7 Eylül 2018 Cuma

Kim milyoner olmak ister oyna

Kim Milyoner Olmak İster. Televizyondaki yarışmayı takip ediyorsanız oyunu oynamakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Baraj soruları çok daha zor olacaktır.


Kim milyoner olmak ister oyna

Televizyonların en iyi bilgi yarışması kim milyoner olmak ister sizlerle. Artık sizde bilginizi ölçebilecek ve zamana karşı yarışacaksınız. Hem genel kültürünüzü ölçüp hem yepyeni bilgiler edinebileceğiniz en güncel oyunlardan KİM MİLYONER OLMAK İSTER ter döken sorularla karşınızda.


Cevap olarak sunulan şıktan doğru olanı seçerek oynayacağınız oyunda toplam soru bulunuyor. Bu seçenekler arasında teknoloji, spor, mizik, sağlık ve bilim seçenekleri bulunuyor istediğinizi seçin. Dini kavramları öğretmek için çeşitli formatta hazırladığımız onlarca. OYUNLARI CEP VE TABLET TE OYNAMAK İÇİN PUFFİN PROGRAMINI YÜKLEMELİSİNİZ. Türkiye’nin en popüler yarışması, Türkiye’nin en iyi oyun sitesi oyunmoyun.


Her bir soru için farklı şık sizi bekliyor olacak, ve 10. Kült film söz kalıbında geçen kült kelimesinin Latince kökeninin anlamı nedir? Açıklama : Herkesin beğeni ile izlediği yarışma programı kim milyoner olmak ister oyunu ile sizlerle birlikteyiz. Bu yarışmada size sorulan sorulara doğru yanıt vererek milyon için yarışmalısınız. Fareyi kullanarak oyunda bir milyona ulaşmak için çabalamalısınız.


Murat Yıldırım devam ettirdi. Sınıfa ait tüm ünitelerle ilgili binden fazla soru yazılarak hazırlanmıştır. Bilgi yarışması oyunu sevenler için 5. Milyonlarca kişinin katılmak istediği yarışma ayaklarınızın altında. Sorulara doğru cevap verin ve parayı kapın.


Oyun, mouse ile oynanır. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada gün izleyicileriyle buluşmaktadır. Her sorunun bir para karşılığı bulunuyor.


Bu joker hakları telefonla arkadaşımıza sorma, yarı yarıya seçeneği ile yanlış cevaplardan ikisini eleme ve izleyiciye sormadır. Yarışmayı sunan Kenan Işık la beraber çok eğleneceksiniz. Yapmanız gerekenler soruyu bilmek soruyu bildiğiniz taktirde kasa size 1. Televizyon ekranlarının beğeniyle izlenen yarışma programı kim milyoner olmak ister in oyunu artık yenioyunoyna.


Sizde kendinizi sınamak istiyorsanız bu oyunu oynayarak kendinize bir şans verebilirsiniz. Bilginize güveniyorsanız hemen oyunu oynamaya başl. Güncel bilgilerden yola çıkarak hazırlanan sorulara doğru cevap vererek paranızı artırmalısınız. Açıklama : ATV televizyonunun izlenme rekorları kıran bilgi yarışması kim milyoner olmak ister ile sizlerle birlikteyiz.


Joker haklarınızı doğru yerlerde kullanarak milyon kazanmak için oyuna başlayın. O halde bu oyun tam sana göre. Bu yarışmaya katılamadım diye üzülüyorsanız buyrun sizde bizimle birlikte yarışmamıza katılın ve sanal alemde paralarınızı kazanın. Bu oyunda sorulan tüm sorulara en kısa sürede cevap verecek ve doğru cevabı bulmaya çalışacaksınız. Kenan ışık sunuculuğu yapıyor sizde yarışıyorsunuz.


Kim milyoner olmak ister oyna

Sizlere toplam soru soruluyor ve hepsine doğru cevap verdiğinizde milyon tl para ödülü kazanıyorsunuz. ATV ekranlarının en popüler yarışmalarından birisi olan kim milyoner olmak isterin beklenen oyunu Türkçe olarak nihayet çıktı. Eğer kendinize ve bilginize güveniyorsanız bu oyun tam sizlere göre soruyu okuyun süre bitmeden cevabınızı verin ve.


Evet diyen arkadaşlarımız için kısaca bir oyunu tanıtalım, oyunda size sorular sorulacak ve sizde bu sorulara doğru cevaplar vermeye çalışacaksınız. Gerekli ayarlamaları yap ve herşey tamamlandığında kim milyoner olmak ister oyna. Telefonla sorma, yarı yarıya ve izleyiciye sorma olmak üzere adet.


Kim milyoner olmak ister oyna

Hem eğlenerek hem de kazanarak matematiğinizi geliştirin. Sınıf Fen Bilimleri Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim Ünitesi ile ilgili sorulardan oluşan yarışmada en yüksek puanı almaya çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar