15 Temmuz 2015 Çarşamba

Tumblr sözler

Tumblr Sözler i, “Tumblr dediğimizde aklımıza ilk güzel yazılar geliyor. Boy boy cümleler, bazen eğlenceli, bazen romantik, bazen duygusal. Siz de istediğiniz gibi Durumlar paylaşabilirsiniz ve burası sizin için ideal!


Güzel Sözler kategorimizde yer alan en güzel Tumblr sözler i içeriğimize başlamadan önce Tumblr nedir kısaca bahsedelim. Son yılların en çok paylaşım yapılan Tumbr sayfasında yer alan en güzel. Tumblr sözler i yazımızda tumblr aşk sözleri, kısa tumblr sözleri ve tumblr sözleri kapak konularında yazılar bulabilirsiniz. Güzel söz, Özlü sözler ve Tumblr sözler i hakkında daha fazla fikir görün.


Tumblr Sosyal Ağında en çok paylaşılan sözler elbette bu kadar değil. Okulda sürekli yanlışlıkla göz göze geldiğim insanlar var, onlara baktığımı sanıyorlar, halbuki gram umrumda değiller. Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat.


Tumblr sözler

Günümüzün en çok tercih edilen ve söz paylaşımları konusunda da en aktif sosyal medya sistemlerinden birisi olarak çok ciddi şekilde ön plana çıkan sosyal medya sistemlerinden birisi olarak dikkat çeker. Tumblr sözler , tumblr mesajlar, Tumblr sözler i, Tumblr mesajları, en güzel Tumblr sözler i, En güzel tumblr mesajları, Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Deyişler ve Alıntılar hakkında daha fazla fikir görün.


Arkadaşınıza veya sevdiğiniz bir kişinin morali bozuk ise aşağıdaki tumblr sözleri yazılarımız ile onu güldürebilir ve eğlendirebilirsiniz. Resimli sözleri ilk olarak Tumblr’da gördük. Daha Twitter bu kadar popüler olmamıştı.


Tumblr sözler

Blog yazarlarının hepsi hem resimli sözler hem de giflerden dolayı ayrıca takip alışkanlığının olmasından dolayı Blogspot’u bırakıp Tumblr’a geçti. Bu noktada birbirinden güzel yüzlerce bedava temadan bahsetmeden edemiycem. En güzel sözler yazılarını bir araya getirmeye devam ediyoruz. Sizler de bildiğiniz havalı sözleri yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Anlamlı İngilizce sözler ve anlamları Her dilde olduğu gibi İngilizce dilinde de güzel İngilizce sözler söylemek mümkün. Zaman içerisinde karşılaştığımız anlamlı İngilizce sözler ve anlamları bu sayfada toplanıyor. Yine bu yazımız içerisinde aşk sözleri tumblr, güzel sözler bulabilirsiniz.


Son günlerin giderek artan sosyal paylaşım sitelerinden birsi olan tumblr yakın zamanda daha da büyüyecek gibi duruyor. Ne kendinizi kaybedecek kadar çok sevin nede kendinize dahi yetmeyecek kadar az sevin, sadece güzel sevin. Sevgiliye güzel sözler Tumblr, Sevgi sözleri Tumblr, Kardeşlik Sözleri Tumblr, Dostluk Sözleri Tumblr, Arkadaşlık Sözleri Tumblr, Havalı Sözler Tumblr, Cool Sözler Tumblr, Wp Durumları Tumblr, Whatsapp Durumları Tumblr, Aşk Sözleri Tumblr, Özlemek Tumblr. KOMİK SÖZLER TUMBLR,KOMİK SÖZLER FACEBOOK.


Ben aşk neymiş sende gördüm sende yaşadım. Ben ben olmaktan çıktım tamamen sen oldum. Seni düşündüğümde daha da güzelleşiyor dünya. Kadınlar için en güzel günlerden bir tanesi olan Mart tarihin de siz de sevdiğiniz değer verdiğini kadınlara güzel bir biçimde seslenebilir ve onlara güzel sözler sunabilirsiniz.


Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ile çevrenizde bulunan kadınları çok kolay bir biçimde mutlu edebilirsiniz. Bu sözler içerisinde en. En güzel, en özel, en yeni, en popüler, en orjinal, en anlamlı, en ilgi çekici, en etkileyici. Hüzünlü sözleri bulabileceğiniz sayfadır En ağlamaklı olduğunuz an kalbinizden geçen sözler burada.


Aşk Sözleri, Güzel Sözler Arşivi, Birbirinden güzel seçkin tumblr sözler i bu sayfada. Beklemek, duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Hayat tek kullanımlık çay poşetine benzer.


Kimi iyi demlenir, kimi çarçur olup gider. Hiç yenilmemiş insanlar vardır. Onlar hiç savaşmamış olanlardır. Güzel sözler, şarkı sözleri, kitap alıntıları, atasözleri, dizilerden ve filmlerden replikler yeni nesil güzel söz siteniz Sozler.


Kar taneIeri ne güzeI anIatıyor, birbirIerine zarar vermeden de yoI aImanın mümkün oIduğunu. Bir insanın nasıI güIdüğünden terbiyesini, neye güIdüğünden akıI seviyesini anIarsın. Bir Kuyudan Hergün Toprak çeker, Hergün Orayı Kazar Eşersen, Sonunda Arı Duru Suya UIaşırsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar