6 Eylül 2018 Perşembe

Alan kodu konya

Alan kodu konya

Sitede yer alan içeriklerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Her il için belirlenmiş haneli telefon alan kodu vardır. Alan Kodu Hangi İlimize Aittir? Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır.


Alan kodu konya

Türkiye sınırları içerisinde yer alan ilimizin ayrı ayrı alan kodu bulunmaktadır. Bu kodların çoğu zaman nereye ait olduğu merak. KONYA HAKKINDA BİLGİLER. Avea, Turkcell, Vodafone, Kktcell alan kodları listesi.


Konya’nın Telefon Kodudur. Meram telefon kodu, Meram bölgesinin telefon kodu kaçtır? Meram ilçesine ait telefon alan kodu sorgulama sayfasına hoş geldiniz. Kod numarasının ardından haneli telefon numarası da çevrilerek istenilen abone ile bağlantıya geçebilirsiniz. Türkiye genelinde il, ilçe, semt, mahalle ve hatta sokağınızı seçerek posta kodunuzu bu sayfadan öğrenebilirsiniz.


Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Karatay telefon kodu, Karatay alan kodu kaç? Türkiyeden ve dünyadan haberler, En son gönderiler burada. Yeşil Meram İletişim, Marshall - Ozcanlar Ticaret, Aksevinc Park Sistemleri, Buhara Oyun Iş Adres Telefon Ağ E-posta. Banka Kodu (EFT Kodu) 15.


Bu sayfada yer alan Vakıfbank şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı. Denizbank ile bir bağlantımız yoktur. Alfabetik sıralama yeni illerin eklenmesi ile değişmiştir. Tüm İllerin Plakaları, Hangi Plaka Hangi İl? Aynı zamanda en büyük tatlı su gölüdür.


Alan kodu konya

Tektonik-karstik olaylarla meydana gelen göl ayrıca Türkiye’nin en önemli milli parklarından birisidir. Milli park alanı içerisinde su sporları, dağ sporları ve av sporları yapabilirsiniz. Su ürünlerinde ekonomik değeri yüksek bir. Ayrıca ilçede Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksek Okulu eğitim öğretim sürdürmektedir.


Aksaray telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Uluslararası aramalarda kullanılan Gürcistan kodu bu alanda bilinilmesi gerekmektedir.


Hem sabit hatlarda hem de mobil aramalarda kullanılan ülke alan kodu Gürcistan’a özel belirlenmektedir. Ovası2nın çukur kesimlerinde sığ birer bataklık görünümündeki Hotamış Gölü ile Akgöl yer alır. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz.


DASK Adres Kodu ise bu poliçeyi yaptırırken size kolaylık sağlayacak bir numaradır. DASK deprem sigortası, evinizi deprem riskine karşı güvence altına alan bir güvencedir. Sayfada yer alan bilgilerde bazı hususlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bunlar adres ve telefon numarasını doğru şekilde okuduğunuza emin olunuz. Telefon ile arayarak okula ulaşmak istiyorsanız okul telefon numarasını şehir dışı aramalarda alan kodu girerek şehir için aramalarda ise alan kodu girmeden aramalısınız.


Büyükşehir’in Yaz Faaliyetlerine Katılan Öğrencilerle Buluştu. Nomadik numara diğer bir anlamıyla göçebe numara herhangi bir şehrin telefon alan koduna bağımlı olmaksızın her ilde kullanılabilen ve her ile taşınabilen sabit telefon numarasıdır. Etiket ‘0nerenin alan kodu’. Son günlerde herkesin başının belası olan dış ülkelerden cep telefonlarına olan çağrılar, genellikle insanları hatlarını yurt.


Sivri alan Sokak GPS koordinatları 37° 51´ 28. Firmalar, E-pazaryeri firmaları, TURKTICARET. Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır.


Zorunlu deprem sigortanızı kolayca yaptırmak ve deprem sonrasında size vakit kaybetmeden ulaşmamızı sağlamak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar