30 Ekim 2015 Cuma

Tesettür eşofman takımı fermuarlı

Standart kalıp ve takma kol özellikleri ile günlük kullanıma uygundur. Sade duruşu ve sportif tasarımı ile şıklığınıza şıklık katacak eşofman takımı modeli, ilkbahar-yaz koleksiyonu üretimidir. Fermuarlı, kapüşonlu uzun kollu eşofman takımı detayları ve konforlu dokusu ile her zaman severek kullanacağınız parçalardan birisi olacak.


Tesettür Eşofman Takımı Modelleri. Takım halinde tasarlanmış olan ürünlerin, üst parçaları uzun olduğu için kalça. Her biri günlük hayatta konforlu bir. Satın alacağınız eşofman takımı ile güvenle spor yapabilir, rahatlıkla yürüyüşe çıkabilir, koşuya gidebilir veya egzersiz seanslarına katılabilirsiniz.


Bayan eşofman takımı değişik renk ve kesimleriyle her yaştan kadına hitap eder. Aynı zamanda klasik tarzda. Fermuarlı Eşofman Takımı 15TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kredi Kartına Vade Farksız Taksit -Kapıda Ödeme - Ücretsiz Kargo - Nihan Mağazalarında Değişim İmkanı – Koşulsuz İade Hakkı.


En ucuz fiyatlarla kaliteli tesettür eşofman takımları ve eşofman elbise modelleri Sahranur. Neon Biyeli Lacivert Eşofman Takımı. Alt eşofman ve kolların yan kısmında yeşil ve pembe neon biyeler bulunmaktadır.


Beli lastikli eşofman takımını kolayca satın alabilir, uzun yıllar boyunca. Son derece şık ve sade spor eşofman takımları her zevke uygun olarak tasarlanmaktadır. Ikili Takım Renk Bordo Kumaş Eflin Kumaş Boy Tunik:104cmPantolon:94cmÜrün Özelliği Yeni sezon tesettür moda ürünü olup astarsızdır.


Tesettür eşofman takımı fermuarlı

Tarzınızı yansıtacak spor eşofman takımı modelleri ile sizde gün boyu rahatlı ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.


Form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınların, spor yaparken ilk tercih edecekleri Modanisa tesettür eşofman modelleri sayesinde, sağlıklı ve şık olmanın keyfini yaşayacaksınız. Mavi, mor ve sarının uyum içinde olduğu, kolay kombin yapıp spor yaparken bile şık görünebileceğiniz eşofman üstü. Fermuarı sayesinde kolayca giyilip çıkarılabilir ve ceplidir. Giderek kullanımı artan ve her geçen gün daha fazla kadın tarafından tercih edilen tesettür eşofmanlar, günümüz moda trendleri ile bir araya.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. Spor tesettür giyim ürünlerinde eşofman takımlar, bluzler, etekler, hırkalar ön plana çıkıyor. Genç tesettür giyim ürünleri arasında bulunan eşofmanların çeşitli renkleri ve modelleri, spor çizgileri seven genç kitleyi etkisi altına alıyor. Penye Lacivert Eşofman Takımı.


Benim bu kreasyonda en çok beğendiğim modeller bu pudra ve taş renk modeller oldu. Bu fermuarlı eşofman takımı modellerini çok sevdim. Bu modelden diğer modeli daha çok beğendiğimi. Siparişleriniz ortalama 3-iş günü içerisinde Aras Kargo güvencesiyle adresinize teslim edilecektir.


Tesettür eşofman takımı fermuarlı

Aldığınız ürün beklentilerinizi karşılamadıysa ürününüzü gün içerisinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz. Hırka leopar şeritli olmakla birlikte manşetli etek ucuna sahiptir. Hırka yarım yakalı olup, önden fermuarlı modeldir. Yanları cepli olan taba renkli hırkanın kol uçları lastiklidir. Düz kesim olan pantolon cepsiz ve düğmesiz modeldir.


Pantolonun beli lastikli olup, yanları leopar şeritli görünüme sahiptir. HIZLI KARGO - Wordwide Express Delivery! Gülsüm Elkhatroushi kadife fermuarlı eşofman takımları, hem instagram hesabından hem de diesre den satın alabilirsiniz. Kadife fermuarlı eşofman takımları lacivert, yeşil ve siyah olarak üç renkte üretilmiş.


Rahat, yumuşak ve spor şıklığı bir arada. Eşofmanın üst kısmının genel olarak fermuarlı olarak tasarlanması kullanım kolaylığı anlamına gelmektedir. Farklı renk ve modellerdeki tesettür eşofmanlar tesettür giyim ürünleri arasında yoğun ilgi görmektedir. Katalog Kampanyalar Yeni Ürünler Çok Satanlar.


Baskı detaylı eşofman takımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar