27 Ekim 2015 Salı

Popüler sosyal medya uygulamaları 2018

Popüler sosyal medya uygulamaları 2018

Eski sosyal ağlar ölecek, popüler olanlar evrimleşmeye zorlanacak ve zamanla yenileri çıkacaktır. Snapchat’ı en çok kullandığını ifade ediyor. Günümüzde kullanılan en popüler sosyal medya uygulamaları aşağıdaki başlıklardan özellikleriyle birlikte ulaşabilirsiniz. Neredeyse milyara yakın kullanıcısıyla günümüzdeki en popüler sosyal medya uygulamaları ndan bir tanesidir.


Androi iOS ve Windows işletim. Son yıllarda cep telefonlarının olmazsa olmazı haline gelen Instagram, 8milyon kullanıcı ile en popüler üçüncü sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. QZone, Çin’de oldukça popüler olan sosyal ağlardan biri ve aylık ortalama. Sosyal medya uygulamaları, günlük hayatımızın önemli bir kısmını kaplamaya. Hızla değişen ve gelişen teknolojileri takip etmekte zorlanıyorsanız, sizler için dijital dünya uzmanlarının ortak öngörülerini derledik.


O zaman doğru yerdesiniz. Ayrıca sosyal medya uygulamaları bir bolluk var. Ayrıca, yepyeni olanlar da sahnede görünecek. Bugün orada en trend olanları sizlerle paylaşıyoruz.


En iyi sosyal medya uygulamalarının listesini derledik. Ayrıca en iyi sosyal medya sitelerine de yer verdik. Liste büyümeye devam etmekte ve periyodik olarak güncellenmektedir.


Apple, şirket geleneği sayesinde her sene kullanıcıların telefonlarında kullandıkları bazı program ve oyunlar üzerinden uygulama verilerini paylaşmaktadır. Geçtiğimiz yıl hazırladığımız listeyi inceleyerek, yılda sosyal medya kullanımının ne derece arttığına şahit olabilirsiniz. Bu rekabet, en popüler uygulama olma yarışını da beraberinde getiriyor.


Farklı uygulamaların gelmesi ile birlikte, akıllı telefonların menü ekranında uygulamaları yerleştirecek boşluk bulmakta bile zorlanan insanlar olabilir. Tüm bu uygulamaların takibini yapmak. Sizce en çok kullanılan sosyal ağ hangisi? En çok kullanılan sosyal medya hangisi? Türkiye’de en yoğun kullanılan sosyal medya hesaplarını listeledik.


Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya ağı, 75. giderek artan sosyal medya şirketlerinin rekabet etmesi gereken en önemli uygulama haline geliyor. Hatırlarsanız, bu yılın başında, Pew anketi, ’un gençler arasında en. Bu uygulamalar sayesiyle tüm sosyal medya platformlarındaki hesaplarınızın mesajlarını, gönderilerini ve daha birçok şeyi tek tıklama ile halledebilirsiniz. En İyi Ücretsiz Sosyal Medya Yönetici Uygulamaları. Gidişat, mobil uygulama ekonomisinin tüm dünyada büyümeye devam ettiğini ve edeceğini gösteriyor.


Popüler sosyal medya uygulamaları 2018

Açık kaynaklı medya oynatıcısı VLC, tüm Microsoft cihazlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Bilgisayar, mobil cihazlar, Xbox ve hatta HoloLens ile uyumlu olan VLC, birçok medya türünü destekliyor. Bu sayede herhangi bir medya türünü oynatmak için cihazınıza herhangi bir eklenti yüklemenize gerek kalmıyor. Birçok web sitesi sahibi, işletmelerinin tanıtımını yapmak için bu iki amiral gemisini kullansa da, sosyal medya okyanusunda daha birçok sosyal medya sitesi bulunmakta.


Tam anlamıyla bir sosyal medya mühendisliği yürütebilmek için, işletmenizi tanıtmak için kullanabileceğiniz en popüler sosyal medya sitesini sizler için. Nokia’nın Yeni Amiral Gemisi: Nokia 8. Chrome’dan sevindiren yeni özellik ShareUrl ile şifrenizi paylaşmadan hesaplarınızı paylaşabilirsiniz. Markalar, tüketicileri sosyal medya platformlarına çekmek için her gün yeni yöntemler arıyor. Son yıldır dünyada ve ülkemizde bir çok sosyal medya sitesi ortaya çıktı.


Popüler sosyal medya uygulamaları 2018

Bunlardan bazıları dünyanın en büyük teknoloji şirketi olurken bazıları da sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Bu yazımızda en çok kullanılan sosyal medya sitelerini sizlere tanıtmaya çalışacağız. Bu ayın başlarında musical. Kullanıcıların önceden seslendirilmiş videolarla pleybek yapabildiği, ya da kendi çektikleri videolara ilgi çekici efektler ekleyebildiği bu tür uygulamalar yeni bir tür sosyal medya olma yolundalar gibi.


Microsoft Store`un yeni uygulamalar ve güncellemeler çok sık olmamasına rağmen, bazı iyi sosyal medya uygulamaları hala Microsoft Mağazası`na girmiş ve çalışmaktadır. Diğer popüler sosyal medya kanalları ise Instagram ve Twitter. Popüler Sosyal Medya Siteleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar