14 Ekim 2015 Çarşamba

Kısmet açma duası diyanet

O, bazen kulunun iyiliği için duasını kabul eyler. Bazı durumlarda da duanın kabulü, kulun menfaatine aykırı olacağı için duayı reddeder. Mucize etkisi yaratan kısmet açma duası için bu yazıyı muhakkak oku. Kısmet duası, evlenmek isteyen kişilere hayırlı kısmetlerin çıkmasını sağlayan ve insanların matluplarına kavuşmalarına vesile olan muazzam etkili bir duadır.


Bu dua, tek cümlelik kısa bir niyaz olup esma ve sure ile okunmaktadır. Kısmet duası ile kısmetleri açılan ve hayırlı evlilikler yaparak mutluluğu yakalayan sayısız insana ait rivayetler bulunmaktadır. Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’ okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.


Cuma günü abdest alınıp rekât tövbe namazı kılıp defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir. Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu. Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Hakim bin Umeyr ile Damra bin Habib (Radıyallahu Anhüma) diyorlar ki: Resulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) kadın ve kızların koca bulamayıp evde kalmalarından Allah’a sığınır, bahtlarının açılması için onlara dua ederdi.


Bundan anlaşılıyor ki, kısmet açılması için hayırlı (takva sahibi, alim, sünnet ehli vb.) kimselerin dua etmesi önerilmiştir. Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Rızık ve İş Kapılarını Açan Dua - Rızık Açma Duası - BEREKET DUASI TICARET VE RIZIK AYETLERI - Rızık ve İş Kapılarını Açan Dua - Ticaret ve Bereket İş Bulma. Evlenemeyen kişiler için Taha suresi 131. Böylece unutkanlık sorunu olanlar şifa bulacak, fakirse kurtulacak ve biiznillah kısmeti açılacaktır.


Hayırlı Evlilik ve Evde Huzur İçin Ayetel Kürsi Duası. Ayetel Kürsi duası her eve, her haneye ve iş yerine kısmet getiren, hayır yağdıran çok etkili bir duadır. Hayırlı bir evlilik dileyen kişiler Ayetel Kürsi de okuyabilirler.


Kısmet açma duası diyanet

Burada da yine kez Ya Vedûd ve kez de besmele-i şerif okuyacak, sonra da kısmet açma duasının son özel duası olan şu cümleleri içtenlikle telaffuz edeceğiz: “Allah’ım aşkın varlığın, aşkın ve sevdanın yaratıcısı olduğu gibi, bu aşkı gönüllerde yaşatan da yine sensin. Kısmeti bağlı olduğunu düşünen,evlenmek için bir türlü uygun birini bulamayan bir kimse aşagıdaki dua formülünü gün uygulasın. Bir bardak temiz bir suya 1defa aşağıdaki duayı okuyup her gün içsin.


Bu okuma ve içme işlemine gün devam etsin. Allah hayırlı kısmetler çıkaracaktır. Son Dakika: Son Dakika: Diyanet Bin Personel Alımına Çıkıyor.


Kısmet açma duası diyanet

Kısmet açma duası her kişiye özgü olarak yapılmalıdır. Yapılan vefklerin yerine gelmesi için bireyler hakkında geniş bilgiye sahip olunması ve bu kişiler özel çalışmalar yapılmalıdır. Yalnızca o isterse gerçekleşir. Kısmet Duası Anlamı – Ailene namazı emret ve kendin de ona devam et. Senden rızık istemiyoruz.


Sana da biz rızık veriyoruz. Güzel sonuç, Allah’a karşı gelmekten sakınanındır. Samimiyet ile bu duayı okumaya devam edin inşaallah faydası olacaktır. Böyle bir uygulamanın dini bir yönü, inanılır tarafı yoktur, kesinlikle uzak durun! Kilitle kısmet açma duasını denediniz mi?


Hiç kullanılmadık bir kilit alırız. Fatiha üç(3) ihlas okuruz namaz bitince (namaz kılarken kilit önünüzde olsun) niyet eder duayı okur ve kilidi açarız. Gün içinde elinizden geldiğince okumanız gerekir. Etiketler: kısmet açma duasınihat hatipoğlu, nihat hatipoğlu kısmet duası, evlenmek icin dua nihat hatipoğlu, evlilik duası nihat hatipoğlu, kısmetin açılması için dua nihat hatipoğlu, nihat hatipoğlu kismet açma duasi, nihat hatipoğlu evlilik duası, evlenme duası nihat hatipoğlu, nihat hatipoğlu evlenmek isteyenlerin. Sonra melisa ile tütsüleyip, kırmızı mum ile yakın bu kısmet açmak içindir.


Kapalı Kısmeti Açma Duası Kapalı bir kısmeti açmak için: Kırmızı kurdele al. Allah'a yönelirken ise kısmet açma duaları okunabilir. Kısmet Açmak İçin Şahmeran Duası, oldukça etkili bir duadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar