20 Eylül 2018 Perşembe

Bursa kayıp haberleri

Aramaların üçüncü gününde de kayıp adamın izine rastlanmadı. Ekipler aramaları sürdürürken bakılmadık yer bırakılmıyor. En son bursa haberleri anında burada. Hürriyet yerel haberler sayfasında.


Bursa kayıp haberleri

Alınan bilgiye göre, İsmail Dinçer hakkında ailesi tarafından gün önce kayıp ihbarı yapıldı. Aramalar sürerken Şahin Mahallesi yakınındaki dere kenarında bulunan cesedin, Dinçer’e ait olduğu belirlendi. Söz konusu olayda pazar gününden bu yana kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası yaşlı adamı arama çalışmaları sonlandırıldı.


Koç başı figürlü mezar taşları ne ifade ediyor. Celil Bozkurt, metruk bir kabristanda yaptığı araştırmada, koç. GÜNCEL BURSA BURSASPOR EKONOMİ DÜNYA MAGAZİN YAŞAM KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK SPOR TEKNOLOJİ. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medyada paylaşılan mesajda, 1. Hüseyin Aydın’ın kaybolduğunda üzerinde gri renkli mont, beyaz gömlek, koyu mavi.


Hocaköy Barajı yakınlarında hayvanlarını otlattığı sırada kafatası bulan çoban. Eşinin cesedi bulundu, kendisi gündür kayıp! Veterinerin ayaklarının dibinde bulunan pompalı tüfek polis tarafından incelemeye alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesi.


COM adresinden hızlıca giriş sağlayabilirsiniz. Haber platformumuza BRSHABER. Bildirimlere Abone olmayı unutmayınız. NDAK ekipleri, kişilik grupla katıldıkları arama çalışmasında bir ize rastlayamadı.


Yerel seçim sonrası, haziran ayında ekonomide görülen kısmi iyileşme temmuzla birlikte olumsuz havaya büründü. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan ‘Sektörel Güven. Akçakale ilçesinde gün önce evden ayrılan yaşındaki Halil Öncel, haberleri izleyerek onu tanıyan vatandaşların ihbarı sonucu Şanlıurfa merkezde bulundu.


Oduncular pazarındaki çocuğun eşkalini haberlerde kayıp olarak gösterilen çocuğa benzeten vatandaşlar durumu polise haber verdi. Oto ihracatında kayıp minimum Daralan iç pazara rağmen üretimde ve ihracatta hız kesmeyen Türk otomotiv endüstrisi yılın ilk yarısında 6bin aded ihracata imza attı. Otomotiv ihracatı aded bazında yüzde azalırken, toplam ihracat dolar bazında yüzde azalarak 1milyar dolar olarak gerçekleşti.


Annesi Gülcan Ulutaş, kızının bulunması için polise başvurdu. Son dakika haberleri anında Son Dakika sayfamızda görebilirsiniz. Güncel en son haberler dakika dakika burada.


Gündemdeki yeni gelişmeleri ve flaş haberleri takip edin. Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 160’a yakın yabancı uyruklu çocuk esrarengiz şekilde kayboldu. BAHRİYE DENİZ KÜLTÜRÜ DENİZ SPORLARI IMO ve AB HABERLERİ DENİZ TURİZM. Raporlar Tedirginlik Yarattı.


Gökbel adlı Türk gemisi battı: ölü, kayıp. Boğazın sırlarını onlar saklıyor. Düşüşün en büyük nedeni mega projelerin bitmesi ve kentsel dönüşümün yavaşlaması. Mahkemelik olan Kerimcan Durmaz ile Arto’nun davasında dikkat çeken mafya detayı!


Yılın Futbolcusu Ödülü için finalistler! Kayıp Fatma Sena Doğuş bulundu! Ağaçta boynundan asıldı.


Bursa kayıp haberleri

Burada Yağlıkara çiftinin çocuğundan en küçükleri Eylül, Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için evlerinden çıkmış bir daha haber alınamamıştı. Uber Technologies, yiyecek teslimat ve kargo faaliyetleri için yaptığı yüklü harcamaların ve sürücü maliyetlerinin yükselmesinin etkisi ile mali yılının ilk çeyreğinde milyar dolar, hisse başına dolar zarar etti. Orman işçileri, Domaniç ilçesine bağlı Sefa köyü ile Kocayayla mevkii arasındaki ormanlık alanda, bir erkek cesedi görünce jandarmaya haber verdi. Tekne arıza yapmadan önce yüzmek için denize atlayan kişi ise kayıp.


Sahil Güvenlik, bot ve helikopter ile arama çalışması başlattı. Sezer ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor. Dünya tarihini değiştiren, birçok esere konu olmuş şehirler var. Bazıları hiç gün yüzüne çıkmadı, bazılarının kalıntıları ise günümüze kadar geldi. Sitemizden farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden MedyaRadar.


Hasan Basri Bubur (90), 16.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar