12 Eylül 2018 Çarşamba

Turkiye ülke kodu

Turkiye ülke kodu

Sütunlara tıklayarak sıralama yapabileceğiniz, ülkelerin adları, ülke kodları, ülke nüfusları, ülke alan ve telefon kodları, ülke para birimleri, ülke başkentleri, ülke GDP ve alanları. Yurtdışı telefon kodu ve Whatsapp. Kontrollü ve kontrolsüz hücre bölünmesinin arasındaki farklar nelerdir? LKE KOD LİSTESİ: ÜLKE KODU: ÜLKE ADI: 001: Fransa: 002: Belçika: 003: Hollanda: 004: Almanya: 005: İtalya: 006: Birleşik Krallık: 007: İrlanda: 008.


Türkiye’nin posta kodu illere göre posta kodu olur. Posta kodu bulunduğunu il ve ilçenin mahallesine kadar olan. Uluslararası telefon çağrıları için ülke kodları Uluslararası telefon kodları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Dünya ülkelerinin ülke kodlarını aşağıda bulabilirsiniz. Herhangi bir ülkeden bir diğerini ararken Uluslararası Çıkış Kodu sonra Ülke Kodu en son Alan Koduyla Beraber Telefon Numarası çevirmeniz gerektiğini hatırlatırız.


LKE: ÜLKE KODU: ÜLKE: ÜLKE KODU: A. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem. Almanya: 49: Lesotho: 266: Amerikan Samoa: 684: Letonya: 371. Kodları - Ülke Kısaltması - Ülkelerin Alan Adı Kısaltmaları Hakkında Ansiklopedik Bilgi. Aşağıda ülke alan kodları ve GSM operatörlerinin ilk numaraları birleşik olarak verilmiştir.


Bu tip numaralar herhangi bir şehre ait alan kodu içermez. Cep telefonunda ve ya bilgisayarda kullanılabilir. Hemen hemen internete girebilen tüm cihazlarda kullanılması mümkündür.


Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 42Posta Kodu2. Kodu: TR ADA Adana ADF Adiyaman AFY Afyon AJI Agri ANK Ankara AYT Antalya MQJ Balikesir BZI Balikesir BDM Bandirma BAL Batman BXN Bodrum BTZ Bursa BGG Bingöl CKZ Canakkale DLM Dalaman DNZ Denizli DIY Diyarbakir EDO Edremit Korfez EZS Elazig ERC Erzincan ERZ Erzurum ESK Eskisehir GZT Gaziantep GZP Gazipaşa ISE Isparta IST Istanbul. Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır. Türkiye alan kodu, Türkiye telefon kodu kaçtır? Her ülkenin kendine özgü bir posta ve telefon kodu var.


Barkod kodunun içerisinde ülke kodu, firma kodu gibi bilgiler bulunur. Mesela Bir Ürün Amerikalı bir yahudiye ait olabilir Coca cola Fanta gibi ama Belçika da üretildiğinde ve ordan ihraç edildiğinde Belçika kodu alır. Dünyanın her yerinden Bankamıza ve Bankamızdaki hesaplarınıza döviz havalesi yapabilirsiniz. Hangi ilin telefon kodu kaç?


Ankara, İzmir, Adana telefon alan kodları nedir? Apple, diğer üreticilere kıyasla piyasaya sunduğu ürünlere çok daha basit ve anlaşılabilir isimler veriyor. Ancak piyasada yer alan model ve ülke kodları pazarlama ürünleri ile değişiklik gösterebiliyor. Bu yazımda merak edilen yada eşinizin dostunuzun bulunduğu bir yurtdışı telefon görüşmesi için merak edilen ülke telefon kodlarını elimin boşluğunda sizler derlemek istedim. Hata Kodu : Red Onaylanmadı Pos Hatası.


Basitçe söylemek gerekirse sana indirim kodları ve kampanyalar sağlıyoruz. Kodlar söz konusu olduğunda, ilk olarak indirim kuponu olan mağazanın sitesini ziyaret etmen gerekiyor, sonra istediğin ürünü alıveriş sepetine at ve son olarak son aşama olan ödemeye geç, bazen mağaza sana promosyon kodu, bazen indirim kodu, indirim kuponu, indirim çeki ya da kısaca kod ya da kupon. Kodları: Plaka Kodları: Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Edirne Elaziğ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta.


Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. TURKIYE toplam yüzölçümü nedir?


Turkiye ülke kodu

Herhangi bir para göndermeden önce doğru kodu her zaman bankayla veya alıcıyla doğrulamayı unutmayın. Turkiye Garanti Bankasi A. Herhangi bir yere kayır olurken, göndermek istediğiniz verileri ya da benzeri objeleri alış ve. Güncel arama tarifesini görmek için aşağıda aramak istediğiniz ülkenin adını seçebilir, arayacağınız telefon numarasının ülke kodu ve alan kodunu girebilir. Bunu yorum yazarak belirtirseniz bende size açıklamasını yapabilirim. Ancak bilmeniz gereken böyle genel bir kod olmadığıdır.


Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları: T. Dışişleri Bakanlığı bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmemekte ve yasal olarak hiçbir garanti vermemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar