29 Ekim 2015 Perşembe

Etimesgut belediyesi emlak vergisi makbuz

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü. ETİMESGUT BELEDİYESİ ZABITASI´NDAN BAYRAM DENETİMİ. Bu sayfaya erişim için gerekli yetkiniz yok. YENİ ÜYELİK sayfasından üyelik başvurusu yapınız.


Uyeliğiniz onaylandıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz. Borç Bilginiz SMS olarak gelsin. E-Mail Listemize Kaydolun. Deneyiminizi iyileştirmek için tarayıcı çerezlerini kullanıyoruz. Uygulamanın düzgün çalışabilmesi için çerezler gereklidir.


Bu siteyi kullanmaya devam ederek bu tür bir kullanımı kabul etmiş sayılırsınız. E-Belediye işlemlerinden yararlanabilmek için sitemizde üyelik oluşturmanız gerekmektedir. ANASAYFA İnteraktif İşlemler Makbuz Sorgulama İNTERAKTİF İŞLEMLER. E-ÖDEME E-RUHSAT (İŞYERİ) E-KÜTÜPHANE TALEP VE ÖNERİ E-İHALE MAKBUZ SORGULAMA.


Esenler Belediyesi - Kurumsal Web Sitesi, PORTALLAR. Kütahya Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Hizmetidir. Kimlik No ve Şifrenizi aşağıdaki alanlara girerek oturum açınız.


Henüz bir hesabınız yoksa kaydolmak için tıklayın Dekont almak istiyorsanız sisteme üye olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Kurum ve ilçe hakkında bilgiler, hizmetler, projeler, güncel duyurular, fotoğraflar ve iletişim bilgileri yer alıyor. Taksidini Kasım tarihine kadar yapabilirsiniz. Mevcut Borçlar (TcNo) Mevcut Tahakkuklar. Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Hizmetidir.


E-Belediye Hizmetleri : AKSU BELEDİYE BAŞKANLIĞI e-belediye kapsamında interaktif belediyeciliği başlattı. Büyükşehir Belediyesi’ne aittir. Nilüfer Belediyesi Halkevi Hizmet Binası Önü. Tüm Halkbankası Şubeleri : Halkbankası şubelerinde bankolarda nakit olarak T. Mahallesi Ardıç Park AVM Yanı. Kimlik Numarası ve Sicil Numarası ile işlem yapılabilinmektedir.


Sicil bilgilerinden borç sorgulaması yaparak üyelik gerektirmeden hızlı ödeme yapabilirsiniz. Ankaranın Yükselen Değeri. Keçiören Belediyesi Kurumsal Web Sitesi. Her hakkı saklıdır, İlkadım Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Hizmetidir. Bu kapsamda Gün Saat Belediye işlemlerinize ait (Bildirim,Borç,Tahakkuk,Hizmet Rehberi, Vergi Bildirimleri, Arsa m² Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri) bilgilerinizi sorgulayabilir, kredi kartı ile borcunuzu güvenli bir şekilde.


Sicil numarası ya da TC kimlik numarası girişi yaparak sicil sorgulaması yapınız. Sicillerin listelendiği ekran aktif olacaktır. Sicile ait ilgili borçları listeden seçerek sicile ait ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yeni üye girişinden üye olunuz.


Döşemealtı Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de adından söz ettiriyor. Temiz Çevre, Temiz Toplum ” sloganıyla başlatılan. Tuzla Belediyesi Banka ve Posta Hesap Bilgileri detaylar için tıklayın. Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Hizmetidir.


Gaziosmanpasa Belediyesi E-Belediye Uygulamasına Hoşgeldiniz:. Belge İmza Doğrulama: Referans No Sorgulama. Başvuru No ile Sorgulama: Etkinlik Başvuru.


Başkanın Mesajı Sevgili Komşularım, Eşit hizmet, temiz siyaset anlayışıyla yola çıktık. Bize duyduğunuz güvenle göreve geldik. Bu hizmet ile, sürekli ve süreksiz yükümlülüklerden kaynaklanan ve süresinde ödenmediği için vadesi geçmiş olan ya da tahakkuk ettiği halde vadesi gelmemiş olan vergi borcu bulunup bulunmadığına dair mükellef bazlı bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar