14 Eylül 2018 Cuma

Fransızca isim ve soyisimler

Fransızca isim ve soyisimler

Buna bağlı olarak kişinin ömründe en çok duyacağı sözcük kendi. Fransızca isimleri okurken Fransa isimlerin türkçesi karşısında yazılı bir şekilde anlayabilirsiniz. Bazı ülkelerde, isimler gibi soyadları da öne çıkarak adeta o milletlerle özdeşleşiyor. Wang ve Le soyadı kullanılırken, Fransızlar, Martin, Lefepre ve. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


Bu yazımda sizlere en çok kullanılan İtalyanca kadın isimlerini veriyorum. Tabii ki tüm İtalyan kadın isimleri bu listedekinden aslında çok daha fazla. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Aldığınız konuya uygun isim için profilimdeki kitap isimleri kitabıma bakmayı unutmayın. Dünyada en çok kullanılan İngiliz erkek isimleri ve İngilizce kız isimleri Dünyada bir çok ülkenin resmi dili İngilizcedir ve bu ülkelerde aileler çocuklarına genelde İngilizce isimler koyarlar. En Çok Kullanılan Erkek İsimleri.


Mustafa sırasıyla Ahmet, Ali, Hüseyin ve Hasan isimleri takip ediyor. Aşağıda İngilizce konuşulan toplumlar için yaygın soy isimler verilmiştir. En yaygın Kuznetsov dir, Rus demirci bu, En yaygın Rus soyadları üçü sıralanır. Türevleri de hayvan adlarıyla kullanılır, Sokolov, Şahin ve aynı zamanda Lebedev, Kuğu.


ATATÜRK’ÜN VERDİĞİ İSİMLER VE SOYADLARI Soyadı kanunu çıktıktan sonra herkes soyadını Atatürk’ten almak havasında idi. O da karşısındakinin hal tercümesini ve başından geçen vakalara uygun bir soyadı takardı. Yazar Falih Rıfkı Bey, Atay soyadını almıştı. Kendisi şöyle anlatır: “Ben bir sabah drama dergisini açmış, ilk sayfalarda en sevimli kelimeyi. Anne adayları bebeklerinize güzel isim koymak isteyebilirsiniz.


Fransızca isim ve soyisimler

Ama isim koyarken dikkat etmelisiniz. Türkçe - Arapça çeviri v1. Belinay esila cemre irem aleyna beliz elis eliz ceylin vb.


Bunun gibi bir sürü isim… bunlar ve bunun gibi birçok isim konulmaması gereken isimler. Oysa ki kezban da Kur-an da geçiyor. En çok kullanılan İtalyanca erkek isimleri nelerdir?


Ancak İtalyanca öğrenmekle meşgul biri için ilk aşamada bu liste yeterli olacaktır kanısındayım. Rusya, orada sadece birkaç birkaç son isim olarak karşı Almanya, Bu eski işgal çıkarılabilir. Bilinmesi Gerekenler KIZ İSİMLERİ. ABİDE : Anıt - Değerli eser AÇELYA : Fundagiller.


Mesela gül, bir isim degildi eskiden. Gün geldi kadinlara Lale, Gül gibi hoş varlıkların isimleri koyulmaya başlandı. Gül’ün ingilizce karşılığının Rose oldugunu biliyoruz. Yabancılar da Rose ismini kulanabildiklerine göre. Yani, özetle sen de biraz haklısın ancak çoğu ismin ingilizce karşılığı nulunmakta.


Sonunda dar olan kelime var. DAR ile biten kelimeler listesini inceleyerek aradığınız kelimeleri bulabilirsiniz. Elbette bu etkilenme genellikle olumlu biçimde olmuştur. Taktığınız lakaplar karşınızdaki insanın hoşuna gitmiyorsa ve onu kırıyorsa hiç kullanmayın.


Sadece eğlence amaçlı olsun kırıcı olmasın. Kosova Dünyanın Neresinde. Balkanlarda sosyalist rejimler. Lazca İngilizce, Fransızca gibi kendi başına bir dildir. Ne başka bir dilin lehçesi ne de birçok dilin karışımıdır.


Ama yer isimlerinde, Lazca isim çok var. Senin İspanyolca ismin Chiquita olmalı. Chiquita, küçük-tatlı kız çocuğu anlamına gelir ve senin haline, tavrına, karakterine bu kadar uygun bir isim daha olamaz. Yaşın kaç olursa olsun, ne yaşarsan yaşa sen hep küçük bir kız çocuğu olarak kalacaksın.


Listede klasik isimlerin yanısıra, az duyulmuş isimler ve ilginç isimler de yer almaktadır. A ile baslayan harfli 3adet kelime var. Başında a olan harfli 3kelime var.


Fransızca isim ve soyisimler

Ayrıca işlerinizi kolaylaştıracak bir kelime.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar