12 Ekim 2015 Pazartesi

Gürcistan ülke kodu

Kodları - Ülke Kısaltması - Ülkelerin Alan Adı Kısaltmaları Hakkında Ansiklopedik Bilgi. Her aramada kullanılan ülke telefon kodundan sonra sabit ya da telefon numaraları çevrilmektedir. Bu durum her aramada geçerli olmaktadır.


LKE KODU ÜLKE ADI 0Fransa 0Belçika 0Hollanda 0Almanya 0İtalya 0Birleşik Krallık 0İrlanda 0Danimarka 0Yunanistan 0Portekiz 0İspanya 0Lüksemburg 0ABD Minor Outlying Adaları 0Septe (Ceuta) 0Ceuta ve Melilla 0Melilla 0İzlanda 0Faroe Adaları 0Norveç 0Güney Frans ız Topraklar 0İsveç 0Finlandiya 0İsviçre 038. LKE KOD LİSTESİ: ÜLKE KODU: ÜLKE ADI: 001: Fransa: 002: Belçika: 003: Hollanda: 004: Almanya: 005: İtalya: 006: Birleşik Krallık: 007: İrlanda: 008. Kullanım ile ilgili bilgiler: Bir ülke için uluslararası görüşmelerde Ülke kodları neyse bir şehir için şehirlerarası görüşmelerde şehirlerarası kodlar da odur. Gürcistan alan kodu, Gürcistan telefon kodu kaçtır?


Tabi ki bu yurt dışına yapılacak görüşmelerde şehirlerarası kodların kullanılmayacağı anlamına gelmez. LKE: ÜLKE KODU: ÜLKE: ÜLKE KODU: A. Bir yandan işsizlik ve düşük gelir seviyesi sebebiyle dar bir Pazar ancak ülkede yatırım açısından fırsatlar barındıran pek çok sektör ve iş alanı mevcut. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem.


Almanya: 49: Lesotho: 266: Amerikan Samoa: 684: Letonya: 371. Rusya Federasyonu da eklendi. Plaka, plakalar, plaka sorgulama, plaka nedir? Sütunlara tıklayarak sıralama yapabileceğiniz, ülkelerin adları, ülke kodları, ülke nüfusları, ülke alan ve telefon kodları, ülke para birimleri, ülke başkentleri, ülke GDP ve alanları. Alfabetik ülke kodları fihristi.


Dünya Uluslar Arası Telefon Kodu (Alan Kodu) Tam Liste . Türk Lirası alınabilmektedir. ABD Doları alınabilmektedir. Türkçe Adı Plaka Kodu AFGHANISTAN Afkanistan AF ALBANIA … KAMP TAŞITI. Dünya ülkeleri kısa harf kodları listesini bulabileceğiniz web sayfası. Alan Kodu, (İngilizce ccTLD: country-code Top Level Domain) İnternet adreslerinde ülkeyi belirten iki harflik en son uzantı.


Türkiye için İnternet Ülke Alan Kodunu gösterir. Bu tür vaadlere kanmamanız gerçekten muhteşem olucaktır. Zira bu numaraları ve bunlara. Barkod kodunun içerisinde ülke kodu, firma kodu gibi bilgiler bulunur.


Herhangi bir ülkeden bir diğerini ararken Uluslararası Çıkış Kodu sonra Ülke Kodu en son Alan Koduyla Beraber Telefon Numarası çevirmeniz gerektiğini hatırlatırız. Dünya Ülkeleri Plaka Kodları plakaya göre sıralanış biçimiyle verilmiştir. Uluslararası telefon aramalarında şehirler arası aramalarda olduğu gibi bazı kodlar kullanılmaktadır. Parçalı bir yönetim yapısına sahip olan ülke bölgeye bölünmüş, bu dokuz bölge de farklı eyalete ayrılmıştır. Tiflis’tir ve başkentin yanı sıra Batum, Kutaisi, Gori, Rustavi gibi pek çok şehri turistler tarafından sıkça ziyaret edilir.


Gürcistan ülke kodu

AB plaka kodu beyaz renk ile gösterilir. Uluslararası plaka kodları, ne nerenin plakası, trafik kodları, plaka kodları, hangi ülke plakası Almanyanın plaka kodu nedir, İngiltere’nin plaka işareti nedir? Her bir ülke için belirlenmiş telefon kodu vardır. Aşağıda gösterilen harfli kodlar ISO ( International Organization for Standardization ) tarafından sağlanmaktadır. Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan isimler listesinde ülke adları ve kısaltmalarının temelini oluşturmaktadır.


BM ayrıca, ulusları belirlemek için harfli kodlar ve sayısal kodlar kullanır ve bunlar aşağıda gösterilmiştir. Bu cc yani Country Code olarak geçer. Bir GSM operatörünü sayısal kimliğiyle tanımlamak için bu iki veri gereklidir. Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 41Posta Kodu2. Bir eşyanın menşei, bir ülkede elde edilen veya üretilen eşya demektir.


Gürcistan ülke kodu

Fifa kodu GEO olan ülke hangisidir? Aradığınız ülke kod numaraları yukarıdaki listede bulunmuyorsa aşağıdaki listeye bakabilirsiniz. Bunu biliyorsunuz, peki diğerlerini merak ettinizmi?


Gezdiğiniz sitelerdeki farklı uzantıların hangi ülkelere ait olduğuna bu listeden bakabilirsiniz. LKE İSİMLERİ VE TANIMLAMALARI LİSTESİ. GÜRCİSTAN CUMHURİYETİ Republic of Georgia GÜRCİSTAN Georgia GÜRCÜ Georgian GÜRCÜ Georgian GE HAİTİ CUMHURİYETİ Republic of Haiti HAİTİ Haiti HAİTİ Haitian HAİTİLİ Haitian HT Ülke İsimleri ve Tanımlamaları Listesi 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar