu deneyimlerini videoya alarak yaşamını sürdüren vloggerlar hepimize ilham veriyor. Videonun sağ altında yukarı doğru okun üzerine gel ve Transcribe Audio tıkla. Konuşmalar ingilizce altyazı olarak görüntülenecektir.


Türkçeye çevirmek için Translate Captions tıkla ve alttan türkçeyi seç. Jane Austen ın hayatında esinlenerek yapılmış filmler var örneğin. En yeni makyaj trendlerini ve makyaj sırlarını anlatan harika fenomenler bulunuyor! Siz de sevdiğiniz makyaj stillerinin nasıl uygulandığını merak ediyorsanız en iyi makyaj kanallarını inceleyebilirsiniz.


Abone rakamlarını verdik ama biliyorsunuz bunlar sürekli artıyor. Dilerseniz ilgili kanalın ismine tıklayarak ziyaret edip güncel rakamları görebilirsiniz. ’taki en popüler onuncu oyun kanalıyla başlıyoruz. Kanalın ismi “speedyw03”. Bu kez çift dille (Türkçe ve İngilizce) yayın yapan kanalları ve bu kanalları İngilizce olarak nasıl izleyebileceğinizden bahsetmek istiyorum. Canlı Tv izlemenin keyfini sürekli yeni eklenen kanallar ve mümkün olan en yüksek kaliteden izlemenin keyfini çıkartın.


Buna göre İngiliz yayın kuruluşu BBC tarafından yapılan araştırmada, sosyal medya devinin hileli bir şekilde ödev yapımını anlatan ve yüzlerce öğrenciye ödev satışı yapan kanalları kapattığı ortaya çıktı. YKS-TYT DERS KANALLARI nı aşağıda ders ders sıraladık. Gitmek istediğiniz kanalın üstüne tıklayarak kanala ulaşabilirsiniz. Eğitim Nobel’inde ilk 10’da Bir Türk Var İngiliz Varkey Vakfı tarafından verilen ve ‘Eğitim. Spor kulüplerinin televizyon kanallarının yerini gün geçtikçe yerini internet yayıncılığı alıyor.


Suffolk”da yetişen müzisyen, kısmen internet üzerinden işlerini daha fazla kişinin görmesini sağlayan akan medya platformuna bağlı olarak uluslararası başarı elde etti. Bu kullanıcı dostu site üzerinden dilbilgisi, kelime bilgisi, telaffuz ve hatta kültür temalı binlerce videoya ulaşabilirsiniz. Normal araba tanıtımları da yaparlar ama çok yer gezip çok ilginç arabalara proje yaparlar kendini izlettirir.


Bunun yanında ingiliz ingilizcesi olmasına rağmen efsane komik otomobil dünyası ile ilgili “fact” yani adet bilmeniz gereken şey tarzı formatları yerlere yatırır…. The Sun gazetesinin araştırmasına göre, sitede yer alan porno videoların bazıları milyonlarca izlenme sayısına ulaşmış durumda. ile Milyon Dolar Para Kazanan ilk Kişi. ’a yüklenmesine rağmen hala yayından kaldırılmadı. Dünya turu yapabilmek için televizyonda fellik fellik belgesel arama derdi artık tarihe karıştı yani.


Güncelleme = Frekans bilgileri listeli şekilde güncellenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar