16 Ekim 2015 Cuma

Bodrum gümüşlük satılık villa

Akyarlar satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 43. Etrafı duvarla çevrilmiştir. Alman sahibi tarafından 8m² arsa üzerine. Büyük bahçeli ve tek katlı lüks taş villalardan oluşan bir projedir.


Bodrum gümüşlük satılık villa

Mükemmel manzara sakin bir konum ,aynı zamanda gümüşlük restoranlara yada yalıkavak marinaya dakika araç ile uzaklıkta. Giriş Katı: Bahçeye açılan mutfak, bahçeye açılan deniz manzaralı Salon, Banyo, ve deniz manzaralı bahçeye açılan yatak odası. Deniz manzaralı ve teraslı yatak odası, deniz manzaralı ve özel banyolu yatak odası.


Lüks villa doğa ve deniz manzarasına sahiptir. TL, 4-Temmuz tarihleri arasında kullanılabilen devremülk 25. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Gümüşlük Koyu ve Ege Denizi manzarası. Ege insanın karakterinin işlediği dinginlik ve samimiyetin denizle, güneşle ve yeşille buluştuğu lezzetli sofraların, misafirperverliğin ve hoşgörünün köyüdür. Nisan dönemi satılık devremülk 20. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.


Merkeze yakın güzel bir site içerisinde bahçeli ve müstakil bir ev olsun. Bahçesinde ve salonunda güzel bir deniz manzarası tablo misali asılı dursun. Manzaraya karşı güzel terası dostlarınızla keyifli vakitlere. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Turkbuku is located on the north tip of the bodrum peninsula known as the turkish. Bugün:3Toplam:26387. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Denize sıfır, deniz manzarasına sahip olan veya denize yakın konumda satılık yazlık burda bulursunuz.


Satılık Daireler Muğla sizin için uygunmu? Panoramik deniz manzaralı, özel havuz, güvenlik, bahçe. Toplam villadan oluşan sitemiz tam anlamıyla butik bir projedir.


Her villanın özel girişi ve özel bahçesi sayesinde. Full deniz manzarasına hakim evimizin ortak havuzu mevcut olup site içerisinde güvenlik kameraları bulunmaktadır. BODRUM YALIKAVAK ÖZEL HAVUZ TEK KATLI VİLLA 2. Açıklama TARİHİ KARAKAYA MEVKİİNDE OTURMUŞ DÜZENLİ SİTE İÇERİSİNDE ORTAK KULLANIM HAVUZLU , ORTAK KULLANIM FİTNESS VE GENİŞ BAHÇELERİ İLE FUL EŞYALI YAZLIK.


Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Villalarımız yapım aşamasındadır. Bahçe manzara havuz deniz manzara yani tatiliniz için uygun fiyatları ile görülmesi gereken seçeneklerdir. Marketlere ve restoranlara dakika.


Bodrum gümüşlük satılık villa

Not : Güncel fiyat ve daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız! Değerinin altında satılacaktır. Acil nakite ihtiyacımız var! Bu 420mkapalı alana, artı 40mde balkona sahip. SINIF İNŞAAT KALİTELİ EBEVEYN BANYOLU ARAÇLIK ÖZEL OTOPARKLI ÇOK UYGUN FİYATA VİLLA No tags for this post.


Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız! Migros’a ve dolmuş duraklarına yakın olarak konumlanmış sitede, her birisi müstakil ve havuzlu adet villa yer almaktadır. Eskiçeşme, Bodrum, Muğla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Bodrum gümüşlük satılık villa

GÜMÜŞLÜK LUCIA EVLERİ Bodrum. TL Bodrum Turgutreis Amiral Evleri. Koz adası manzaralı lüks villa Bodrum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar