7 Ekim 2015 Çarşamba

Rüyada delikli para görmek

Rüyayı gören özel çalışan ise yetenekli kimseye delalettir. Ancak kimi detaylara göre bozuk para rüyaları çok hayırlı da yorumlanabilmektedir. Eğer tuvalet çok pisse bu rüya kişinin eline çok miktarda para geçeceğine veya istediğinden de çok mal elde edeceğine yorulmaktadır.


Böyle bir tuvalet gören kimse şan ve şöhret kazanır ve adı daima iyi bir şekilde anılır. Eğer kişi rüyasında takı gördü ise yakında çok büyük miktarda eline para geçecek, fakir ise zengin olacak anlamına gelir. Rüyada Delikli ve Deliksiz Takı Görmek. Eğer çeşmeden Su akıyorsa ve akan su berraksa maddi varlığa, bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur.


Bu rüyanın anlamı oldukça ilginçtir. Bu durum rüya sahibinin, evli-bekar, yaşlı-genç, zengin-fakir gibi du. Eski ve yırtık elbiseleri almak fakirliğe, satmak fakirliğin gitmesine delâlet eder. Bu kişi bir büyüğünün tavsiyeleri ile hareket eder.


Kişinin rüyasında takı görmesi yorumcular tarafından genel olarak olumlu tabir edilir. Takı töreni görmek, çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir. Bekar biri için evlilik işaretidir. Evli kimseler için işte başarı ve bol paradır.


Rüya sahibi bir erkekse ve bekarsa bu takılardan hangisini görürse karşısına böyle bir bayan çıkacağına ve bu bayanın o kişinin kısmeti olduğuna tabir edilir. Temiz ve berrak ise yaklaşan huzurlu günleri işaret eder. Renklerine göre de yorumlanır. Nehrin suyunun çok tatlı olduğunu ve bundan içtiğini görmek, herkesin hayalini kurduğu, güzel bir hayata sahip olmaktır.


Nehirden kevgir gibi delikli bir şeyle su taşımaya çalıştığını gören, lüks yaşamından ve çok miktarda parası olmasından dolayı şımarır. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir. Rüya görmek insanlar için gizemli tecrübelerden biridir. Bazı kişiler gördükleri rüyaların üzerinde çok durmazken bazısı da onlara çok kafalarını yorarlar. Rüyalar hakkında yürütülen pek çok farklı bilimsel araştırma ve teori bulunmaktadır.


Kendisine ait olmayan bir çizme giydiğini gören erkeğin kadın yüzünden başı derde girer. Ayiya bindiğini gören, devlet tarafindan bir menfaat görür. Genel olarak kazanılan ya da kazanılacak olan mal mülk ile ilgili bir rüya olarak ifade edilmektedir.


Kevgir nedir: Uzun saplı, yayvan ve delikli kepçe. Makam sahibi olmak ve itibar kazanmak olarak da yorumlanmaktadır. Umutlarınız artar, ekonomik yönden çok hayırlı kazanç sağlanır. Bir billuru ve bunu kaybettiğini gören, esinden ayrilir veya uzak bir yolculuga çikar. This video is unavailable.


Sohbet Girişi Gulucuk Script Kimler Online Yöneticiler Forum Anasayfa Anasayfa : Gulucuk. Bu durumda rüyanın içeriğini en iyi şekilde analiz etmek çok önemlidir. Bu sayfa rüyada Burun görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir.


Burun ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Burun dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız. Hem tam anlamıyla ve mecazi.


Yani, bu durumda, proje, sınıflar, ilişkiler bir “yol” olabilir. Bu uyku başka yönleri olduğu önemlidir. Ancak rüyada dar bir ayakkabı gören kimse için sıkıntıya işarettir.


Rüyada delikli para görmek

Delikli ve geniş bir ayakkabı ise karlı bir işe gireceğinize bol kazanç elde edeceğinize ve bol miktarda para getirisi olan nir meslek sahibi olacağınıza tabir olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar