28 Eylül 2018 Cuma

Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder

Bir erkek duygularını nasıl belli eder? Erkek, hoşlandığı kadına duygularını açmadan önce nasıl davranışlar sergiler? Hoşlandığı zaman sevdiği kadını gözetler.


Doğada ava çıkan bir avcıya dönüşür. Ah bu erkekler, her gördükleri kıza bakıyorlar, nefes alsın yeter #128578;. Ancak her insan farklı yaradılışta olduğu için duygularını gösterme yöntemleri de değişik değişik olabilir.


Erkekler hoşlandığını nasıl belli eder? Tabi ki her kadının olduğu gibi her erkeğinde hoşlandığını belli etme. Kadınlar, erkeklerin duygularından asla emin olamazlar.


Hisleri hakkında açıkça konuşanların ise ne kadar doğru söyledikleri tartışmalı bir konudur. Bu nedenle erkek sevdiğini nasıl belli eder, sorusunun cevabı kadınlar için son derece önemli olmaktadır. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin sevdiğini anlamak başta zor olabilir. Ama zamanla bir erkeğin sevdiği nasıl belli olur, aşık erkek nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır ? Yeni ilişkiler içinde test etmek zor olabilir. Ya da tam tersi, bunları yapıyor olsa bile sizden hoşlandığı anlamına gelmeyebilir.


Sonuçta her insan duygularını farklı biçimlerde ifade eder. Bir Erkek Hoşlanıyorsa Nasıl Davranır? Açık konuşmak adeti olmadığı için randevulara geç gelip, erken kaçarak duygularını belli eder. Böyle durumlarda kadının erkeğe ısrar etmesi yanlıştır. Bir buluşmada paranızı bir gösteriş vasıtası olarak kullanmamalısınız.


Eğer paranızı gösteriş vasıtası olarak kullanırsanız karşınızdaki kadında size hissettirmeden paranızı yemek için size ilgi göstermeye başlayabilir ve bunun böyle olmasını istemezsiniz. Tabii sadece utangaç erkekler kızarmaz, güzel bir kız görünce her erkek kızarabilir. Erkekten hoşlanmasam bile bu hareketi beni çok etkiler. Birinden hoşlanıyorsanız ve onun da size karşı boş olmadığını düşünüyorsanız, rezil olmamak için bundan emi.


Kişilikler genelde burçlarla ilgilidir ve burçlarla da alakalıdır. Bir kıza nasıl açılırsın sorusu aslında biz erkekler için en ZARARLI sorulardan bir tanesi. Ne zaman aranızda bir ilişki başlar, işte o zaman size daha yakın olacaklardır. Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa, siz bir şey anlatırken yüzünüze eğilerek bakacaktır.


Buna rağmen sizin hakkınızda bilgi edinmek istemeleri sizden hoşlandığı içindir. Not: Bu işaretlerin ve belirtilerin en az 4-tanesini fark edemezsen onun hoşlanıp hoşlanmadığından kesin olarak emin olamazsın. Sizinle ilgilendiğini belli eder. Birçok erkek, hoş erkeklerin sonunculukla bitirdiğini ve belli bir düzeydeki kadınların kötü çocuk istediklerine inanırlar. Zayıf görünürseniz, insanlar sizi kullanırlar.


Bazı erkekler, duygularını belli etmesi halinde kadının bunu kullanacağını söyler. Terazi âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder Kesintisiz olan ilgisi size özel olduğunuzu hissettirir Seni bulduğunda mutlu olup acı çeken. Utangaç erkekleri etkilemek için ne yapmak gerekir? Düzenli olarak size baktığında gülümsüyorsa sizden hoşlandığının ancak ilk adımı atmak için emin olmaya çalıştığının göstergesidir.


Sizi gördüğünde yanakları al. Biz arkadaşız onunla aramızda iyi ve sanırım bu yüzden ciddi anlamda çelişkideyim ben yokken olan konuşmayı bilmiyorum ama ben varken mutlaka benden bahseder yaptığım bir şeyleri anlatır göz göze gelme evet oluyo ama sanki bir şey yokmuş da etrafı izliyomuş imajına bürünüyo halbuki üst üste yakalamama rağmen göz göze gelince öyle yapmadığı da oluyo ortama. Her şeyden önemli onun duygularını mı merak ediyorsunuz ? Böylece hata yapmadan güzel bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Peki nasıl öğreneksiniz? Size dokunma şekline ve siz ona dokunduğunuzda verdiği tepkiye dikkat edin.


Tüm bunlar üstü kapalı bir şekilde sizden hoşlandığını ima eder. Eğer sizden hoşlanıyorsa, size karşı korumacı, centilmence ve ilgili davranmaya başlar. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Kadınlar cinsel olarak uyarıldıkları zaman, dudakları, göğüs uçları ve cinsel organları kan basıncından kızarır, işte bu yüzden, erkekler kırmızı rujdan hoşlanırlar.


Seven erkekler gerçek bir gülümseme ile mutluluklarını dile getirirler. Sahte gülücük ile gerçek gülümsemeyi ayırmak ise son derece kolaydır: Sahte gülümsemede erkeğin sadece ağız bölgesi büzülür, göz çevresi ise hareketsizdir. Hakiki gülümsemede ise ağız büzülürken göz çevresinde kırışıklıklar olur. Basit ya da bencil değildir. Kendi duygularını göstermek istemese de başkalarının duygularını anlamaya çalışır.


Kendilerinden gizlenenleri öğrenmedikçe uyku uyuyamazlar. Ne kadar sakin, kibar, sevimli görünürlerse görünsünler bu görüntünün altında ne yapacağı belli olmayan biri. Gerçi düşünüldüğü zaman birçok kadın için de aynı durum söz konusudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar