2 Ekim 2015 Cuma

Erkek bakışlarının anlamı

Erkeklerin beden dili neler anlatıyor, elleri, gülümsemesi, ayakları. Kimi erkekler için hiç anlamı olmayan bazı davranışlar,. Flört döneminde kadın ve erkek birbirini tanıyarak vakit. Bak sen dediklerimi ya anlaman lazım yada anlaman lazım. Tabiki yüzeysel konuşacaksınız.


Senden çekinmese erkek zaten açılır. Nedense benim öyle sorunlarım olmadı hiç yaşından sonra. O zaman platonik aşıktım. Bizde yanyana gelince sizin gibi dereden tepeden konuşuyorduk.


Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır. Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Gözünü kaçırmadan ya da kaçırıp bakmalar, çapkınca gülümsemeler, clark çekmeler, poz kesmeler, güzel sözler, iltifatlar, ufak-ufacık temaslar.


Beden dili hareketleri ve anlamları, hem kadınların hem de erkeklerin en güçlü silahlarıdır. En çok kullanılan vücut dili hareketleri, karşınızdaki kişinin size karşı nasıl bir tavır takındığını alenen gösterir. Gözlerin birden açılması, hayret anlamı taşımaktadır. Sohbet sırasında gözlerin birden bire açılması dinlediğiniz konunun sizi şaşırttığı anlamına gelmektedir. Bu erkek tipi bariz uzun bakışlarını gözlerinize sabitler, üstüne bir de jest ve mimikleriyle romantik erkek rolü oynar.


Oysa gerçekten hoşlanan erkek, çekingen bakışlar fırlatan erkektir. Bakışlarınızı uzun süre gözlerine dikin ve test edin, ne kadar sürede çekiyor gözlerini sizden? Eğer karşılıklı olarak bir şey.


Fakat tüm bu komik tutumların anlamı ne? Erkeğin bu hareketi yanındaki bayanı sahiplendiği anlamına gelmektedir. Samet İsminin Kader Sayısı ve Uyumu.


Alfa erkek’ baskın karakter olmasına rağmen hükmedici değildir. Kendisini anlatma ve övme gereği hissetmez. Mutlaka bir kadına ihtiyacı varmış gibi görünmez. Masum bakışlarının esiri oldu bu gözlerim ! Rabbimden bir tek seni isterim ! Erkek İsimleri›› İsimlerin Anlamlar.


Ellerde değil senin kolunda ölmek isterim ! Bence size doğrudan etki edecek, erkek arkadaşınızla, kız arkadaşınızla, ailenizle, iş arkadaşlarınızla kısacası tüm insan ilişkilerinizde başarılı olmanızı sağlayacak olan “Beden Dili” eğitim setini mutlaka okumalısınız. Sözel Olmayan İletişim ve Beden Dili Eğitimi için Tıklayın. Osmanlı döneminde tarım vergilerini alan memur). Kız ismi olup Bilinmiyor kökenli bir isimdir.


YA KADINLAR HOŞLANDIKLARINI NASIL BELLİ EDER. Evet, klişe deyip burun kıvırabilirsiniz, ama bunun gerçek olduğunu söylemekte fayda var. Bir kadının gözlerindeki anlamı okumayı bildiğinizde gerçek duygularını çözersiniz. Yani erkek çok rahat yalan konuşabilir veya rol yapabilir. Emirhan ismine ait kader sayısını hesaplayacağız.


Aynı biçimde genel anlamı ile vücudun yan durması sinirli olunduğunu, düz duruş ise nötr yani durgunluk halini gösterir. Sizinle yan yana durması ise, nereye baktığını fark etmenizden çekinmediği anlamına gelir. Başparmak gösterme olumlu bir hareket olup astlarının yanında ‘serinkanlı’ görünmeye çalışan tipik yönetici durumunda görülebilirler.


Flört eden bir erkek bu hareketleri potansiyel bir dişi eşin yanında kullanır ve bu hareketlere yüksek statülü veya prestijli giysiler giyen insanlarda sık rastlanır. Bâzı kimselerin bakışlarının bir şey veya kimse üzerinde meydana getirdiği etkiye yorulan ve kötü hâdiselere sebep olan terslik, uğursuzluk, göz, göz değmesi. Hak nûru ile bakış, lutufkâr ve keremli bakış, teveccüh ile bakma.


Nazar boncuğu gündelik yaşamın her alanında karşımıza çıkar. Evlerin hem iç hem de dış duvarlarına asılarak evi ve orada yaşayan aileyi kem gözlerden koruması amaçlanır. Her bebeğin, çocuğun üzerine iliştirilir, takılarda ve aksesuarlarda kullanılır, tatilden dönerken eşe dosta hediye olarak getirilir.


Ama nazar boncuğunun fazla bilinmeyen uzun ve ilgi çekici. Nerede o ahengi bakışlarının?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar