9 Ekim 2015 Cuma

Italyan isimleri

Italyan isimleri

En çok kullanılan İtalyanca erkek isimleri nelerdir? Bu yazımda sizlere en çok kullanılan İtalyanca kadın isimlerini veriyorum. Hepimiz hemen hemen şu cümleyi kulanırız her dil bir insan demektir. Bu bağlamda aşağıda hazırladığımız siz değerli takipçilerimiz için hem italyanca kız isimleri hemde italyan erkek isimleri derledik. Bu arada listemize göz atarken italyanca bebek isimleri veya italyan bayan abları içinde düşünebilirsiniz.


Aşağıda İtalyan mutfağından seçme yerel İtalyan tatlıları, kurabiye, pasta ve kekler sözlüğüm yer almaktadır. Affogato (Çoğul: Affogati) top vanilyalı dondurma üzerine eklenen bir shot espresso (veya likör, şurup vs.) ile yapılan bir çeşit tatlı olup İtalyanca ‘boğulmak’ anlamına gelmektedir. Amaretti Badem kurabiyesi.


Lo Piccolo, bir ev baskınında tutuklandı. Elbette biz görür görmez hikayesinden çok tadını merak ettik. Sadece peynir de yok üstelik. Türkiye bölgesindeki İtalyan restoran: TripAdvisor seyahatseverlerinin İstanbul restoranları hakkındaki yorumuna bakın ve mutfağa, fiyata, yere ve diğer kriterlere göre arama yapın. Risotto, pirincin nişastasını salmasıyla kremamsı bir tat alan harika bir İtalyan pilavıdır.


Italyan isimleri

Tavuklu, mantarlı, safranlı, sebzeli, peynirli vb pek çok değişik sosla pişirmek mümkündür. Türk usulü yapılan pilava benzemez, bu yüzden Risotto yaparken seçeceğimiz pirinç özeldir. Dünyanın en başarılı ve en prestijli İtalyan moda markaları hakkında bilgi ister misiniz? Kimi zaman doyurucu olmadığını düşünüp gerçek pizza bu değil diyerek serzenişte bulunsak da, incecik İtalyan pizzalarının lezzeti diğer pizzalarda yok.


Aşağıdaki küçük sözlükte İtalyan mutfağı makarna çeşitleri ve değişik makarnaların isim ve tanımları yer almaktadır. Her gün sizler için taze makarnalar üretiyoruz! Bunların yaklaşık kadarı mermer, fayans ve kadarı lavabo tezgahları, banyo tezgahları ve masaüstleri şeklindedir. Haber, hem İtalyan güvenlik güçlerinin hem de halkın yüzünü güldürdü.


TL ve üzeri alışverişlerinizde! Sicilya’ya kaçmayı başardı. Babaların Babası’ olarak İtalyan mafyasına hükmetti.


Bu bölümde çok basit düzeyde isimlerin nasıl çoğul hale geldiği işlenecektir. Tabii ki, dini veçevrenizin sosyal tercihleri. Ancak hepsi bu kadar değil. Kadınların İtalyan ismini seçmek, kızın ebeveynlerinin tercihlerine ve ailelerinin geleneksel özelliklerine dayanmalıdır.


Olağandışı olabilirler, ama kesinlikle unutulmazlar. Conde Nast Traveller US’in seçtiği en güzel İtalyan sahil kasabası. Pratik, kolayca hazırlayabileceğiniz en lezzetli İtalyan Yemekleri burada! Kuzey İtalya’da bulunan Emilia-Romagna bölgesi İtalyan mutfağı ile bağdaştırılan birçok lezzetin ana vatanı.


Prosciutto di parma, mortadella, peynirlerin kralı parmigiano-reggiano, cappelletti ve balzamik sirke bunların sadece birkaçı. Bölgenin aşçıları zengin aromalardan ve görkemli sunumlardan hoşlanıyor. Onu aşağıda uzun uzun açıkladım. Marka İsimleri Ünlü Şirket İsimleri - Bu makaledeki notlar: gücü simgeleyen isimler italyan marka isimleri.


Markaların İsimleri Nereden Geliyor? Ferrari (Demirci) üç kare bulmak için, Marino (Fischer, denizden) dokuzuncu en yaygın İtalyan aile adı. En popüler İtalyan soyadı anlamı. Kahve (özellikle de espresso) İtalyan mutfağında önemli bir yer tutar. Buna karşın, elbette İtalyan mutfağı bu yiyeceklerden ibaret değildir.


Avrupa Şehirleri İtalya Şehir İsimleri İtalya Şehir İsimleri. Gençler Bilgi Sitemize ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, Gençler Lpg sorumlu değildir. Ligurya bölgesine has bu ekmek, bizim fırınlarımızda yassı ekmek, cabatta gibi isimlerle tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar