29 Ekim 2015 Perşembe

Adana gülbahçesi silahlı çatışma

Adana gülbahçesi silahlı çatışma

En son adana haberleri anında burada. Seyir halindeki araçta yangın. Yıl İlkokulu yanındaki caddeye gelen iki grup arasında tabancalı, uzun namlulu, silahlı ve pompalı tüfekli. Gülbahçesi Mahallesi 80.


Kurşunların isabet ettiği biri yaşındaki çocuk olmak üzere kişi hastaneye kaldırıldı. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Adana çatışma silahlı kavga yaral. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi. Bir ilkokul yanında çıkan uzun namlulu, tabancalı ve pompalı tüfekli çatışmada, biri çatışmaya katılan, diğeri evinin penceresinden olayları izleyen.


Yurt dışında yaşayanlar adli sicil kayıtlarını dilde alabilecek. Adana’da pazar yerinde silahlı çatışma: yaralı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez. Olay sırasında bir iş yerine kurşun isabet etti, iş yeri sahibi şans eseri kurtuldu. ADANA GÜLBAHÇESİ MAHALLESİ 80.


Adana gülbahçesi silahlı çatışma

Bir iş yerine mermi isabet ederken, iş yeri sahibinin başını da saçma sıyırdı. Kavgada her iki tarafta tabanca ve pompalı tüfek kullanmaya başladı. Bu arada yoldan geçen motosiklet üzerindeki 8. Pazar yerinde çatışma: Çok sayıda yaralı var! Küçük Berfin ve yaralı tedaviye alındı. Silahlı çatışma ihtimaline karşı önlem.


Almanya’nın Münih kentinde Olympia adlı alışveriş merkezinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Polisin bölgeye giriş çıkışı kapattığı ve geniş güvenlik önlemi aldığı belirtilirken, polis sözcülüğü tarafından yapılan ilk. Durumları şuan için netliğini koruyor. Husumetli iki taraf arasında sokak ortasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen motosikletteki yaşlarında bir çocuk ile kişi ağır yaralandı. Sokaktan gelen kör kurşun kadının gözüne isabet etti.


Konula ilgisi olmayan yaşındaki Hamdiye Ö. Kaçırma olayının ardından T. Adliyeye götürülen genç serbest bırakıldı. Kars’ta Teröristlerle çatışma! Olağanüstü hal ilan edildi Güvenli bölgede ‘derinlik’ karmaşası Munzur’un çakıl taşları sanat eserine dönüşüyor İran’dan AB ülkelerine ‘üçüncü adımı atacağız’ uyarısı.


Saldırıya uğrayan ekibin, bölgelerinde meydana gelen trafik kazasının raporunu almak. Saldırgan Aranıyor haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! C-tipi plastik patlayıcının izini süren polis, kişiyi yakaladı. Haber Pkk Kâfirleri, Çeşitli Şehirlerde Sürüler Halinde Muslümalara Saldirıyor.


Ben ana kraliçeyim öyle yazın diye seslendi. Buna rağmen iki taraf arasındaki silahlı. Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) dokümantasyon merkezinin verilerine göre, iki yıl içinde polisin dur ihtarı bahanesiyle sivillere yönelik ateşli silah kullandığı geçen yıl sekiz, bu yıl iki vaka var.


Arabesk müziğin usta ismi hayatını kaybetti. Adana`da dün gece PKK`liler tarafından katledilen Ethem Türkben`in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa`nın Siverek ilçesine gönderildi. TEPKİ VERME ZAMANI GELMEDİ Mİ? Sayfamız herhangi bir siyasi grubun mensubu değildir.


Burada amacımız sivil güç oluşturup teröre dur demektir. Asayiş ve Narkotik şubelerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda evde arama yapan ekipler, aralarında çocukların da bulunduğu kişiyi gözaltına aldı. Olay sonrası başlatılan operasyonda kişi. Bagok Dağı’nda çatışma: asker şehit, asker de yaralı Türkiye, Rusya ve İran uzlaştı! FETÖ’nün ‘YARSAV’ planı ‘Sosyal medya sizi casus gibi izliyor’ Acun Ilıcalı’nın kanalı tv8’de yangın çıktı!


DEAŞ’ın hücre evinden canlı bomba, çocuk gelin çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar